Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Boixos
Llegenda del Barça

2015.07.12. 16:35:07

teljesen rendben van a perez hozzáállását ismerve az a szitu, ahogy casillast kiszórták a madridból.
ugyanezt művelték hierróval és raúllal is, és akkor is ez a gyökér volt az elnökük.
tudnak bánni a legendáikkal...
de nem baj, perez a legnagyobb támogatónk odaát, amíg ez a tökorrú dönt kérdésekben, addig nem lesz gáz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
kanty
Llegenda del Barça

2015.07.12. 15:12:54

Könnyeivel küzdött az utolsó sajtótájékoztatóján, teljesen egyedül ülve. Tényleg nem ezt érdemelte.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.07.12. 12:31:24

Bob_Marley írta:Kiko Cassila egy tehetséges kapus, Navas se rossz, szóval hú de komoly gondjaik így sincsenek.
nincsenek. gondolom perezt is úgy ismered mint aki beéri ilyen töltelékekkel :D

picit off, de Bob, komolyan gondolkodom rajta, hogy volt e már valaha itt, akárcsak egyetlen olyan játékos is, akiről rossz véleménnyel lettél volna. :D ha jönnének a hírek, hogy ramos helyére juhász roland érkezik, akkor is leírnád azt, hogy nem rossz, meg rutinos, stb stb :oops:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.12. 12:23:08

Kiko Cassila egy tehetséges kapus, Navas se rossz, szóval hú de komoly gondjaik így sincsenek.
Kép
Kép
Kép
HungaroBarca
Barça B

2015.07.12. 12:19:21

Az a helyzet az Mu-nál hogy jelenleg nem nagyon akarják eladni De Geát + még Atletico nevelés aki kétszer meggondolja hogy magára akarja-e haragítani az atleticosokat így nem valószínű hogy elmegy a Realba ha csak pérez nem fizet mondjuk 50 millát ( az egy kapusért már nem csak sok hanem irreális...) Visszatérve Casillasra és az anyjára az hogy idézem: ,,az sem érdekelt volna ha a Barcelonába igazol, ők legalább úriemberek és méltóan bánnak az Ikerhez hasonló játékosokkal.” mindent elmond Pérez sunyi kis bandájáról amit viszont máig nem értek az az hogy hogy ennyi ideje ez a pénzeszsák a madrid elnöke ??????? Valaki magyarázza ezt már nekem mert ,hogy ha tisztán lett ennyiszer megválasztva akkor összes madridi madridista egy bolond ( ugyanez lenne a helyzet ha megválasztják Bartot vagy Benedilinyot Barcelonában Laporta helyett .) Mert Pérez miatt van az hogy néhány madridista nem csak rivalizál a Barcával hanem ,,néha" + ba még gyűlölködik is ........ [-X [-X [-X [-X és hogy az anyának igaza is legyen : Gracias Casillas hogy volt Egy olyan ember a Realban akit még a Barcások is tudtak tisztelni!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HungaroBarca 2015.07.12. 12:27:53-kor.
,,Bármilyen hibát meg tudok bocsátani,ám annak nem jár könyörület aki nem küzd szívvel-lélekkel a Barcelonáért . " Pep Guardiola
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.07.12. 12:07:56

Sajnálom Casillast, a kedvencem volt a Realból, nem ilyen befejezést érdemelt a madridi karrierje. Ő is kaphatott volna egy búcsúmeccset. :(
visca el barca írta:luifanhálban meg ha van egy kis troll vér, simán nem adja el nekik de geát, aztán majd casilla vagy navas lesz a kapusuk :lol: mekkorát röhögnék te jó ég :lol:
+1! Bár szerintem Navas nem rossz kapus, de ha esetleg lesérülne eléggé nehéz helyzetben találnák magukat a Realnál.
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2015.07.12. 12:02:01

noname írta: A fütyüléses résszel egyetértek, de Xavi tényleg rossz példa, hiszen nálunk az edző nem küldte el a hanyatló Xavit, hanem megtalálta azt a feladatkört, amiben ég mindig nagyon jó lehet. Azt pl nehezen hiszem h Casillas nem lett volna jó 2. kapusnak. Sztem bele is ment volna abba a szerepkörbe.
Nem az edzőről beszéltem, hanem a szurkolókról. Egy ekkora legenda, mert az, nem teheti ki magát ennek. Szerintem ìgy is túl sokat tűrt. Sajnálom őt. Az egy másik dolog, hogy maga a klub sem védte meg, még carlo úgy ahogy, de perez papa egyáltalán mem. Az sem kizárt, hogy fizetett egy két hangadónak a fütyülésért. Simán kinézem belőle.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
visca el barca
Presidente del Barça

2015.07.12. 11:52:35

reálosok úgy örülnek mint akik egy rákos daganattól szabadultak meg :lol: igazi kincs minden paraszt madridista :lol: a kedvenceim azok aki egész évben orrvérzésig okádtak rá, most meg nyomatják a köszönünk mindent, meg te vagy a legnagyobb dumát :lol:

luifanhálban meg ha van egy kis troll vér, simán nem adja el nekik de geát, aztán majd casilla vagy navas lesz a kapusuk :lol: mekkorát röhögnék te jó ég :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.07.12. 10:03:07

Másik oldalról, ha tiltott ez, akkor töröljétek ezt a részét..
Iker édesanyja megszólalt: “Pérez sosem szerette a fiamat”
Normandia írta:Előre jelezném, hogy kiváló kapus és szerintem is másképen kellett volna tovabbállnia, de csak emlékezzetek Xavi-ra. Itt is már sokan elküldték volna a mutatott játéka miatt, aztán meg sìrvafakadtak, amikor tényleg elment. A szurkoló már csak ilyen. A fütyülést viszont tényleg nem értem és valszeg soha nem is fogom. Egy ilyen legendát még az ellenfél szurkolói sem fütyülnek ki, nem hogy a saját közönsége. Ez számomra annyira idegen és elfogadhatatlan.
Ezzel teljesen egyetértek. Casillasnál is ideje volt már a váltásnak, attól még, hogy legenda, nem szabad a klub fejére nőnie. Viszont ezt a füttyszót nem értettem én se - bár a beszámolók alapján erre általában éltetés jött válaszként, nem tudom mennyire igaz -, de kétlem, hogy az ősmadridiak csinálták ezt. A sok CR fanboy volt szerintem, akik azt se tudják, mekkora legenda is Iker valójában.

Amúgy ha már szóba jött a búcsú nélküli távozás, nekem a legnagyobb tüske klubon belül, hogy Puyi nem kapott olyan búcsúsztatót, mint Xavi. Valdes is megérdemelte volna azért, bár neki a lezárás miatt annyira nem bánom, hogy elmaradt, de Puyi megérdemelt volna valami hasonlóan nagy showt.. :?
noname írta:Azt pl nehezen hiszem h Casillas nem lett volna jó 2. kapusnak. Sztem bele is ment volna abba a szerepkörbe.
Én úgy tudom, hogy nem akart második számú kapus lenni, ezért is ment el Diego López anno, és Keylor se csak padozni jött eredetileg ennyi pénzért szerintem..
hank1ee írta:A szurkoló általában azt képviseli, ami a klubja, innentől meglepődésnek helye nincs. :D
El is kezdek adót csalni akkor gyorsan.. :mrgreen:
noname
Llegenda del Barça

2015.07.12. 09:54:56

Normandia írta:Előre jelezném, hogy kiváló kapus és szerintem is másképen kellett volna tovabbállnia, de csak emlékezzetek Xavi-ra. Itt is már sokan elküldték volna a mutatott játéka miatt, aztán meg sìrvafakadtak, amikor tényleg elment. A szurkoló már csak ilyen. A fütyülést viszont tényleg nem értem és valszeg soha nem is fogom. Egy ilyen legendát még az ellenfél szurkolói sem fütyülnek ki, nem hogy a saját közönsége. Ez számomra annyira idegen és elfogadhatatlan.
A fütyüléses résszel egyetértek, de Xavi tényleg rossz példa, hiszen nálunk az edző nem küldte el a hanyatló Xavit, hanem megtalálta azt a feladatkört, amiben ég mindig nagyon jó lehet. Azt pl nehezen hiszem h Casillas nem lett volna jó 2. kapusnak. Sztem bele is ment volna abba a szerepkörbe.
A Fifa egy szégyen
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.07.12. 09:12:24

Mondjuk én pont nem kívántam Xavi távozását, de azért mégiscsak teljesen más egy magyar fórumon erről beszélni. Szerintem kint egy percig sem merült fel, hogy elküldjék. Casillas esetében az a szomorú tény, hogy Madridban bántak így vele...
Normandia
Director del Fútbol

2015.07.12. 06:35:43

Előre jelezném, hogy kiváló kapus és szerintem is másképen kellett volna tovabbállnia, de csak emlékezzetek Xavi-ra. Itt is már sokan elküldték volna a mutatott játéka miatt, aztán meg sìrvafakadtak, amikor tényleg elment. A szurkoló már csak ilyen. A fütyülést viszont tényleg nem értem és valszeg soha nem is fogom. Egy ilyen legendát még az ellenfél szurkolói sem fütyülnek ki, nem hogy a saját közönsége. Ez számomra annyira idegen és elfogadhatatlan.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
hank1ee
Director del Fútbol

2015.07.12. 01:10:09

MessiNeymarSuarez írta: Manapság ennyire átvették vajon a klub (és főleg Perez) filozófiáját?
Hogy a fenébe ne?! A szurkoló általában azt képviseli, ami a klubja, innentől meglepődésnek helye nincs. :D Egyre kevesebb megbecsülést fognak kapni a játékosok, amíg a nagyfőnök folytatja ezt az undorító politikát.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Leon
Director del Fútbol

2015.07.12. 00:42:38

Fura lesz Ikert nem Real mezben látni de én Raul után egyáltalán nem lepődöm meg,hogy így bántak egy ikonnal...
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.07.12. 00:34:03

Akárhogy nézzük, szomorú ami vele történt, nem ezt érdemelte volna, de amit a "szurkolóktól" kapott az valami botrányos...Nem tudom hogy képesek kifütyülni, pláne ennyire, és ilyen sokszor...
Mert egy meccsen még talán elfogadható lenne, mondván "épp nem madridistákkal volt tele a stadion, hanem délkelet-ázsiai-ausztrál bevándorlókkal, akik ide tévedtek és bejöttek mert féláron volt a jegy" vagy akármi, de így..

Én még őt sem tudnám kifütyülni, hátmég a saját legendáinkat...És persze nyálcsorgatva várják De Geát, a saját kapitányuk helyett, még Danilo bemutatásán is De Gea nevét skandálták.

Manapság ennyire átvették vajon a klub (és főleg Perez) filozófiáját, hogy csak az számít aki eladható,jól reklámozható, jól csengő név, és csak addig a percig ameddig makulátlanul teljesít, ha meg kicsit emberből van és rosszabb napjai vannak akkor meg mehet a levesbe?Még Ronaldot is kifütyülték nemrég amikor 1-1 meccsen nem teljesített.
Nem csodálom hogy a régi rendes madridista ismerőseim sorra ábrándulnak ki a klubból/szurkolókból.

Szerintem nem esett vissza annyira amennyire szeretik beállítani, idén is sokszor elmentek Ramosék picknikezni meccs közben, és divat lett rögtön Casillast szídni azért is mert nem fog ki mindent 1v1-ben.
Persze nem csodálom hogy valamennyire visszaesett, azért egy olyan ember aki azt szokta meg hogy mindenhol imádják, és még az ellenfelei,ellenfél szurkolói is elismerik, azt hirtelen elkezdi a SAJÁT közönsége kifütyülni, és nem 1-1 eltévedt füttyszó, hanem tömegesével, azért ez nagyon vissza tudja venni az ember önbizalmát aki nem szokta meg.

Szerintem ha helyreáll fejben, magabiztosságban, akkor bőven van még pár év benne és nem levezetési szinten, Buffon 37 évesen oktat, Van Der Sar is 40 évesen helytállt egy BL döntős Manchester Unitedben.

Szóval sok sikert neki,remélem megmutatja hogy még mindig ott van a szeren, ha mellette áll a közönség! =D>
Messithebest
Director del Fútbol

2015.07.11. 23:33:11

Na végre, hivatalos. Nagyon örülök hogy távozott. Ő egy legenda. És nem ezt érdemelte a szurkolóktól és a vezetőktől. Remélem összejön egy Porto-Real meccs a BL-ben és kivédi a szemüket is!

Sok sikert neki :!:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Sanama
Llegenda del Barça

2015.07.11. 23:18:04

Kompany bejegyzése
Ennek a transzfernek egy normális világban nem lenne helye, egyszerűen nem lenne opció, ötlet szintjén sem merülne fel. De ez nem normális világ. Mennyi, egyre erősebben szúró tüske kellett ahhoz, hogy egy csapat élő, hús-vér legendája (nem levezetés céljából!) átigazoljon egy másik országba? Mennyire lehetett elege abból, ami a királyi pompával átitatott maszlag mögött ott bűzlik hosszú évek óta? Milyen nemtörődöm vezetői magatartás okozhat olyan manővert, amellyel a klubhoz huszonöt éve szorosan kötődő ikon feladja a harcot - igen, mondjuk ki, két sokkal rosszabb szezon után, mint amit tőle megszokhattunk? Hogy nem realizálódik, hogy a tőle 3 évvel idősebb Buffont a saját közönsége heteken keresztül kifütyülje? Mitől van az, hogy Francesco Totti nyolcezer évig megbecsült tagja közösségének? Egy mentálisan éles Iker Casillas még legalább három évig csúcsszinten védhet. Egyszerűen vérlázító, hogy ezt az állapotot Madridban - a vezetőség és a hitvány szurkolói magatartás miatt - nem érhette el újra. A transzferben nem az az érdekes, amikor Casillas rábólintott az ajánlatra, sokkal fontosabb végigkövetni az utat, amíg eljutott eddig a döntésig. Sorsszerűnek tekintem, hogy utolsó madridi Bajnokok Ligája-meccsén egy 'Tiszteletet Ikernek!' molinó alatt élőben láthattam, amint bravúrosan véd. Nincs olyan ellentételezés, ami egyenértékű lenne a Real Madridért tett szolgálataival.
Iker Casillas, rengeteg sikert neked Portóban!

Sok Sikert Neki
Akárhogy védett az elmúlt 2 évben, ez nem méltó a klubtól.
Leon
Director del Fútbol

2015.07.09. 19:53:31

Nem tudom miért olyan fontos hogy más klubbokban milyen ikonok vannak vagy nincsenek. :)
Nekem bőven elég az hogy a Barca tele van/volt:Puyol,Xavi,Ini,Messi,Busi ja és persze Pedro! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
zsoltfree
Capitá del Barça

2015.07.09. 18:16:32

Jack Napier írta:Szerintem aki még az előző generáció,de még aktív az Di Natalie.Ráadásul ő tipikusan az aki nagyon szimpatikusan maradt egy nem olyan nagy klubban mint az Udinese (bár nem annyira tudom,hogy kapott-e nagyobb ajánlatokat....)
Ő is, bár annyira nagyon nem ismert. Például egy válogatottban nem tudott meghatározó tényező lenni. Aki az olasz bajnokságot követi, ő nyilván tudja ki az, de őt nem venném a nagy nevek közé, bár nem sok kellett volna hozzá. (az egyébként fura, hogy őt soha nem igazolta le senki)
Jack Napier
Jugador d'estrella

2015.07.09. 18:07:18

Szerintem aki még az előző generáció,de még aktív az Di Natalie.Ráadásul ő tipikusan az aki nagyon szimpatikusan maradt egy nem olyan nagy klubban mint az Udinese (bár nem annyira tudom,hogy kapott-e nagyobb ajánlatokat....)
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
ozsimiki
Adminisztrátor

2015.07.09. 16:59:59

Neuer a Schalke legjobbjaként érkezett már a Bayernhez, így ő sem fér bele ebbe a szerepbe már szntem.

Lesznek remélem új ikonok,mert kellenek, egyelőre viszont nem jönnek egyből a lehetséges utódok.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
zsoltfree
Capitá del Barça

2015.07.09. 15:29:02

palesz77 írta:
zsoltfree írta:Ramos végül is igen, jogos, mert a Sevillából 19-en jött el. Marcelot azért nem venném ide, mert nem akkora spíler mint Roberto Carlos volt, és ő az utóbbi pár évben olyan amilyen. Rooneyt kihagytam, ő is olyan. Koke jövője még azért bizonytalan, mert nem fogadna rá senki, hogy pár éven belül nem más címert fog csókolgatni. Hamsík igen, megadható, bár nem akkora nagy, hogy a nevét mindenki ismeri. Carvajal és Varane pedig még messze vannak ettől sok mindenben, de leginkább időben:)
Marcelot, Hamsíkot meg a fiatalokat azért mertem beírni, mert te is írtad Walcottot és Wilsheret, akik szintén nem akkora sztárok - Marcelo pl inkább közelíti meg RC-t szerintem, mint Walcott Henryt -, és Jackie fiú is csak 23 éves, szóval ő is messze van a klublegendától még.. :D
Jogos. Ha őket kivesszük, akkor már alig marad:) A lényeg, hogy tényleg baromi kevés ilyen maradt, és úgy néz ki később még kevesebb lesz.
palesz77

2015.07.09. 15:22:05

zsoltfree írta:Ramos végül is igen, jogos, mert a Sevillából 19-en jött el. Marcelot azért nem venném ide, mert nem akkora spíler mint Roberto Carlos volt, és ő az utóbbi pár évben olyan amilyen. Rooneyt kihagytam, ő is olyan. Koke jövője még azért bizonytalan, mert nem fogadna rá senki, hogy pár éven belül nem más címert fog csókolgatni. Hamsík igen, megadható, bár nem akkora nagy, hogy a nevét mindenki ismeri. Carvajal és Varane pedig még messze vannak ettől sok mindenben, de leginkább időben:)
Marcelot, Hamsíkot meg a fiatalokat azért mertem beírni, mert te is írtad Walcottot és Wilsheret, akik szintén nem akkora sztárok - Marcelo pl inkább közelíti meg RC-t szerintem, mint Walcott Henryt -, és Jackie fiú is csak 23 éves, szóval ő is messze van a klublegendától még.. :D
zsoltfree
Capitá del Barça

2015.07.09. 15:13:31

palesz77 írta:
zsoltfree írta:Realból a jelenlegiből senki. Spanyolországból szintén. Olaszországban még Totti aktív, Chiellini nem tudom mennyire nagy, de ő lehet ilyen. Olaszországban más hasonló nem várható. Bundesligában Neuer lehet ilyen, valamint Schweinsteiger, Lahm. Angliában talán még Terry lehet ilyen, és talán Walcott vagy Wilshere. Kb. ennyi. Fura lesz az ikonok nélkül a foci.
Ha Ramost nem adják el, akkor ő tökéletesen megfelel ennek a kritériumnak, plusz hosszútávon ott lehet majd Carvajal vagy Varane akár - de még ide lehet venni Marcelot is, bár ő nem akkora alakja a klubnak, mint Ramos. Olaszoknál ott van Hamsík, Spanyolban még Koke is lehet - bár nem lepne meg, ha nálunk kötne ki hamarosan -, Angliában Rooney is ilyen szerintem. Vannak azért bőven ilyen játékosok még, bár egyre kevesebb, ez igaz.
Ramos végül is igen, jogos, mert a Sevillából 19-en jött el. Marcelot azért nem venném ide, mert nem akkora spíler mint Roberto Carlos volt, és ő az utóbbi pár évben olyan amilyen. Rooneyt kihagytam, ő is olyan. Koke jövője még azért bizonytalan, mert nem fogadna rá senki, hogy pár éven belül nem más címert fog csókolgatni. Hamsík igen, megadható, bár nem akkora nagy, hogy a nevét mindenki ismeri. Carvajal és Varane pedig még messze vannak ettől sok mindenben, de leginkább időben:)
palesz77

2015.07.09. 14:35:05

zsoltfree írta:Realból a jelenlegiből senki. Spanyolországból szintén. Olaszországban még Totti aktív, Chiellini nem tudom mennyire nagy, de ő lehet ilyen. Olaszországban más hasonló nem várható. Bundesligában Neuer lehet ilyen, valamint Schweinsteiger, Lahm. Angliában talán még Terry lehet ilyen, és talán Walcott vagy Wilshere. Kb. ennyi. Fura lesz az ikonok nélkül a foci.
Ha Ramost nem adják el, akkor ő tökéletesen megfelel ennek a kritériumnak, plusz hosszútávon ott lehet majd Carvajal vagy Varane akár - de még ide lehet venni Marcelot is, bár ő nem akkora alakja a klubnak, mint Ramos. Olaszoknál ott van Hamsík, Spanyolban még Koke is lehet - bár nem lepne meg, ha nálunk kötne ki hamarosan -, Angliában Rooney is ilyen szerintem. Vannak azért bőven ilyen játékosok még, bár egyre kevesebb, ez igaz.
Válasz küldése