Rakéta egész nyáron Xavis videókat nézett szerintem, pont azt csinálja eddig, amit "kértem" tőle év végén..

Meccsenként 3-4 olyan labda, amikre csak csettinteni tud az ember, nagy taps neki - az egész előszezonért. Egyedül a távoli bombákat hiányolom, de ha marad ilyen, akkor elnézem ezt neki..

Suárez nagyon gólra éhes eddig, remélem egész szezonra kitart a forma, akkor komoly számokat produkálhat. Amúgy nem nagy szám a meccs, Rafinha egész szürke eddigi önmagához képest, bár volt pár biztató megoldása, szerintem ha megkapja szezon közben is a lehetőséget, akkor lehet ez az áttörés éve neki. Pedro teper mint a veszettegér. SR engem mondjuk nem nyűgözött le, de nem is rossz, csere szintnek eddig jónak tűnik. Busi nem érzi ma. Verma meg kifejezetten gyenge, 1 megoldásra 2-3 rossz jut, ha nem kapja el nagyon hamar a fonalat, akkor Bartra és Matyi bőven beelőzik - már ha a teljesítmény fog csak számítani. MAtS kifutása a végén meg elég elmebetegre sikeredett..

De végülis bejött, szóval nem lehet megszólni érte, ha nem jön, akkor 1v-ben vitték volna rá.