Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A színek kicsit mások, és nekem a jövőévi jobban tetszik. Van egy olyan érzésem, hogy ebből jobban fog fogyni, mint az ideiből.Ez még nekem totálisan a 2007/2008-as mez, csak gallérral.
Ez még nekem totálisan a 2007/2008-as mez, csak gallérral.palesz77 írta:Ha jól olvastam megerősítették, hogy jövőre a 91/92-es szezon mezére hajazó szerelésünk lesz - remélem csak a hazai. Itt egy tervezet róla, ez elég pofás lenne..
Igen, biztosan az idei mez is hosszas hónapok tervezési folyamatát igényelte.palesz77 írta:"Normál esetben 10-12 hónappal a piacra kerülés előtt tárgyal erről a Barca klubvezetése és a katalánokat öltöztető amerikai sportszergyártó, a Nike, viszont a július 18-i elnökválasztás miatt bizonytalanná vált, hogy erre mikor kerülhet sor hivatalos formában, ha váltás történik. Akkor ugyanis a sportszergyártó kicsúszik a tervezési és a gyártási folyamatból."
Mivan?
"Normál esetben 10-12 hónappal a piacra kerülés előtt tárgyal erről a Barca klubvezetése és a katalánokat öltöztető amerikai sportszergyártó, a Nike, viszont a július 18-i elnökválasztás miatt bizonytalanná vált, hogy erre mikor kerülhet sor hivatalos formában, ha váltás történik. Akkor ugyanis a sportszergyártó kicsúszik a tervezési és a gyártási folyamatból."
Pont nem érdekel a kapusmez.brownieheaven írta:Ahogy páran írtátok a Vidal topicban, amióta láttam párszor élőben is, sikerült nekem kicsit jobban megbarátkozni a hazai mezekkel. Viszont a kék harmadik mezt egyszerűen nem tudom hova tenni, most meg a footyheadlines lehozta hogy kedvenc hálóőreink mit fognak ősztől magukra húzni és háááááát....az ideiek 100szor jobbak voltak, főleg a kék, na meg ter Stegen piros meze verhetetlen volt. Ezek viszont elég furák...
http://www.footyheadlines.com/2015/05/b ... r-kit.html" target="_blank
Mit gondoltok?
Háát ennyi csapatnál azért ilyenek előfordulnak már.Pipáséknak meg nem sikerült kibulizni, hogy a Llagostera megváltoztassa a mezét, mert túl hasonlít a mienkre vagy a miénk az övékére. Kinek, hogy tetszik.
Nem tudom, pár meccs után szerintem a hazai meg fog tetszeni, eddig is így volt a furcsább darabokkal, de az idegenbelinél sokkal jobban tetszett a végig csíkos, mint ami tavaly volt 2. vagy 3. számú.MQuCsabi írta:Így élőben látva baromi szép az új mez. Kicsit lehet zavaró a keresztcsíkozás, engem az Arsenal egy két évvel ezelőtti mezére emlékeztet, de kifejezetten tetszik.
Egyébként máris fél Barcelona abban virított.
Idén mondjuk pont nem a senyera volt - ami a tavalyi cseremez -, hanem a neonzöld, amiben a PSG ellen is toltuk pl.visca el barca írta:a 3. számú mez mindig az előző évi idegenbeli szokott lenni, ugye most két senyera nem lesz, uhogy itt egy opció 3. számú meznek.
sok köze nincs a barca tradícióhoz, de tetszik![]()
https://twitter.com/barcastuff/status/6 ... 6641750016" target="_blank
Engem régen eléggé zavart, h a BL-ben "hiányos" volt a mezünk hátulja, de szerencsére a 2009/10-es szezon óta már nem így volt. Ezek szerint most visszahozták ezt a szabálytMihu írta:
Csak mondjuk azt nem tudom, hogy akkor a tavalyi hazai mez miért felelt meg, a senyera meg nem?![]()
![]()
http://i.eurosport.com/2014/04/01/12106 ... 40-360.jpg" target="_blank
Én nem tudom, hogy honnan sikerül tájékozódni, de ne nem jó helyen keresgélsz.MessiNeymarSuarez írta:"FRISS: Az UEFA megtiltotta a Barcelona idegenbeli mezének Spanyolországon kívüli használatát! A Marca cikke szerint a La Ligán és a királykupán kívül, az UEFA szabályai szerint a katalán zászlóra való hasonlóság miatt tiltott a "senyera" mez használata, így egyetlen UEFA által rendezett tornán sem használható. (pl. Bajnokok Ligája)" (Forrás: BBVA Liga hun)
Mondjuk ilyen forrás mellett nem venném ezt készpénznek, annyi ökörséget írnak folyamatosan.. Nem is értem ilyen full kamuzós oldalakat minek olvastok. Twitteren pl semmi nincs róla, pedig erről azért csak írna a barcastuff pl..MessiNeymarSuarez írta: (Forrás: BBVA Liga hun)