24,5 millió fontért szinte ingyen volt.roby122 írta:VidalBayern München
Európai játékospiac
- Messithebest
- Director del Fútbol

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Vidal
Bayern München
Quaresma
Besiktas

Quaresma

Sergio García (Espanyol)
Al Rayyan (katari)
Fabian Delph
Manchester City
Emberünk a minap fogadott örök hűséget az Aston Villának

Fabian Delph

Emberünk a minap fogadott örök hűséget az Aston Villának

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Messideco, téged talán érdekelhet rajtam kívül..
Jordy Clasie
Southampton
Remélem bejön neki a kaland, ha felveszi a ritmust, és fejlődik kicsit, akkor 1-2 éven belül egy komoly csapatba is kerülhet. Drukkolok neki nagyon - jövőre meg ha nem leszek olyan lusta, mint most, akkor jön róla is videó..

Jordy Clasie

Remélem bejön neki a kaland, ha felveszi a ritmust, és fejlődik kicsit, akkor 1-2 éven belül egy komoly csapatba is kerülhet. Drukkolok neki nagyon - jövőre meg ha nem leszek olyan lusta, mint most, akkor jön róla is videó..

Üdv mindenkinek sajtóhírek szerint Di María a PSG-be tart 60 millió Euróért 

- Messithebest
- Director del Fútbol
Jövőre azt hiszem MU bandwagoner leszek
Kezd bejönni amit csinálnak, tényleg, nagyon okos igazolásokat hoznak, ha még elhozzák Ramost is én nem tudom mit csinálok
Bár Otamendi valószínűbb.

Kezd bejönni amit csinálnak, tényleg, nagyon okos igazolásokat hoznak, ha még elhozzák Ramost is én nem tudom mit csinálok

Bár Otamendi valószínűbb.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- lui1698
- Llegenda del Barça
szerintem lehet egy nagyon jo kis focista, de ehhez nem biztos, hogy a City a legjobb csapat.visca el barca írta:sterling 5 ft-ot nem ér, nem hogy 50-60-70 millio eurót. agyon sztárolt tiniaz oxlade-chemberlain féle vonalból.
mondjuk Zidane-hoz hasonlítani bármiben, mar önmagában vicc...zola8787 írta:Mi ebben a vicc? Az akkori 49 misi nem ugyanannyi pénz, mint most a 49 misi, illetve Sterling 20 éves, Zidane meg 29 volt.messideco írta:Before: £49 million got you Zinedine Zidane
Now: £49 million gets you Raheem Sterling
Viccc

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- visca el barca
- Presidente del Barça
sterling 5 ft-ot nem ér, nem hogy 50-60-70 millio eurót. agyon sztárolt tini az oxlade-chemberlain féle vonalból.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Mi ebben a vicc? Az akkori 49 misi nem ugyanannyi pénz, mint most a 49 misi, illetve Sterling 20 éves, Zidane meg 29 volt.messideco írta:Before: £49 million got you Zinedine Zidane
Now: £49 million gets you Raheem Sterling
Viccc
- MatyiG
- Adminisztrátor
És most lehet török bajnok.ab1daL írta:Az lehet, de a büdös életben valószínű nem lett volna angol bajnok.messideco írta:Rvp meg, nagyon hülye volt, hogy elhagyta a Senalt (ő is), aranylabdás közeli játékos lehetett volna mostanra...

- ab1daL
- Director del Fútbol
Az lehet, de a büdös életben valószínű nem lett volna angol bajnok.messideco írta:Rvp meg, nagyon hülye volt, hogy elhagyta a Senalt (ő is), aranylabdás közeli játékos lehetett volna mostanra...
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- aka Game90
A benne lévő kisgyerek biztos azt mondta, hogy igazoljon a Fener-be. Amúgy nagyon bejött neki a ManUnited-es kaland...S.Agüero írta:Robin van Persie signs with Fenerbahçe.
Én imádom Sterling-et, de ez az ár nagyon beteg.
Queens Park Rangers will receive 20% of the Raheem Sterling fee as they had a sell-on clause. They'll earn around £10m. (Source: Sky Sports)
Sajnos okosan igazol a ManUnited...
Morgan Schneiderlin is having a medical at Manchester United ahead of a £25m move. (Source: BBC Sport)
The official fee for Bastian Schweinsteiger's move to Manchester United is £14.3m and he'll earn £180,000-a-week. (Source: SPORT1)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- lui1698
- Llegenda del Barça
kb. 64. Pool meg majd elveri olyan idiótákra, mint Balo...S.Agüero írta:Jézusom, az hány millió euró? 60?Messithebest írta:SterlingCity (49 millió font)
![]()
![]()
![]()
![]()

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Mai árfolyamon pontosan 68 147 928 euró .S.Agüero írta:Jézusom, az hány millió euró? 60?Messithebest írta:SterlingCity (49 millió font)
![]()
![]()
![]()
![]()
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Aranyáron veszik! Mondanám, hogy jól jár így a Pool, de akiket eddig igazoltak újra, az garantálja a 5-6. helyet jövőre is. Ezt az összeget is sikerül majd úgy eltapsolniuk, mint a Suarezért kapott pénzt.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Sterling
City (49 millió font)

Rá baromi kíváncsi leszek. Ha a sevillai túra sem fog bejönni neki , akkor valószínűleg majd visszatér Olaszországba pár milláért egy Napoliba vagy egy Sampdoriába.hank1ee írta:Eközben még ImmobileSevilla (elvileg kölcsönben)
Ja, amúgy igazad van. Azt hittem, már vagy 24, mondjuk még akkor is lehetne simán. Akkor úgy helyesebb, hogy milyen jó játékos lenne már most, ha nem sérül meg állandóan!palesz77 írta:22 éves még mindig csak, Robben is porcelánnak indult, aztán "kinőtte". Új impulzusokkal egy jobb környezetben, és jobban odafigyelve - étrend, jobb edzés, mittudom én még mi - simán lehet még jó játékos belőle. Mondjuk ehhez szerencse is kell, de ennyi idősen ez még nem lehetetlen küldetés, csak arra akartam célozni..hank1ee írta:Nagyon bírom, milyen jó kis játékos lehetett volna, ha nem ilyen brutál sérülékeny...
Claudio Beauvue

A francia liga egyik legjobbja volt az elmúlt idényben, jól erősített vele az OL, kíváncsi leszek, meddig jutnak majd a BL-ben, és hogy sikerül-e megtartani esetleg Lacazette-et. Ha igen, akkor jó esélyük van, hogy lássunk tőlük valami Monaco-hoz hasonló bravúrt majd jövőre. Szerintem...
Eközben még Immobile

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
22 éves még mindig csak, Robben is porcelánnak indult, aztán "kinőtte". Új impulzusokkal egy jobb környezetben, és jobban odafigyelve - étrend, jobb edzés, mittudom én még mi - simán lehet még jó játékos belőle. Mondjuk ehhez szerencse is kell, de ennyi idősen ez még nem lehetetlen küldetés, csak arra akartam célozni..hank1ee írta:Nagyon bírom, milyen jó kis játékos lehetett volna, ha nem ilyen brutál sérülékeny...

Nagyon bírom, milyen jó kis játékos lehetett volna, ha nem ilyen brutál sérülékeny...roby122 írta: El ShaarawyMonaco Ferreira Carasco-t helyettesítenék vele , aki az Atletico-hoz igazolt 20 millióért.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Mondjuk vhol érthető ezesetben a döntése. Azért a MU nagyon vereti az igazolásokat nyáron. Elhozták Schweinit, ezzel megerősítették bőven a kp-t, elhozták Depayt aki nagyon nagy tehetség, és szerintem bőven jól fejlődhet a MU-ban, meg elhozták Darmiant, akit sokan nem ismernek, de ő bizony az olasz válogatott kezdő jhv-ja. Mindezt 52 millió fontért. Ilyen Sterlingért meg kérik az 50et
Vicces...
Egyébként elég ütős lehet a MU kezdője jövőre:
DDG(?)
Darmian-Jones-Ramos(?)-Shaw
Herrera/Fellaini-Schweini
Depay-Mata-Di Maria
Rooney
Szerintem ez elég ütőképes lehet jövőre, bár azt nem tartom valószínűnek hogy egyszerre megtartják DDG-t is és Ramost is elhozzák..

Egyébként elég ütős lehet a MU kezdője jövőre:
DDG(?)
Darmian-Jones-Ramos(?)-Shaw
Herrera/Fellaini-Schweini
Depay-Mata-Di Maria
Rooney
Szerintem ez elég ütőképes lehet jövőre, bár azt nem tartom valószínűnek hogy egyszerre megtartják DDG-t is és Ramost is elhozzák..