Alfa írta:...
Az idő megszépíti az emlékeket..

Alapból Alexisért a 42 nem rossz ár, de miután Hámesz 80 volt és Di Maria is 75-be került, így már nem túl acélos, főleg amilyen VB-t lehozott.. Fábregas összege vicc volt. Az is, hogy kijelentette, hogy csak Matyi Barca profilú középső védő a piacon -

-, Marquinhost és Cuadradot is hajtottuk több hónapon keresztül, hogy aztán Vermaelen és Douglas vészmegoldásként beessen - a belgát amúgy Zubi és Barto javaslatára nem műtötték meg rögtön, úgy gondolták felépül anélkül is, pedig az orvosok rögtön javasolták -, és a Tello-Song-Bojan-Afellay-Cuenca-Jds 6-osból alig több mint 5 millió ajrót sikerült kaszálnunk. Benatia is 60 millió lett volna nekünk, a München ehhez képest bagóért vette.. Biztos nem vették palira a fazont sokan. De említhetem Ibrahimovic, Chygrynskiy és Villa eladását is, mindegyik hatalmas pénzügyi blama - azért csak az övükét emelem ki, mert ezeken eszméletlen rossz üzletek voltak -, a kölcsönöknél Henrique, Cáceres, Hleb, Song, Afellay ügyeit, ezek is vicc ahogy kezelve voltak, szerintem 0 eurót fogunk látni belőlük, miközben összesen lehetett volna 30 is simán, ha nem több. Na meg Song ide hozatala is megér egy misét, kellett egy kh, erre Keita távozása miatt ráfogták, hogy Song tud azt is játszani, ő jó lesz pótolni mindkettőt, láthattuk mennyire jött be..
Tudom, hogy nincs hibátlan sportigazgató, de azért nem kéne 1 év alatt már elfelejteni, hogy miért is volt szidva folyamat - bár a választásoknál látszott, hogy a hibák elfelejtéséhez fél év is elég..
noname írta:Amúgy jobban teljesített mint pl a Laporta érában a sportigazgató. Asszem Txiki volt?!
Jaja, a végére ő is szép dolgokat művelt már, imádtuk is rendesen érte..