mess2009 írta:nem mondom, hogy kapushiba lett volna a két gól de valahogy az az árnyék vetődés az egyiknél és a lebénulás a másiknál(meg sem tudott mozdulni) bennem valahogy hagy némi hiányérzetet.....az meg hogy ki rohangál a középkörig egyenesen modorosság, a "nagy" honfitársat utánozná...
Ezt vártam komolyan!

Nem kapushibák, de azért menjen a francba, hogy egy tiszta fejest 5 m-ről nem tud kipofozni, és egy takart lövésnél, ahol másik irányba elmozdult nem ért vissza. A kifutásai meg néha tényleg extrémek, viszont azt nem lehet mondani, hogy ne jönnének be.. Busi posztján se természetes, hogy szinte utolsó emberként küldi el jobbra-balra az embereket - tegnap is volt ilyen -, mégis hasznos tud lenni. MAtS-nál ez miért van másképp? A legdurvább esetben is tegnap - amikor végülis behúzták lesnek - jól jött ki, mert 1v1-ben vihették volna rá, ő meg meggátolta a gólt, nem tudta ellőni mellette a csatár.. Összefostam a gatyám közben én is, ez tény, de hatásos módszer volt, Piqué és Verma mellett lépett volna ki a sokkal gyorsabb csatár, ha a kapuban várja, hogy rávezessék a labdát, az se lett volna jobb szerintem.
visca el barca írta:remélem LE a sevilla ellen inkább játszatja majd a "dagadt" neymart meg a nyaralásból beeső messit, mint a pedro/sandro/munir vonalat. fél lábal is többet érnek...

Messit biztos, ő elvileg bombaformában van. Neymar szerintem kb 30 percet kap majd, ha addigra se szedi össze magát.
Zozzy 5 írta:igen, pont ez a különbség. Thiagora bár jellemző volt a hanyagság és könnyelműség, emiatt voltak elszórt labdái, de amikor akarta, akkor ő azt a golyót odarakta, ahova szánta. Rafinha fegyelmezettebb és nagyon akar, de nekem az a benyomásom, hogy sok mindent egyszerűen nem tud megcsinálni, adottságbeli hiányosságok vannak (legalábbis Thiagohoz képest), és olykor van egy erőlködés érzésem is vele kapcsolatban.
Akkor annyira sokszor nem akarja odarakni Thiago se, mert nem a kiugratások mestere.. Tud nagy labdákat adni, de egyáltalán nem ez az erőssége, tavaly a bajnokságban pl volt vagy 2 védelem mögé belőtt labdája összesen - igen, mindegyik meccsét láttam. Rafinha amúgy szerintem is gyengébb verziója, de a legnagyobb "bűne", hogy Alcantara a vezetékneve. Ha köze sem lenne Thiagohoz, senki nem hozzá - és a vele kapcsolatban kicsit megszépült emlékeihez - mérné, szerintem sokan elégedettebbek is lennének vele. Az előszezonban szerintem sokkal jobban játszik, mint tavaly játszott - az akkori előszezonját is beleértve -, bátrabb, nem jön be neki minden, de hát kinek jön? A lényeg, hogy próbálkozik, több megindulása is van meccsenként, próbál rizikósabb kiugratásokat is adni, amik közül néhány be is jött már. Ini szerintem szürkébb volt ezeken a meccseken például, pedig nem kevéssel jobb játékos.
roby122 írta:Azért LE nyilatkozata sem arról tanúskodik, hogy nagyon elégedett lenne, sőt...
Én nagyon gáznak látom a tegnapi meccset, lehet mondani, hogy felkészülés , meg hogy nem vettük komolyan, de eszméletlen hibákat vétettünk.
Amíg az a taktika, hogy a csapatvédekezésben mindenki részt vesz, és elől az MSN megoldja - nyilván nem ilyen egyszerű, de ez a lényeg -, nem tudom mit várnak itt sokan a 2 nagyágyú hiányában. Én még fejlődést is láttam megmondom őszintén a tavalyi alaphoz képest, legfőképp Rakitic részéről, sokkal többet irányított, mint eddig, de Rafinha is több váratlant húzott, és SR is.
A védekezéssel mondjuk nem csoda, ha nem elégedett, olyan hibákat vétünk, amik tavaly nem voltak jellemzőek, de Alves és Masch hiányoznak, így ez is érthető RÉSZBEN, de ott valóban sok még a munka. A támadójátékunkat meg majd akkor kell értékelni, ha az MSN újra összeáll, nélkülük tavaly se voltunk jók, pedig tripláztunk.