Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nincsenek. gondolom perezt is úgy ismered mint aki beéri ilyen töltelékekkelBob_Marley írta:Kiko Cassila egy tehetséges kapus, Navas se rossz, szóval hú de komoly gondjaik így sincsenek.
+1! Bár szerintem Navas nem rossz kapus, de ha esetleg lesérülne eléggé nehéz helyzetben találnák magukat a Realnál.visca el barca írta:luifanhálban meg ha van egy kis troll vér, simán nem adja el nekik de geát, aztán majd casilla vagy navas lesz a kapusukmekkorát röhögnék te jó ég
Nem az edzőről beszéltem, hanem a szurkolókról. Egy ekkora legenda, mert az, nem teheti ki magát ennek. Szerintem ìgy is túl sokat tűrt. Sajnálom őt. Az egy másik dolog, hogy maga a klub sem védte meg, még carlo úgy ahogy, de perez papa egyáltalán mem. Az sem kizárt, hogy fizetett egy két hangadónak a fütyülésért. Simán kinézem belőle.noname írta: A fütyüléses résszel egyetértek, de Xavi tényleg rossz példa, hiszen nálunk az edző nem küldte el a hanyatló Xavit, hanem megtalálta azt a feladatkört, amiben ég mindig nagyon jó lehet. Azt pl nehezen hiszem h Casillas nem lett volna jó 2. kapusnak. Sztem bele is ment volna abba a szerepkörbe.
Ezzel teljesen egyetértek. Casillasnál is ideje volt már a váltásnak, attól még, hogy legenda, nem szabad a klub fejére nőnie. Viszont ezt a füttyszót nem értettem én se - bár a beszámolók alapján erre általában éltetés jött válaszként, nem tudom mennyire igaz -, de kétlem, hogy az ősmadridiak csinálták ezt. A sok CR fanboy volt szerintem, akik azt se tudják, mekkora legenda is Iker valójában.Normandia írta:Előre jelezném, hogy kiváló kapus és szerintem is másképen kellett volna tovabbállnia, de csak emlékezzetek Xavi-ra. Itt is már sokan elküldték volna a mutatott játéka miatt, aztán meg sìrvafakadtak, amikor tényleg elment. A szurkoló már csak ilyen. A fütyülést viszont tényleg nem értem és valszeg soha nem is fogom. Egy ilyen legendát még az ellenfél szurkolói sem fütyülnek ki, nem hogy a saját közönsége. Ez számomra annyira idegen és elfogadhatatlan.
Én úgy tudom, hogy nem akart második számú kapus lenni, ezért is ment el Diego López anno, és Keylor se csak padozni jött eredetileg ennyi pénzért szerintem..noname írta:Azt pl nehezen hiszem h Casillas nem lett volna jó 2. kapusnak. Sztem bele is ment volna abba a szerepkörbe.
El is kezdek adót csalni akkor gyorsan..hank1ee írta:A szurkoló általában azt képviseli, ami a klubja, innentől meglepődésnek helye nincs.![]()
A fütyüléses résszel egyetértek, de Xavi tényleg rossz példa, hiszen nálunk az edző nem küldte el a hanyatló Xavit, hanem megtalálta azt a feladatkört, amiben ég mindig nagyon jó lehet. Azt pl nehezen hiszem h Casillas nem lett volna jó 2. kapusnak. Sztem bele is ment volna abba a szerepkörbe.Normandia írta:Előre jelezném, hogy kiváló kapus és szerintem is másképen kellett volna tovabbállnia, de csak emlékezzetek Xavi-ra. Itt is már sokan elküldték volna a mutatott játéka miatt, aztán meg sìrvafakadtak, amikor tényleg elment. A szurkoló már csak ilyen. A fütyülést viszont tényleg nem értem és valszeg soha nem is fogom. Egy ilyen legendát még az ellenfél szurkolói sem fütyülnek ki, nem hogy a saját közönsége. Ez számomra annyira idegen és elfogadhatatlan.
Mondjuk én pont nem kívántam Xavi távozását, de azért mégiscsak teljesen más egy magyar fórumon erről beszélni. Szerintem kint egy percig sem merült fel, hogy elküldjék. Casillas esetében az a szomorú tény, hogy Madridban bántak így vele...Normandia írta:Előre jelezném, hogy kiváló kapus és szerintem is másképen kellett volna tovabbállnia, de csak emlékezzetek Xavi-ra. Itt is már sokan elküldték volna a mutatott játéka miatt, aztán meg sìrvafakadtak, amikor tényleg elment. A szurkoló már csak ilyen. A fütyülést viszont tényleg nem értem és valszeg soha nem is fogom. Egy ilyen legendát még az ellenfél szurkolói sem fütyülnek ki, nem hogy a saját közönsége. Ez számomra annyira idegen és elfogadhatatlan.
Hogy a fenébe ne?! A szurkoló általában azt képviseli, ami a klubja, innentől meglepődésnek helye nincs.MessiNeymarSuarez írta: Manapság ennyire átvették vajon a klub (és főleg Perez) filozófiáját?
Ennek a transzfernek egy normális világban nem lenne helye, egyszerűen nem lenne opció, ötlet szintjén sem merülne fel. De ez nem normális világ. Mennyi, egyre erősebben szúró tüske kellett ahhoz, hogy egy csapat élő, hús-vér legendája (nem levezetés céljából!) átigazoljon egy másik országba? Mennyire lehetett elege abból, ami a királyi pompával átitatott maszlag mögött ott bűzlik hosszú évek óta? Milyen nemtörődöm vezetői magatartás okozhat olyan manővert, amellyel a klubhoz huszonöt éve szorosan kötődő ikon feladja a harcot - igen, mondjuk ki, két sokkal rosszabb szezon után, mint amit tőle megszokhattunk? Hogy nem realizálódik, hogy a tőle 3 évvel idősebb Buffont a saját közönsége heteken keresztül kifütyülje? Mitől van az, hogy Francesco Totti nyolcezer évig megbecsült tagja közösségének? Egy mentálisan éles Iker Casillas még legalább három évig csúcsszinten védhet. Egyszerűen vérlázító, hogy ezt az állapotot Madridban - a vezetőség és a hitvány szurkolói magatartás miatt - nem érhette el újra. A transzferben nem az az érdekes, amikor Casillas rábólintott az ajánlatra, sokkal fontosabb végigkövetni az utat, amíg eljutott eddig a döntésig. Sorsszerűnek tekintem, hogy utolsó madridi Bajnokok Ligája-meccsén egy 'Tiszteletet Ikernek!' molinó alatt élőben láthattam, amint bravúrosan véd. Nincs olyan ellentételezés, ami egyenértékű lenne a Real Madridért tett szolgálataival.
Iker Casillas, rengeteg sikert neked Portóban!
Ő is, bár annyira nagyon nem ismert. Például egy válogatottban nem tudott meghatározó tényező lenni. Aki az olasz bajnokságot követi, ő nyilván tudja ki az, de őt nem venném a nagy nevek közé, bár nem sok kellett volna hozzá. (az egyébként fura, hogy őt soha nem igazolta le senki)Jack Napier írta:Szerintem aki még az előző generáció,de még aktív az Di Natalie.Ráadásul ő tipikusan az aki nagyon szimpatikusan maradt egy nem olyan nagy klubban mint az Udinese (bár nem annyira tudom,hogy kapott-e nagyobb ajánlatokat....)
Jogos. Ha őket kivesszük, akkor már alig marad:) A lényeg, hogy tényleg baromi kevés ilyen maradt, és úgy néz ki később még kevesebb lesz.palesz77 írta:Marcelot, Hamsíkot meg a fiatalokat azért mertem beírni, mert te is írtad Walcottot és Wilsheret, akik szintén nem akkora sztárok - Marcelo pl inkább közelíti meg RC-t szerintem, mint Walcott Henryt -, és Jackie fiú is csak 23 éves, szóval ő is messze van a klublegendától még..zsoltfree írta:Ramos végül is igen, jogos, mert a Sevillából 19-en jött el. Marcelot azért nem venném ide, mert nem akkora spíler mint Roberto Carlos volt, és ő az utóbbi pár évben olyan amilyen. Rooneyt kihagytam, ő is olyan. Koke jövője még azért bizonytalan, mert nem fogadna rá senki, hogy pár éven belül nem más címert fog csókolgatni. Hamsík igen, megadható, bár nem akkora nagy, hogy a nevét mindenki ismeri. Carvajal és Varane pedig még messze vannak ettől sok mindenben, de leginkább időben:)
Marcelot, Hamsíkot meg a fiatalokat azért mertem beírni, mert te is írtad Walcottot és Wilsheret, akik szintén nem akkora sztárok - Marcelo pl inkább közelíti meg RC-t szerintem, mint Walcott Henryt -, és Jackie fiú is csak 23 éves, szóval ő is messze van a klublegendától még..zsoltfree írta:Ramos végül is igen, jogos, mert a Sevillából 19-en jött el. Marcelot azért nem venném ide, mert nem akkora spíler mint Roberto Carlos volt, és ő az utóbbi pár évben olyan amilyen. Rooneyt kihagytam, ő is olyan. Koke jövője még azért bizonytalan, mert nem fogadna rá senki, hogy pár éven belül nem más címert fog csókolgatni. Hamsík igen, megadható, bár nem akkora nagy, hogy a nevét mindenki ismeri. Carvajal és Varane pedig még messze vannak ettől sok mindenben, de leginkább időben:)
Ramos végül is igen, jogos, mert a Sevillából 19-en jött el. Marcelot azért nem venném ide, mert nem akkora spíler mint Roberto Carlos volt, és ő az utóbbi pár évben olyan amilyen. Rooneyt kihagytam, ő is olyan. Koke jövője még azért bizonytalan, mert nem fogadna rá senki, hogy pár éven belül nem más címert fog csókolgatni. Hamsík igen, megadható, bár nem akkora nagy, hogy a nevét mindenki ismeri. Carvajal és Varane pedig még messze vannak ettől sok mindenben, de leginkább időben:)palesz77 írta:Ha Ramost nem adják el, akkor ő tökéletesen megfelel ennek a kritériumnak, plusz hosszútávon ott lehet majd Carvajal vagy Varane akár - de még ide lehet venni Marcelot is, bár ő nem akkora alakja a klubnak, mint Ramos. Olaszoknál ott van Hamsík, Spanyolban még Koke is lehet - bár nem lepne meg, ha nálunk kötne ki hamarosan -, Angliában Rooney is ilyen szerintem. Vannak azért bőven ilyen játékosok még, bár egyre kevesebb, ez igaz.zsoltfree írta:Realból a jelenlegiből senki. Spanyolországból szintén. Olaszországban még Totti aktív, Chiellini nem tudom mennyire nagy, de ő lehet ilyen. Olaszországban más hasonló nem várható. Bundesligában Neuer lehet ilyen, valamint Schweinsteiger, Lahm. Angliában talán még Terry lehet ilyen, és talán Walcott vagy Wilshere. Kb. ennyi. Fura lesz az ikonok nélkül a foci.
Ha Ramost nem adják el, akkor ő tökéletesen megfelel ennek a kritériumnak, plusz hosszútávon ott lehet majd Carvajal vagy Varane akár - de még ide lehet venni Marcelot is, bár ő nem akkora alakja a klubnak, mint Ramos. Olaszoknál ott van Hamsík, Spanyolban még Koke is lehet - bár nem lepne meg, ha nálunk kötne ki hamarosan -, Angliában Rooney is ilyen szerintem. Vannak azért bőven ilyen játékosok még, bár egyre kevesebb, ez igaz.zsoltfree írta:Realból a jelenlegiből senki. Spanyolországból szintén. Olaszországban még Totti aktív, Chiellini nem tudom mennyire nagy, de ő lehet ilyen. Olaszországban más hasonló nem várható. Bundesligában Neuer lehet ilyen, valamint Schweinsteiger, Lahm. Angliában talán még Terry lehet ilyen, és talán Walcott vagy Wilshere. Kb. ennyi. Fura lesz az ikonok nélkül a foci.