Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

HááátBob_Marley írta:Azért Perez se hülye, ha valakit elhozhat pár millióért akkor nem fog kifizetni 40-et.

Azért Perez se hülye, ha valakit elhozhat pár millióért akkor nem fog kifizetni 40-et.Alfa írta:Azt egyébként nagyon furcsállom , hogy perez nem hajlandó kifizetni azt a 40 millát. Ha már Balert képes volt 100-at fizetni akkor De Geaert se lenne irreális az a 40 .
Én még mindig azt mondom , hogy nem szép amit De Gea csinál de ő tudja.

vagy arra játszanak, hogy laller hátha épít egy ütőképes brigádot és meggondolja magát.palesz77 írta:Én se értem miért lenne ez olyan gusztustalan részéről. Nem fogadta már el év közben sem a MU több fizetést kínáló szerződéshosszabbítási ajánlatát, elég egyértelmű abból a távozási szándéka.. Ha a MU el akarta volna adni idén, akkor nem kérnek érte 40 milliót, maguknak köszönhetik, hogy ingyen fog távozni.

DDD tesz magasról a MU-ra. uo. pénzéhes mint a többi, nem fogja eldobni azt az 5-6-7 millios aláíráspénzt.Alfa írta:Viszont De Geatól óriási parasztság lenne ezt meglépni hiszen sokat köszönhet a MU-nak és a Real úgyis leigazolja és legalább a MU is jól járna.

Volt bőben ilyen, ne aggódj.visca el barca írta:
picit off, de Bob, komolyan gondolkodom rajta, hogy volt e már valaha itt, akárcsak egyetlen olyan játékos is, akiről rossz véleménnyel lettél volna.ha jönnének a hírek, hogy ramos helyére juhász roland érkezik, akkor is leírnád azt, hogy nem rossz, meg rutinos, stb stb

Hátha neked/nektek ennyit jelent egy olyan játékos mint ő, aki több mint 15 éve a ti keretetekben gülüzik s akkor is szereti azt a klubot aminek a drukkerei szidják, fütyülik csak mert éppen azt az egy lövést nem védte a 12 helyzetből,akkor nem vagyok benne biztos hogy te szívvel-lélekkel azt a klubot szereted amit te most a saját felfogásodban védesz, de számunkra csak megmutatod hogy mennyire nem becsüli nagyra a játékosokat és azt hogy amíg pérez áll a madrid élén addig a real csak a második legnagyobb fekete folt a fifa után a futballban . Ja és attól még hogy focista az ember attól még nem eldobható zsebkendő amit csak úgy el lehet dobni aztán meg majd elfelejtjük....daffy írta:Klasszikus,de tényleg ide illik,hogy ezen sor után a többit el sem kellett volna olvasnom.Sanama írta: De hagyjuk már ezt a teljesítményt dolgot, ez bullshit.
Azon túl,hogy nem értesz egyet a dologgal,meg sem akarod/tudod érteni,amit le akartam írni. Hogy sikerült-e az más kérdés. Nincs időm lefolytatni itt egy hosszabb vitát,így elrendezném annyival,hogy nem értek veled egyet. Ő egy focista. Ennyi. És mint olyan,ha a teljesítménye nem megfelelő,akkor a padra kerül. Ha nem akar oda kerülni,távozik. Távozott. Ragozhatjuk,de ennyi a sztori.
Tedd meg nekem és a Real Madrid helyében vezényeld le nagy vonalakban máshogy a szituációt. Mi a méltó?Sanama írta: Én meg erről beszéltem. Itt láthatjuk Perez úr egyik áldozatát. Egyet a sok közül.

Én meg erről beszéltem. Itt láthatjuk Perez úr egyik áldozatát. Egyet a sok közül.daffy írta:Klasszikus,de tényleg ide illik,hogy ezen sor után a többit el sem kellett volna olvasnom.Sanama írta: De hagyjuk már ezt a teljesítményt dolgot, ez bullshit.
Azon túl,hogy nem értesz egyet a dologgal,meg sem akarod/tudod érteni,amit le akartam írni. Hogy sikerült-e az más kérdés. Nincs időm lefolytatni itt egy hosszabb vitát,így elrendezném annyival,hogy nem értek veled egyet. Ő egy focista. Ennyi. És mint olyan,ha a teljesítménye nem megfelelő,akkor a padra kerül. Ha nem akar oda kerülni,távozik. Távozott. Ragozhatjuk,de ennyi a sztori.
Ez stimmel,de mondjuk te mit tettél volna? Tartunk ott,hogy vége a szezonnak,Iker teljesítménye nem megfelelő. Hogyan tovább? Választhatsz,hogy a mostani,az egy vagy a két évvel ezelőtti szezon végén tartunkBoixos írta:persze, lehet ezeket a dolgokat rendkívűl szimplán csak úgy nézni, h befért, v nem fért be, ha elküldik, akkor nem fért be, ez egyértelmű. csakhát az egész szitu rendkívűl méltánytalannak látszik így kintről egy olyan gyerek ügyében, akinek azért nagyon sokat köszönhet a madrid.
mostanra elfelejtődött a glasgow-i bl-döntő, amikor casillas kivédte a leverkuseni zsugások szemét, vagy azok az időszakok, amikor kizárólag ő volt az, aki tartotta a lelket a brigádjukban, h ne sűllyedjen le, saját magukhoz képest, a béka segge alá a csapatuk. ezek ilyenkor nem számítanak, csak az, h az utóbbi időben, mondjuk azóta, mikor a speciális murinnyó a padra zavarta, már nem azon a szinten nyomta, ahogy tőle megszokott volt.
talán ez csípi a szemét a kívülállóknak, többek között nekem is.
Ebben tényleg tuskó a madridi publikum,de nem vagyok abban biztos,hogy nem az öltözői dolgoknak szólt a fütty.a kifütyülés és szurkolók hozzáállása akkor is durva daffy
Klasszikus,de tényleg ide illik,hogy ezen sor után a többit el sem kellett volna olvasnom.Sanama írta: De hagyjuk már ezt a teljesítményt dolgot, ez bullshit.