MR. TROMORT777 írta:Csak annyit tennék hozzá, hogy én például nem nagyvárosban élek, Szegedtől pár km-re lakom, de itt nem elérhető kábelen. Műholdas rendszeren elérhető, de tudtommal ott jóval drágább. Itt kis szolgáltatók versengenek egymással, de sport kínálatban nincsenek olyanok ahol meglenne az összes nagyobb sport csatorna. Van olyan haverom aki inkább két helyre fizet, mert még úgyis olcsóbb, mintha műholdazna.
Mennyivel egyszerűbb lenne olyan rendszerben létezni, ahol tényleg csak azért fizetsz ami tényleg érdekel. Megveszel egy 70 csatornás előfizetést és jóformán 20 csatornát nézel. Mennyivel jobb lenne cask azért fizetni amit ténylegesen megnézel.
jó, ez azért reális jövőnek tűnik, hogy végre jöjjön egy szolgáltató aki normálisan elérhetővé teszi, hogy előfizetsz havi 2000-ért 20 általad válaszott csatornára és nem a pax tv-t, meg a paprioka tv-t kell nézned mert azt adja.
egyébként erről is beszéltem lentebb, hogy jelenleg elég messzinek (-10 év) tűnik ez full hi-tech jövő, amikor arra sincs kapacitás, hogy falun normális netes/tv-s szolgáltatást építsenek ki. (én ilyen szempontból örülök a diginek, hisz 5x olcsóbb 20x gyorsabb a net mint bármelyik más szolgáltatónál és minden sport adó van)
Bob-nak még annyit, hogy szerintem ma Magyarországon borzasztóan szűk az a réteg, aki azt igényli (és van hozzá technikája = "pénze") hogy sztereóban nézzen 420 NBA+187 MLB meccset, majd utána 2 mp-ként újabb és újabb BL közvetítésre ugorjon, hogy aztán éjszaka felvételről végignézze az egészet újra. jelenleg nagyon nem érzem, hogy bármelyik szolgáltató fektetne ebbe, amikor ennek nagy része, ha otthon vagy a net világában, nagyjából eddig is elérhető volt (pl. az elmúlt 10 nap 100 MLB meccse közül bármelyiket le tudom tölteni 1 perc alatt, két kattintással, aztán pendrivval megy a tv-re - csak azért nem fogok venni egy 3-500.000 Ft-os tv-t, meg havi szolgáltatást 10.000 Ft-ért, hogy mindezt mondjuk csak tv-n keresztül, ágyban fetrengve meg tudjam csinálni (meccs válogatás-letöltés-nézés)