Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért nem gondolom, hogy az inteligenciáját te innen, vagy onnan meg tudod itélni. Egy az ìrója szerint is állìtólagos hìrre nem feltétlenül kellene ugrani és az alapján ìtélkezni. Amit én megtudok itélni az a játékinteligenciája, abban viszont kevesebb inteligensebb játékost láttam.jelwaz írta:Azt tudtam korábban is, hogy nem az intelligensebb focisták közül való (mondjuk olyan alig van szerintem), attól, hogy bunkó (öltözék), még nem fordul fel a gyomrom. Afelől sincs kétségem, hogy lövése se volt, hol van Gabon (szerintem még most sincs), de ha pénzért haknizgat olyan országokban, ahol az utolsó centet is 300 másik dologra kellene költeni, akkor ő se különb a dubajosoknál. UNICEF, ja bazzeg. Remélem nem igaz, de az, hogy a gaboni kormány letagadja, az nem sokat jelent, hogy Eto'o benne volt, az inkább csak erősíti a gyanút. Messi imidzse meg azért elég jól menedzselt, néha azért már nem tudom mit higgyek.
Mia szégyenletes?jelwaz írta:http://444.hu/2015/07/23/na-kinek-van-i ... etovalasa/
Ha ez igaz, akkor felfordult a gyomrom, semmibe nem nézem és szégyenletesnek tartom. Kezd összeomlani a Messi kép. Ja, nyilván nem tetkóról van szó.

Milyen kis SWAG lett. Neymar és Alves rossz hatással van rá

Ne vesszünk össze, de ez nem igaz, mert Nadal rendre megverte Federert régebben.messideco írta:"If we look at tennis, Ronaldo is like Nadal, and Messi is Federer." -Cassano
Igaza van
nagyon jó és kétségtelenül találó, valamint figyelem felkeltő az összeállítás jó volt megnézni...de: azért mint minden összeválogatott részlet ez is tendenciózus - lássuk be. így is lehet sőt kell! látni Messi szerepét szerintem ez annak a képi alátámasztása, hogy Tata nem ott és úgy használta őt ahogy az a leghatékonyabb lehetett volna. arról pedig én is írtam már, hogy akik itt mellette játszanak azokból enyhén szólva hiányzik az a fajta alázat ami a Barcában mellette játszókban megvan és ez nem csak egy Messi iránti gesztus, hanem az a bizonyos csapat szellem.(azt részesítem előnyben ami a csapatnak a legjobb) különösen kirívó volt ez Di Maríánál....Alfa írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... rt-2425393
Érdemes megnézni a cikkben lévő videót. Többet nem is fűznék hozzá....
Ott is nézik a barca meccseit. Nem a szurkolók ekézik, hanem a nagyonszakértő újságìrók egy része.Samper írta:Európában mindenki, akinek van szeme a látáshoz, tudja, hogy ki Messi a fociban. Egy argentin szurkolónál viszont lejöhet az, hogy Messivel nem jutott aranyhoz a válogatottjuk. Nem csodálkoznék, ha Leo megváltoztatná a régi tervét és aktív pályafutás befejeztével mégse költözne haza.