Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mondta a kommentátor , hogy műfű.... Nem hiszem el ,hogy nem tudtak találni egy normális fűvel rendelkező stadiont ( pl egy NFL-es csapatét)palesz77 írta:Alfa es Messias leirta amit akartam, annyit tennek meg hozza, hogy ez a palya valami katasztrofa. Remelem nem serul le senki majd egyik oldalrol se..
Parancsolj!Stalkyard írta:Valaki dob streamet?
a youtube-os csak nekem nem működik?
Ez így más , hogy a kezdőben vanpalesz77 írta: Akkor is nezhetted volna, csak ugy a Halilovic-Samper-SR kozeppalyat pl a masoidk felidoben..![]()
Suarez kis kapufa..
Akkor is nezhetted volna, csak ugy a Halilovic-Samper-SR kozeppalyat pl a masoidk felidoben..Alfa írta:Az egy okosabb megoldás lett volna az kétségtelen. Viszont így én tudom nézni SR-t( ez a titkos perverzióm
![]()
) .
Az egy okosabb megoldás lett volna az kétségtelen. Viszont így én tudom nézni SR-tpalesz77 írta: Jaja, tudom.Csak mondom, hoyg ez szimplan egy sajnalatos kenyszermegoldas. Pedig megneznem Rafinhat a kozeppalyan, foleg, hogy igy Gumbau lesz ott.. Elhozhatta volna inkabb Adamat Lucho, es akkor vagy Halilovic, vagy Rafinha lehetne kozeppalyan.
Jaja, tudom.Alfa írta: Mondom , hogy nem akarok semmiféle következtetést levonni csak megjegyeztem mint érdekesség