2015.07.18. 12:06:03
Aguero már kétszer visszautasította a Realt, szóval nem hiszem, hogy meg tudnák győzni. A pénz sem motiválja, nem adnának több fizut neki, mint a Cityben. Talán a BL-győzelem esélye lehet az egyetlen motiváció, de az sem akkora életbiztosítás és nem is ő lenne a no. ott.
Azért én nem értem, hogy a Real megint csillagászati összegeket akar itt kiadni kp-ra. Azért mert egy szezonban előfordult, hogy kiesett két ember teletölteni sztárokkal nevetséges. Most ott van Modric-Kroos-James-Isco- Illarramendi- Casemiro (aki elég jó szezont futott a Porto-ban) 3 posztra. Szerintem simán el lehet mondani, hogy papíron a világ legjobb kp-ja és egyikük se távozik. Most még odavinnék Verrattit vagy Vidalt. Olyan rotációt úgysem tudnának alkalmazni, hogy az mindenkinek és Pereznek is jó legyen. És panaszkodnak, hogy gyenge a pad. Isco már tavaly is elégedetlenkedett. Nekünk mi volt. Busquets-Iniesta-Rakitic- Xavi- Rafinha + SR. xavi is beugrósnak volt jó, Iniesta sem tudott már ott olyan jó szezont futni. Rafinha még nagyon fiatal, SR meg SR. Esetleg még Masch léphetett fel kp-ra. De ez nem csak ránk igaz, sok top csapat is összetette volna a két kezét ha még csak egy hasonló nívójú kp-ja van.
Lehet rotálni, de nem olyan szinten, hogy az mindenkinek elég legyen. Leültetni a kp-ra egy Vidal/Verratti-Isco-Illarramendi-Casemiro sort. (ott van még akkor Silva, aki nem zavar sok vizet, de a bajnokságban a csapatok feléhez ő is elég) De akár át is lehet szervezni a csapatot.
És mindezt arra építeni, hogy lehet, hogy egyszer két játékos egyszerre lesérül. Én rohadtul nem értem ezeket, lehet, hogy én vagyok hülye, de ha valaki tudja magyarázza már el nekem, hogy mi a ráció.
Forca Barca!!!!