visca el barca írta:kösz, amugy ha végzek vele, pont az agymenőket terveztem be. akkor ezek szerint ott már tényleg nagyobb a visszaesés. nagyon nem akarok olyat elkezdeni amit utána már csak kínlódásból nézek, kaszálni meg nem szeretek. állítólag a 4-5. évadtól már nem is a geek vonal megy, hanem vmi középszerű romcom.
Én mindkettőt néztem/em és mindkettőt szeretem. Azért manapság nehéz olyan sitcomot találni ami többet ad akár a TBBT utolsó évadainál is. Nyilván az évek során kicsit csökken a lendület, de simán élvezhető. A HIMYM-et és sokat szapulták a vége felé, de nekem annak az alakulása iszonyatosan tetszett, ahogy elvileg öregetek a szereplők, úgy jelentek meg a drámaibb/mélyebb részek is a poénok mellett. A helyedben egyiktől sem tartanék.
Más: A Sense8-et nézi valaki? Kismillió sorozaton túl vagyok már és azt kell hogy mondjam, hogy minőségben messze ez a legjobb eddig. Aki nem ismeri, annak ajánlom, hogy 1-2 részt adjon neki, ne a trailer alapján döntsön. Aki 3-nál több sorozatot nézett életében, annak tényleg ajánlom, hogy vegye fel a megnézendők közé, ez nálam bőven az a szint, mint a Breaking Bad, vagy a Wire, amiket nem érdemes kihagyni. Ha valaki esetleg látta már, annak kíváncsi lennék a véleményére, mert engem maximálisan megvett.