Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valenciánál tudnának erről mesélniRonaldonak kellet volna rúgnia az összes tizit (hiszen óriási tapasztalat van benne) és akkor nem veszítenek!
Ronaldonak kellet volna rúgnia az összes tizit (hiszen óriási tapasztalat van benne) és akkor nem veszítenek!roby122 írta:Nyert az As Roma 11-esekkel a Real ellen.
roby122 írta:Nyert az As Roma 11-esekkel a Real ellen.
Ugyanezt akartam írni. Még a kutyáját is Messinek nevezte elnoname írta:Isco is.S.Agüero írta:Agüero nem fog a Realba menni, ő spanyolban Barca-szurkoló.
Sztem Benzema az, aki még valamennyire összetartja az egoista csatársorukat. Ő az, aki passzol, ő önzetlen. Ha Benzema lelép, akkor majd lesz 3-4 támadó, aki mind gól akar szerezni: Rodriguez-Bale-Ronaldo. Agüero nem hiszem h feláldozná a saját góljai azért h a többi fényezhesse magát elől.visca el barca írta:agüerot már évek óta pletykálják, de remélem marad ahol van. sokkal jobb játékosnak tartom mint benzemát. ráadásul sanszos, hogy a spanyol foci sokkal jobban feküdne neki mint az angol.noname írta:mondjuk Agüero, Benzema meg menjen az Arsenalba.
agüerot már évek óta pletykálják, de remélem marad ahol van. sokkal jobb játékosnak tartom mint benzemát. ráadásul sanszos, hogy a spanyol foci sokkal jobban feküdne neki mint az angol.noname írta:mondjuk Agüero, Benzema meg menjen az Arsenalba.
CR szerintem utolsó szezonját fogja futni a Real-al, aztán PSG 1-2 idény majd MLS.noname írta:Érdekes dolgok folynak azért a Realnál. Casillas lelép, Navasban nem lehet megbízni miután egy szezont padozott. De Gea ugye jönni akar, de az MU hülye lenne elengedni. Sztem az MU megtartja és elengedi jövőre ingyen. Ha De Gea olyan bunkó h a gyerekkori csapat fő riválisához igazol, miközben kib...ik azzal a csapattal, mely világsztárt csinált belőle, hát madridban a helye. Csak még egy bunkó egy klublegenda helyett. Semmi újdonság.
A Real legtöbbet egy vkp-val erősödhetne most, az az igazság, hogy nem örültem volna ha elviszik Arturo Vidalt. Az a kis mérgezett egér pont az, amire szükségük lenne. Akármilyen gyengeelméjű, kellett volna nekik valaki a kp-ra, aki rendet teremt. Lásd nálunk is megvannak a testőrök: Masch, Suarez, Alves. Ők keményen odapakolnak, ha nagyon rakoncátlankodik valaki pl Messi vagy Iniesta ellen. A Realban a kp-n most csupa puhány van. Egy Vidal erősítés lenne. Remélem elviszi a Bayern és jön majd helyette Biglia. Úgyis kéne egy új Gravesen a Realba.![]()
![]()
Védelemben Ramos nagyon fontos abba a csapatba. Nálunk is szintekkel gyengébb a védelem, ha nincs Pique. Egyszerűen kell a tehetség a védelembe. Masch, Pepe jómunkásemberek, de nem őstehetségek. Ramos, Pique azok. Ha Ramos lelépne, lehet tudnák pótolni, egy munkással, de az kevés.
A legfőbb gondjaik lehet mégse a kp-n, hanem elől lesznek. Ronaldo öregszik. Ez látszik a játékstílusán. Tavaly gyakorlatilag klasszikus 9-est játszott. Az elkövetkező szezonban sztem már visszaesik a teljesítménye, benne vannak a pakliban az állandó sérülések is, miközben elől egyedül Benzema az, aki csapatjátékos.
Szurkolok h legyen meg Biglia és mondjuk Agüero, Benzema meg menjen az Arsenalba.
igen, perezt pont úgy ismerjük, mint aki beéri egy casillával. nagy névvel sanszos h nem tud dobbantani idén, uhogy aug. végére tuti leteszi a kért pénzt DDD-ért.Erxy írta:szerintem egy evig Navas-Casilla duo lesz ott es csak jovore megy Madridba de Gea.
HááátBob_Marley írta:Azért Perez se hülye, ha valakit elhozhat pár millióért akkor nem fog kifizetni 40-et.
Azért Perez se hülye, ha valakit elhozhat pár millióért akkor nem fog kifizetni 40-et.Alfa írta:Azt egyébként nagyon furcsállom , hogy perez nem hajlandó kifizetni azt a 40 millát. Ha már Balert képes volt 100-at fizetni akkor De Geaert se lenne irreális az a 40 .
Én még mindig azt mondom , hogy nem szép amit De Gea csinál de ő tudja.
vagy arra játszanak, hogy laller hátha épít egy ütőképes brigádot és meggondolja magát.palesz77 írta:Én se értem miért lenne ez olyan gusztustalan részéről. Nem fogadta már el év közben sem a MU több fizetést kínáló szerződéshosszabbítási ajánlatát, elég egyértelmű abból a távozási szándéka.. Ha a MU el akarta volna adni idén, akkor nem kérnek érte 40 milliót, maguknak köszönhetik, hogy ingyen fog távozni.