S.Agüero írta:Mert mondjuk felkészülési szezon van, ez mindig így szokott lenni. Bár ha ez az első, amit végignézel, akkor érthető.TerStegen1 írta:Miért csak 45 perc jut a srácnak? elvégre ő lenne az első számú kapus, nem Masip...
Marc-André ter Stegen
- TerStegen1
- Barça B
képzeld el, nem az első.. Lehet több mecset láttam,mint te a 17 éves fejeddel..
- MatyiG
- Adminisztrátor
Mert mondjuk felkészülési szezon van, ez mindig így szokott lenni. Bár ha ez az első, amit végignézel, akkor érthető.TerStegen1 írta:Miért csak 45 perc jut a srácnak? elvégre ő lenne az első számú kapus, nem Masip...
- TerStegen1
- Barça B
Miért csak 45 perc jut a srácnak? elvégre ő lenne az első számú kapus, nem Masip... 

Igen ez az a jelent amire gondoltam. Azt onnan még mindig nem tudom, hogy sikerült kiszedni de jár a taps érte.visca el barca írta:nem csak neked maradt emlékezetes (már ha erre gondoltál)
https://youtu.be/NDEqvLNgvTk?t=39s" target="_blank

- visca el barca
- Presidente del Barça
nem csak neked maradt emlékezetes (már ha erre gondoltál
)

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Feladni 11 nap szabadságot, tényleg dicséretes, remélem összejön neki a kezdőbe jutás, idén talán felcserélődnek a szerepek és megkapja a bajnokságot, bár a BL-ben sem védett rosszul, de kell neki a bajnokság, hogy rutint szerezzen és fejlődni tudjon. (Bayern elleni hatalmas mentése a gólvonalról emlékezetes számomra
)
szerk.: lol most nézem tegnap volt 1 éve, hogy regisztráltam a fórumra, hurrá

szerk.: lol most nézem tegnap volt 1 éve, hogy regisztráltam a fórumra, hurrá

Imádom a srácot és most még jobban megerősíti a helyét a szívemben . Dicséretes hozzáállásMichaaBee írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/a ... na-4362703
Valakinek nagyon fáj a foga a kezdőre.Dicséretes hozzáállás!
szerk.: 11 nappal hamarabb jelentkezett edzésre, hogy részt vehessen az amerikai túrán.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
http://www.sport.es/es/noticias/barca/a ... na-4362703
Valakinek nagyon fáj a foga a kezdőre.
Dicséretes hozzáállás!
szerk.: 11 nappal hamarabb jelentkezett edzésre, hogy részt vehessen az amerikai túrán.
Valakinek nagyon fáj a foga a kezdőre.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Normandia
- Director del Fútbol
Talán a másodiknál, ha kijön a beadásra. A többiről nem tehet. A luzitánok jól és ötletesen nyomták.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
A videó feltöltője nem tette elérhetővé videóját az országodban.
Köszönjük szépen Románia..., hogy mennél a jó édes...

-
- Az Év fórumozója 2013

Tegnap teljesen véletlenül odakapcsoltam a TV-t ahol a Németország U21 - Szerbia U21 válogatott játszott egymással, kb 2 perc után a német kapushoz került a labda és adtak róla egy közeli képet. Hát eléggé meglepődtem, hogy MAtS van a kapuban én azt hittem, hogy ő a nagy válogatottban cserekapus.
Egyébként a meccs vége 1-1 lett. Kb 10 percet láttam belőle.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Marc Ter Stegen ● Ultimate Best Goalkeeper Show 2015Petr írta:Ter Stegen (97) is the player with the second most accurate long balls in the CL this season #fcblive Most: 117, Kroos [via @ermessidi]
A videó első 4 perce kb csak ívelgetés..

-
- Entrenador del Barça
Ter Stegen (97) is the player with the second most accurate long balls in the CL this season #fcblive Most: 117, Kroos [via @ermessidi]
(A FB csoportban már láttam, gondoltam kirakom ide, hogy mindenki lássa.)
Nem semmi teljesítmény, főleg egy kapustól. Aggódtam a lábjátéka miatt, teljesen rám cáfolt. Soha rosszabb évet.
(A FB csoportban már láttam, gondoltam kirakom ide, hogy mindenki lássa.)
Nem semmi teljesítmény, főleg egy kapustól. Aggódtam a lábjátéka miatt, teljesen rám cáfolt. Soha rosszabb évet.
- visca el barca
- Presidente del Barça
biztos jól védett végig, én 1-1, 2-1 után minden juve támadásnál elkapcsoltam
mondjuk tevez lövésénél a gól előtt óriásit védett... talán egy hibája volt így utólag nézve, mikor ráöklözött egy szögletet, suarezre(?) 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- shutterisland
- Director del Fútbol
én is látom benne a jövőt, magabiztos, erős jellemű srác, látszik, hogy a lábmunkáján rengeteget fejlesztettek és ilyen kevés lehetőség mellett is hozta a szintet.
bravo is hasonlóan jó kapus, akivel abszolút elégedettek lehettünk idén, de a kora és a benne rejlő potenciál miatt mats lenne nálam az elsőszámú kapus jövőre.
bravo is hasonlóan jó kapus, akivel abszolút elégedettek lehettünk idén, de a kora és a benne rejlő potenciál miatt mats lenne nálam az elsőszámú kapus jövőre.
- hajnesz
- Entrenador del Barça
A végén azért a két szögletnél 10évet öregedtem, amúgy a tekintete végig nyugodt voltAlcantara írta:Mienk a jövő egyik legnagyobb kapusa, ez ma is tisztán látszódott.
Maga a nyugalom és önbizalom.

Mienk a jövő egyik legnagyobb kapusa, ez ma is tisztán látszódott.
Szerintem komolyabb szerepet kapott idén , mint Bravo!tudomka958 írta:na akkor legyunk optimistak:megnyerjuk a bl-t...
ter stegennek lesz meg 5 meccse: bl donto spanyol es europai szuperkupa klub-vilagbajnoksag!
ugye hogy nem is olyan mostohagyerek...egyebkent szeretem...
Végigvédte a spanyol kupát meg a Bl-t , ott volt/lesz a döntőben , ez azért nem kis szó. Nyilván ehhez el is kellett jutni idáig , de szerintem ez nagyobb kihívás volt neki , mint a bajnokság lett volna , független , hogy mennyit játszik.
És ez nagyobb megbízás volt LE részéről , legalábbis szerintem , nem biztos , hogy olyan rosszul járt ő.
Bravo sacperkb. a bajnokság 30 % -át végigácsorogta a kapufa mellett , jó persze Mats.nak is voltak könnyebb mérkőzései (Huesca,Elche) , de ez szerintem nagyobb kihívás volt neki , folyamatosan magas szintű csapatok ellen játszani.
Én ezzel nem akarom elvenni Claudio érdemeit , fantasztikusan védett , ZAMORA díjas , fogott egy 11-est is , és én őt egyelőre biztosabb pontnak is érzem , mint Stegen-t.
Viszont , az a plusz ami Mats-ban benne van , az elengedhetetlen a Bl-ben. Gondolok itt Agüero 11-esére , vagy a Bayern elleni bravúrjaira.
A szerepcserét nem találom jó ötletnek. 2 opció lenne a megfelelő:
1. Marad ugyanez. (Szerintem még egy évet igazán kibírhatna Mats , én nem panaszkodnék a helyében.)
2.Stegen : bajnokság , Bl.
Bravo: kupa. de ez meg szerintem nem lenne jogos az idei szezon után. Szóval én szvsz maradnék jövőre is az idei felállásban.
-
- Jugador d'estrella
na akkor legyunk optimistak:megnyerjuk a bl-t...
ter stegennek lesz meg 5 meccse: bl donto spanyol es europai szuperkupa klub-vilagbajnoksag!
- Chino
- Llegenda del Barça
Én nagyon kedvelem Bravot, jelenleg stabilabbnak is tartom mint Mats-ot, de a németben érzek egy olyan plusz faktort, ami kiemelkedővé teheti. Ehhez pedig az kellene hogy folyamatosan játsszon.
Idén lehet, hogy relatíve sok meccset kapott, de jövőre mi garantálja, hogy eddig jutunk mindkét kupában? Ennél csak kevesebb lehet.
Az viszont egyiküknek sem tenne jót, ha a bajnokságban felváltva védenének. Egy kapusnak kell az állandóság. Jövőre inkább neki adnám a bajnokságot, ha rajtam múlna, de ugye ez nem így van.
Mondjuk abban sem vagyok 100%-ig biztos, hogy a chileié lett volna a bajnokság, csak Ter Stegen kidőlt. Jövőre meglátjuk mi lesz, bár arra látok nagyobb esélyt, hogy ugyanilyen leosztás lesz.
Idén lehet, hogy relatíve sok meccset kapott, de jövőre mi garantálja, hogy eddig jutunk mindkét kupában? Ennél csak kevesebb lehet.
Az viszont egyiküknek sem tenne jót, ha a bajnokságban felváltva védenének. Egy kapusnak kell az állandóság. Jövőre inkább neki adnám a bajnokságot, ha rajtam múlna, de ugye ez nem így van.
Mondjuk abban sem vagyok 100%-ig biztos, hogy a chileié lett volna a bajnokság, csak Ter Stegen kidőlt. Jövőre meglátjuk mi lesz, bár arra látok nagyobb esélyt, hogy ugyanilyen leosztás lesz.
Forca Barca!!!!
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Hát én elég hosszú ideje szeretem a Barcát, de egy épkézláb kapusra alig emlékszem. Lehet, hogy jó kapusok voltak amúgy, de nálunk nem ment a bugi. Enke, Bonano, Dutruel, szegény Rüstü na meg Valdes. Aki ugyan megtanult hozni egy szintet, de a legtöbbször úgy játszott, mint a csapat, nem tudott különbséget jelenteni igazán. Szerintem pont jó, hogy együtt játszanak, az öreg lehet a fiatal mentora. Én nagyon reménykedem, hogy végre Cassillas kaliberű kapusa lesz a Barcának, aki innen vonul vissza, abba még 2 év tanulás simán belefér. Egyiket sem lenne szívem elengedni.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Én is hasonlóan gondolom a dolgot, de szerintem jövőre még beleférne, még a német részéről is vállalható lenne ugyanez a felosztás, mint ami idén volt. Aztán 2 év múlva fordulhatna a dolog, hogy Bravo csak kupa, ter Stegen bajnokság+BL. Persze azért a chilei miatt is kár, mert rendkívűl jó kapus, ezt bizonyította az idei szezonban.kanty írta:Talán egyedül vagyok a véleményemmel, de én a németet tenném első számú kapusnak a következő évtől. Idén nem volt gond, hogy felváltva védtek, de szerintem ez nem természetes, és előbb utóbb feszültség lehet a csapaton belül. Bravóval semmi gondom, de már 32 éves - tudom a kapusoknál ez még nem vészes. A németé viszont a jövő, az önbizalma és a fejlődése szempontjából pedig szerintem a legjobb nem a kölcsönadás, vagy a meccsszámokkal való zsonglőrködés lenne, hanem ha folyamatosan védene.
Igaz, hogy vannak hibái, de ezek szerintem legfőképp annak tudhatóak be, hogy nem véd rendszeresen. (Gondolok itt pl. a döntőbeli bizonytalanságára lábbal.)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Végezzünk el egy gondolatkísérletet. Tegyük fel egyikük sem akar 2.sz. kapus lenni és ezt el is nyilatkozza. Ki kapna közülük jobb ajánlatokat? Melyiknél meddig enné a fene a szurkolóinkat, hogy hogy szabadott az illetőt elkótyavetyélni? Mekkora teher lenne ez a mindenkori kapusunknak? Na ezért lenne nálam is MATS a kezdő.Erxy írta:egyetértek.kanty írta:Talán egyedül vagyok a véleményemmel, de én a németet tenném első számú kapusnak a következő évtől. Idén nem volt gond, hogy felváltva védtek, de szerintem ez nem természetes, és előbb utóbb feszültség lehet a csapaton belül. Bravóval semmi gondom, de már 32 éves - tudom a kapusoknál ez még nem vészes. A németé viszont a jövő, az önbizalma és a fejlődése szempontjából pedig szerintem a legjobb nem a kölcsönadás, vagy a meccsszámokkal való zsonglőrködés lenne, hanem ha folyamatosan védene.
Igaz, hogy vannak hibái, de ezek szerintem legfőképp annak tudhatóak be, hogy nem véd rendszeresen. (Gondolok itt pl. a döntőbeli bizonytalanságára lábbal.)
nálam jövőre ter Stegene lenne a bajnokság is a Bl mellett, Bravoé pedig a spanyol kupa.
tudom, ez nem a legigazsagosabb, mivel Bravo is magas szinten vedett, de ha van ket, a jelenben hasonlo, sot, ugyanolyan szinten vedo kapusom, akkor logikus, hogy azt vedetem, akiben tobb van a jovot illetoen, ez pedig a nemet.
megvolt neki ebben a szezonban a beetetes, mar ismeri a csapatot a nyelvet stb, itt az ideje szintet lepnie, mert benne egyertelmuen megvan a lehetoseg, hogy az elkovetkezo evek legjobb kapusava valjon, ezt pedig kar lenne elpocsekolni