noname írta:Visszatérve Adrianohoz: ha a Roma csak két évet ajánl neki, akkor nem éri meg. 2 év múlva 32 évesen egy nagyobb csapatnak se fog már kelleni.
Neki inkább megéri ott 2 évig kezdőként játszani, mint itt 2 év alatt 2000 percet..
visca el barca írta:mondjuk nagyon ne reménykedj h feljön grimaldo, sokkal sanszosabb h ez esetben matyi lesz a csere balos...
Tudom, nem is azért engedném el Adrianot, ha ő menni akar. Grimaldo az előszezont nem is az 'A' kerettel kezdte meg, szóval még csak halvány esélye sincs felkerülni most. Mai hírek szerint amúgy kölcsön akarjuk adni, hogy fejlődjön, mert itt nem kapna elég percet. A Porto vagy a Benfica lehet a célállomás.
De Adrianot szemétség lenne csak azért itt tartani, hogy majd talán ha úgy van, ugorjon be. 30 elmúlt már, játszani akar, ezért elmenne, ezt tiszteletben kéne tartani szerintem - még ha kiegészítőnek elég jó is. Úgy vagyok vele, mint Sánchezzel tavaly, örülnék ha maradna, de enki ez nem érdeke. Alba elég jól bírja hál istennek, a kicsik ellen meg a francia is elég kell, hogy legyen - plusz így Bartra is többet játszhatna..