visca el barca írta:persze ezek király dolgok, csak ezek már extra szolgáltatások, holott ugye onnan indultunk ki (pontosabb Te), hogy majd ez váltja fel a TV-t. de mindegy is, most szurkoljunk inkább az elnökválasztással kapcsolatban.. jobban izgulok mint a bl döntő alatt

Nem extra szolgáltatás, hanem ez ezzel együtt jár. Pont az hogy a sávszélesség és a hálózat, plusz a technikai dolgok miatt még több lehetőség lehet egy Internet TV-vel. Szerintem ez felfogja váltani a TV-t, mert olyan lehetőségek vannak ebben, amiket a jelenlegi "földi" TV nem tud biztosítani és egy csatorna vagy akár a fogyasztó számára is a legfontosabb, hogy minél kielégítőbb szolgáltatást kapjon/nyújtson.
Elnök választás miatt én is izgulok, próbálom is finoman jinxelni a dolgokat.

Laporta tuti nyer, ne is nézze senki.
A világ annyira szélesedik s az Internet maga olyan lehetőségeket nyújt, s már ma is az emberek szokása megváltozott ezáltal, hogy rengeteg dolgot felvált. Gondolj bele, hogy eltudtad volna valaha képzelni, hogy ne a boltba menj be vásárolni? Nyilván, hogy ez még MO-on továbbra sem olyan elterjedt, de külföldön egy Black Friday a Karácsonnyal ér fel. És a TV is lassan elfog tűnni és Interneten lesz adás, én ebből indultam ki.