2015.07.21. 06:35:39
Nagyon szép dolgokat írtál a Poolról, sajnos kicsit túl szépen látod őket szerintem.
A 4 közé esély nincsen bekerülni ezzel a kerettel.
A Pool legnagyobb gondja, hogy nincs igazán tőkeerős tulajdonos a háttérben, nem tud versenyezni a MU, City, Arsenal, Chelsea négyessel anyagiakban.
Én Rodgersben sem látom azt a fajta edzői kvalitást, ami pluszt hozna. Volt egy jó éve a Poolnak, amikor szinte minden összejött, a nagy csapatok vagy átalakítási problémával küszködtek vagy éppen a nemzetközi és otthoni kupameccsek miatt a többfrontos küzdelem felőrölte őket.
Abban az évben a Pool simán kihullott a hazai kupákból, nemzetközibe nem kellett sokat vitézkedniük, volt egy bombaformában levő hármasuk, a Sturridge-Suarez-Sterling trió.
Hátul Skrtel élete formájában nyomta. Én inkább tartom azt az évet kifutottnak, mint valós erőviszonynak. A tavalyi botrányos igazolásokat már sokszor kielemeztük itt, ez kifejezetten Rodgers sara volt, miután mindenkit az ő kérésére hoztak ide.
Az új játékosoknál Nathaniel Clyne jellemzésével egyet értek, ő valóban erősítést jelent. Örültem Sterling távozásának, a tavalyi évben valóban rá nyomtak mindent, viszont ő nem egy Suarez típusú játékos, képtelen vezér szerepet betölteni elől.
Annyi pénzt közel nem ér a gyerek, amit adtak érte. Szerintem a City simán befürdik vele.
Mignolet amellett, hogy néha elképesztő bravúrokat hoz, kapitális bakikra képes.
Az mindent elmond az átigazolás politikáról, hogy Bogdánt hozták mellé.
Magyarként örülök neki és szorítok is, de azért egy ilyen múltú csapatba kicsit nehezen tudom elképzelni őt. Viszont nem lehetetlen az ő játéka, én nem vagyok elájulva különösen Mignolet-tól. A kapusposzt szerintem eleve nincs megoldva.
A védelem talán jobb lesz Clyne érkezésével, remélem Skrtel visszanyeri a formáját mellette, mert tavaly csapnivalóan játszott, mondjuk mellette nem volt egy normális védő sem.
Henderson valóban nagyon nagy játékos, mellette Joe Allen az akinek iszonyú munkabírása van, nekem ő nagy kedvencem, akárcsak Coutinho. Viszont ezt a Milner gyereket én nem tartom sokra. Szerintem őt nem kellett volna hozni, de neked legyen igazad.
Gerrard távozása viszont időszerű volt már, ő bármekkora ikon, igazából rengeteg hiba volt már a játékában. Mai napig fájó, az a kapitális bakija, ami miatt elment rajta például a bajnoki cím.
Egy dolgot nem tudok, valószínű valahol nem követtem a dolgokat: ki a franc az az Ibe a csatársorban?