Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
noname
Llegenda del Barça

2015.07.20. 22:06:09

Köszönöm a válaszokat. Látom Bentekét itt sokan elég jónak tartják, de sztem a gond ott lesz h a Liverpoolban nem elég ha valaki leköti a védőket és helyet teremt a többieknek. Olyan ember kéne oda, aki a támadósorból visszahúzódva is tud segíteni ha kell. Elvileg a Pool játékelve is sok passzra "Pass and run" épül, nemde?

A helyükben Spanyolországban néznék körül inkább csatár után. Nem hiszem h ilyen Vietto/Griezman szintű embereket ne tudnának leigazolni. Vagy ha már olyan csatárt akarnak, aki erős, akkor ott van Llorente, aki simán jobb lenne, mint szinte bárki náluk. :oops:
A Fifa egy szégyen
MR. TROMORT777

2015.07.20. 21:52:36

kanty írta:Azzal a résszel egyetértek, hogy hiába van pénz, van az a szint, amely nem megy a Liverpoolba. Mert egyszerűen kupákat akar nyerni és nem a 4-5-6 helyért küzdeni.
Amit leírsz viszont eléggé reménykedő, pozitív hangvételű. Ezek a nevek simán lehetnek ismét bukók, ahogy a tavalyi igazolások is voltak. Azonban, ha nagy részük be is jön, akkor sem látom, hogyan tudna ez a csapat mondjuk a dobogóért harcolni. A Chelsea, City, MU, Arsenal négyes keretszempontból mérföldekkel a Pool előtt jár, és most nincs a keretben egy Suarez, aki kb. egymaga - persze kis túlzással - az élbolyban tarthatná őket.
Számomra szomorú, mert egy nagy múltú klub már évtizedek óta képtelen odakerülni, ahol - a korábbiak alapján - a helye van.
Amúgy én Gerrard távozására sem legyintenék olyan simán. Az igaz, hogy a pályán már sokat lassult, többet hibázott, de az öltözőben mindig hihetetlen fontos volt a Kapitány. Valahogy most nem látok egy olyan játékost sem, aki az általa keletkezett űrt képes lenne betölteni. Persze ez nem csak a Liverpoolnál probléma - ikonokat azért elég nehéz pótolni.
Igen, én nagyon pozitív vagyok és persze lehetnek ezek is bukó igazolások, de most sokkal inkább azt látom, hogy hasznos igazolásoakat hajtottak végre és egy jó mag mellé remek kiegészítő embereket igazoltak akik húzhatják a csapatot.
Pont ez is volt a baj, hogy mindig egy embertől várták a megoldást és mindig csak Suarez, Gerrard vagy éppen egy ifi Sterlingtől vártak csodákat. Szerintem ennek a csapatnak jót tesz, hogy sokkal egységesebb lehet mint korábban. Tavaly is olyan szinten túl tolták Sterlinget, hogy minden labda neki ment akkor is amikor épp olyan formában volt, hogy átvenni se tudta. Jó játékos, de annyira nem volt az amit vártak tőle. Szerintem ez mindenképp előny, hogy most a támadó sort sokkal jobban megerősítették. (Origit még meg sem említettem, jó kiegészítő ember lehet ő is. )

Azt az űrt nem lehet pótolni, de talán egészségesebb, ha nem az van, hogy van egy istenünk akit követünk, még akkor is ha már nem igazán az mint régen. Nem véletlenül emeltem ki Hendersont, nem véletlenül lett kapitány és rá jelenleg a pályán mutatott teljesítméyne miatt is fel lehet nézni. De a védelemben meg ott van Skrtel például aki szintén vezér típusú.
kanty
Llegenda del Barça

2015.07.20. 21:37:00

Azzal a résszel egyetértek, hogy hiába van pénz, van az a szint, amely nem megy a Liverpoolba. Mert egyszerűen kupákat akar nyerni és nem a 4-5-6 helyért küzdeni.
Amit leírsz viszont eléggé reménykedő, pozitív hangvételű. Ezek a nevek simán lehetnek ismét bukók, ahogy a tavalyi igazolások is voltak. Azonban, ha nagy részük be is jön, akkor sem látom, hogyan tudna ez a csapat mondjuk a dobogóért harcolni. A Chelsea, City, MU, Arsenal négyes keretszempontból mérföldekkel a Pool előtt jár, és most nincs a keretben egy Suarez, aki kb. egymaga - persze kis túlzással - az élbolyban tarthatná őket.
Számomra szomorú, mert egy nagy múltú klub már évtizedek óta képtelen odakerülni, ahol - a korábbiak alapján - a helye van.
Amúgy én Gerrard távozására sem legyintenék olyan simán. Az igaz, hogy a pályán már sokat lassult, többet hibázott, de az öltözőben mindig hihetetlen fontos volt a Kapitány. Valahogy most nem látok egy olyan játékost sem, aki az általa keletkezett űrt képes lenne betölteni. Persze ez nem csak a Liverpoolnál probléma - ikonokat azért elég nehéz pótolni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MR. TROMORT777

2015.07.20. 21:21:04

Szerintem Benteke kifejezetten jó vétel. Az árát tekintve lehet soknak tűnik de ahol egy Sterling annyi amennyi... Tudtommal 16 millió fontot adnak előre, a többi részletekben lesz kifizetve ami nem rossz. Visszatérve Bentekére. Nagyon fiatal még(24) és van benne potenciál bőven. Szerintem sokkal több mint egy szimpla erőcsatár. De már a védők gyilkolásával nagy területeket tud megnyitni a szélsőknek ami a Poolban elengedhetetlen.

Tavaly egy szerencsétlenkedő Aston Villa-ban hozott le 26 meccsen 13 gólt. Ami nem rossz, tekintve, hogy a szezon első felében sérült volt és nyílván idő kellett amíg felvette a ritmust. Aston Villa nélküle biztosan kiesett volna, de ez részletkérdés. Szerintem ha a sérülések elkerülik símán 20 gól körüli szezonja lehet, ami nem rossz.
Le van nézve a Pool, meg kétségtelenül rengeteg igazolással befürödtek, de az az igazság, hogy igazán klasszisra hiába van pénz, nem fog odamenni. Így abból kell főzni ami van.
Idén szerintem nagyon jól igazoltak. Közvélemény lenézi őket, de most azt látom, hogy igazi csapat épül.

Ha csak pár igazolást emelek ki.

Clyne szerintem elképesztően jó szélső hátvéd aki támadásban is kiválló. (Pont a mai felkészülési meccsen is mindkét gólnál Ő adta a gólpasszt.)

Milner: A Cityben nem volt igazán helye. Őt hagyni kell a középpályán melózni, szervezni. Ezt ő maga is elmondta, hogy a legfőbb baja ez volt, hogy a Cityben kiszorult szélsőnek ami nem feküdt neki. Illetve ha meg jól ment és a hónap játékosa volt akkor utána ugyan úgy padra került és nem tudta ezt megszokni. Most azért is ment a Poolba mert Brendan Rodgers azzal kezdte, hogy a középpályán számít rá. Mai felkészülési meccsen az tűnt fel, hogy Hendersonnal mennyire jól megértik egymást.

Ings egy Burnley-ben 11 gólt hozott össze, bár ő végig játszotta a szezont. De ő még csak 22 éves. Van benne potenciál.

Firminoról nem tudok nyilatkozni, de nagy reménységekkel igazolták, kíváncsi leszek.

+1 Joe Gomez eredetileg középhátvéd, de sűrűn játszikk bal hátvédet. Ma ott játszott és csak úgy pislogtam a srácon. Még csak 18 éves, de már olyan fizikuma van, hogy az elképesztő és mellette hihetetlenül technikás is. Nem vagyok az a fajta aki egy meccs alapján odaáig van valakiért, de nagyon bíztatóan játszott, lehet érdemes lesz rá odafigyelni.

Továbbá Sterling kiválásával Coutinho nagyobb szerepet kaphat. Néha az volt az érzésem, hogy kicsit kioltják egymást.
Gerrard távozása szerintem jót fog tenni, mégha rosszul hangzik is. De jót fog tenni, hogy most másoknak kell előre állniuk és vinni a csapatot. Henderson (az új kapitány) szerintem hihetetlenül jó és jót fog tenni, hogy mégnagyobb szerep hárul rá. Henderson az igazi angol középpályás, jól védekezik, kemény, de emellett pedig írtó jól tud szervezni, hatalmas nagy zsugákat tud adni, és rendkívül jól lő.

Hogy mindezek mit jelentenek a szezont tekintve, nehéz meg mondani. De szerintem könnyen meglehet egy top 4es helyezés, de akár egy dobogó is.

Nem vagyok Pool rajongó, csak amolyan szimpatizáns, ha vannak itt igazi Pool drukkerek akkor szívesen olvasnám ki mit gondol. Meg úgy eleve, szívesen olvasnék elemzéseket MINDEN más csapat drukkereitől vagy szimpatizánsaitól így a szezont illetően meg a keretek alakulását nézve. :!:

Bocsi, a regényért. :oops:
PCsabi
aka Game90

2015.07.20. 20:29:58

Szerintem Benteke korrekt játékos, de hogy 30+ millió fontért megvenni hatalmas baromság lenne, az tuti. Mondjuk ezekkel az igazolásokkal a Liverpool bebetonozza/bebetonozná magát az 5-6. helyre...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2015.07.20. 17:01:26

Egy olyan csapatban, amely bajnokságot akar nyerni Benteke nem igazán lehet kezdő, sőt még a top4 esetében is necces. Azt a bizonyos pluszt én sem látom benne, de a Pool szeret olyan csatárokért sokat fizetni, akiket később szotyiért elenged.
noname
Llegenda del Barça

2015.07.20. 15:57:28

Nem sok meccset nézek a spanyol bajnokságon kívül.

Benteke milyen játékos?

Youtube alapján legfeljebb átlagos technikával rendelkező erőcsatár. Továbbá mégis mit akar vele a Pool? Andy Carroll nem volt elég nagy bukás, kell még egy nagyobb?
Nem tudom a Poolnál mit gondolnak. Előbb Balottellivel pótolják Suarezt :lol: , most meg vesznek egy viszonylag labdajáratós csapatba egy erőcsatárt. #-o
A Fifa egy szégyen
PCsabi
aka Game90

2015.07.18. 14:59:53

noname írta:Mennyire kell komolyan venni azt h az Arsenal érdekli Benzema?

Amúgy szerintem hatalmas erősítés lenne nekik. Vele már tényleg képben lenne a bajnoki cím.
Szerintem sajnos kicsi az esély, hogy leigazoljuk őt. Pedig Benzema-t imádnám, ezerszer inkább ő jöjjön, mint Higuain vagy Cavani.
noname
Llegenda del Barça

2015.07.17. 16:01:08

Mennyire kell komolyan venni azt h az Arsenal érdekli Benzema?

Amúgy szerintem hatalmas erősítés lenne nekik. Vele már tényleg képben lenne a bajnoki cím.
A Fifa egy szégyen
Alcantara
Director del Fútbol

2015.07.16. 21:17:48

danianevem írta:Vidal az Arsenalé!!!
Ez érdekes! Főleg ennek a tekintetében:
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ir-2426475" target="_blank
danianevem
Entrenador del Barça

2015.07.16. 21:12:16

Vidal az Arsenalé!!!

szerk.: Poénnak szántam (tudom, rossz topik). A mellékelt képen Flamini látható, csak a frizurája lett vidalos egy lelkes szurkolónak köszönhetően.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2015.07.16. 21:29:13-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2015.07.04. 14:37:10

Közben hivatalos, hogy Falcao a Chelsea-ben folytatja. Szerintem van még a kolumbiaiban.
PCsabi
aka Game90

2015.07.04. 11:37:41

palesz77 írta:Komoly kis játékos lehetett volna, ha nem sérül le minden 3. szereléstől.. :?
Nagyjából Yaya Touré-szintű lehetett volna.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.07.03. 15:32:32

PCsabi írta: :cry:
https://youtu.be/E6lRaFGnBHM" target="_blank
Én őt amúgy piszokmód sajnálom, láttam vagy 5 meccsét összesen, de azokon sütött róla, hogy baromi tehetséges. Komoly kis játékos lehetett volna, ha nem sérül le minden 3. szereléstől.. :?
PCsabi
aka Game90

2015.07.03. 15:22:17

:cry: :
https://youtu.be/E6lRaFGnBHM" target="_blank
PCsabi
aka Game90

2015.06.19. 17:57:42

StickyFingaz írta:Ez a transzfer a legnagyobb hülyeség a világon.Van két jó kapusa az Arsenalnak,minek akar wenger egy 3.-at?Nem a kapusposzt az,ahol erősíteni kell.
Utolsó mondatot adom, de Cech azért bőven jobb kapus, mint Szczesny és Ospina.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2015.06.19. 15:19:03

Ez a transzfer a legnagyobb hülyeség a világon.Van két jó kapusa az Arsenalnak,minek akar wenger egy 3.-at?Nem a kapusposzt az,ahol erősíteni kell.
PCsabi
aka Game90

2015.06.19. 15:05:08

soadroli írta:Cech elvileg egyre közelebb az Arsenalhoz, Ospina pedig távozhat az ágyúsoktól.
Egyik szemem sír(na), a másik nevet(ne).
soadroli
Llegenda del Barça

2015.06.19. 13:59:21

Cech elvileg egyre közelebb az Arsenalhoz, Ospina pedig távozhat az ágyúsoktól.
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2015.06.19. 12:54:07

kanty írta:Pellegrini tényleg kérdés. Szerintem vele BL-t nem lehet nyerni, és mivel a Citynek talán a Bajnokok Ligája a legfontosabb jelenleg, így nem hiszem, hogy marad. A gond csak az, hogy szabad és top edző nem igazán van.
Hát igen, nem sok jó edző van jelenleg, aki szabad. Szerintem éppen ezért fog maradni Pellegrini is. Amennyiben menne már kirúgták volna, az viszont igaz amit írsz, hogy a nagy célokhoz ő tényleg kevés lesz. Az pedig egyenesen egy öngyilkosság lesz a City részéről, ha hagyják Pellegrininek, hogy ő cserélje le a keretet. Elszabnak rengeteg pénzt, az utód jövőre (amennyiben jön) talán igazolni sem fog tudni rendesen a FFP miatt.
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.19. 12:41:20

roby122 írta:Én a City-re leszek kíváncsi , hogy kik fognak távozni , és kiket fognak igazolni. Eddig még nagyon nagy mozgás nem volt a klub körül.
Pedig hangoztatták , hogy Dzeko el fog menni , Jovetic folyamatosan sérült ő is alig játszik , Touré-ról voltak olyan hírek , hogy az Interhez megy , Nasri-val sem voltak elégedettek , Milner ugye eligazolt a Pool-hoz , Lampard visszament USA-ba. Közepes játékosokat el akarják küldeni , mint Jesus Navas. Védőkérdés az náluk még megoldásra várt ügy. Végső sorban az edzőkérdés az legfontosabb , kitudja mi lesz Pellegrinivel.

Aztán lehet nem változik semmi , csak akkor jövőre se számítsanak sok jóra.
Dzeko szerintem megy, benne kb. ennyi volt. Joveticre is jó esély van, de ha nagy név nem jön, akkor kupameccsekre és padra nem rossz megoldás - bár tény, hogy tőle is többet vártak. Touré a legújabb hírek szerint marad, a gyengébb szezon és a közte és a vezetőség között felmerülő problémák ellenére is. Amúgy benne még van 1-2 jó szezon, igaz a legutóbbiban önmagához képest azért gyenge volt.

Pellegrini tényleg kérdés. Szerintem vele BL-t nem lehet nyerni, és mivel a Citynek talán a Bajnokok Ligája a legfontosabb jelenleg, így nem hiszem, hogy marad. A gond csak az, hogy szabad és top edző nem igazán van.
roby122
Entrenador del Barça

2015.06.19. 11:02:33

Én a City-re leszek kíváncsi , hogy kik fognak távozni , és kiket fognak igazolni. Eddig még nagyon nagy mozgás nem volt a klub körül.
Pedig hangoztatták , hogy Dzeko el fog menni , Jovetic folyamatosan sérült ő is alig játszik , Touré-ról voltak olyan hírek , hogy az Interhez megy , Nasri-val sem voltak elégedettek , Milner ugye eligazolt a Pool-hoz , Lampard visszament USA-ba. Közepes játékosokat el akarják küldeni , mint Jesus Navas. Védőkérdés az náluk még megoldásra várt ügy. Végső sorban az edzőkérdés az legfontosabb , kitudja mi lesz Pellegrinivel.

Aztán lehet nem változik semmi , csak akkor jövőre se számítsanak sok jóra.
Petr
Entrenador del Barça

2015.06.19. 09:18:38

Clyne valószínűleg a MU vagy a 'Pool csapatát választja sajtóhírek szerint. A kettő közül szerintem utóbbival jobban járna, nem lenne akkora konkurenciája, előbbinél a posztért pedig meg kéne küzdenie Valeciával és Rafaellel is. Bár én még a Cityben is jobban el tudnám képzelni, mint a MU-ban, ott úgyis hiány van normális jobbhátvédekből.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.06.15. 16:12:43

Az a baj, hogy tényleg nem tudja az ember, sírjon vagy nevessen rajta. GYerekek milliói vágynak olyan tehetségre, amit kevesek tudhatnak magukénak, ezek nagy része pedig így végzi.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.06.15. 16:10:42

MQuCsabi írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... eg-2420103

Hogy lehet valaki ekkora sötét gyalog? :|
:lol: Biztos nagy karriert fog befutni ilyen hozzáállással.. :lol:
Válasz küldése