Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ramos végül is igen, jogos, mert a Sevillából 19-en jött el. Marcelot azért nem venném ide, mert nem akkora spíler mint Roberto Carlos volt, és ő az utóbbi pár évben olyan amilyen. Rooneyt kihagytam, ő is olyan. Koke jövője még azért bizonytalan, mert nem fogadna rá senki, hogy pár éven belül nem más címert fog csókolgatni. Hamsík igen, megadható, bár nem akkora nagy, hogy a nevét mindenki ismeri. Carvajal és Varane pedig még messze vannak ettől sok mindenben, de leginkább időben:)palesz77 írta:Ha Ramost nem adják el, akkor ő tökéletesen megfelel ennek a kritériumnak, plusz hosszútávon ott lehet majd Carvajal vagy Varane akár - de még ide lehet venni Marcelot is, bár ő nem akkora alakja a klubnak, mint Ramos. Olaszoknál ott van Hamsík, Spanyolban még Koke is lehet - bár nem lepne meg, ha nálunk kötne ki hamarosan -, Angliában Rooney is ilyen szerintem. Vannak azért bőven ilyen játékosok még, bár egyre kevesebb, ez igaz.zsoltfree írta:Realból a jelenlegiből senki. Spanyolországból szintén. Olaszországban még Totti aktív, Chiellini nem tudom mennyire nagy, de ő lehet ilyen. Olaszországban más hasonló nem várható. Bundesligában Neuer lehet ilyen, valamint Schweinsteiger, Lahm. Angliában talán még Terry lehet ilyen, és talán Walcott vagy Wilshere. Kb. ennyi. Fura lesz az ikonok nélkül a foci.
Ha Ramost nem adják el, akkor ő tökéletesen megfelel ennek a kritériumnak, plusz hosszútávon ott lehet majd Carvajal vagy Varane akár - de még ide lehet venni Marcelot is, bár ő nem akkora alakja a klubnak, mint Ramos. Olaszoknál ott van Hamsík, Spanyolban még Koke is lehet - bár nem lepne meg, ha nálunk kötne ki hamarosan -, Angliában Rooney is ilyen szerintem. Vannak azért bőven ilyen játékosok még, bár egyre kevesebb, ez igaz.zsoltfree írta:Realból a jelenlegiből senki. Spanyolországból szintén. Olaszországban még Totti aktív, Chiellini nem tudom mennyire nagy, de ő lehet ilyen. Olaszországban más hasonló nem várható. Bundesligában Neuer lehet ilyen, valamint Schweinsteiger, Lahm. Angliában talán még Terry lehet ilyen, és talán Walcott vagy Wilshere. Kb. ennyi. Fura lesz az ikonok nélkül a foci.

Én azt olvastam, hogy 12 millát keres évente.Stalkyard írta:Casillas fizetése 6,5 millió a Realnál ha jól tudom. Nem hiszem, hogy a Portonál ennek csak a negyedét kapná majd.

Szerintem messze nem szerepeltek le, bajnokságról és a BL-ről is éppen csak lemaradtak.zsoltfree írta:Skacok, nekem nagyon furcsa most a Real.
Ők totálisan leszerepeltek minden fronton, edzőt cseréltek. Én úgy képzeltem el, hogy már ilyenkorra elköltenek legalább 100 milliót és nagy változások is lesznek.
A mi évünk jól sikerült, ráadásul nem is igazolhatunk (igen, de nem lehet regisztrálni télig), a csapatunk is teljesen kész, erre az összes pletyka kb. velünk kapcsolatos. Nem beszélve arról, hogy ideiglenes elnökségünk van, aki nem vehet meg bármikor bárkit, de még így is készen vagyunk a kerettel. Oké, Ramosról, Casillasról és De Geáról (újabban Vidal, Otamendi, Vallejo) lehet olvasni, de minden úgy kezdődik, hogy sajtóértesülések szerint.... Lucas Vasquez az egyedüli szerzeményük:)
Nem furcsa ez nektek?
zsoltfree írta:Skacok, nekem nagyon furcsa most a Real.
Ők totálisan leszerepeltek minden fronton, edzőt cseréltek. Én úgy képzeltem el, hogy már ilyenkorra elköltenek legalább 100 milliót és nagy változások is lesznek.
A mi évünk jól sikerült, ráadásul nem is igazolhatunk (igen, de nem lehet regisztrálni télig), a csapatunk is teljesen kész, erre az összes pletyka kb. velünk kapcsolatos. Nem beszélve arról, hogy ideiglenes elnökségünk van, aki nem vehet meg bármikor bárkit, de még így is készen vagyunk a kerettel. Oké, Ramosról, Casillasról és De Geáról (újabban Vidal, Otamendi, Vallejo) lehet olvasni, de minden úgy kezdődik, hogy sajtóértesülések szerint.... Lucas Vasquez az egyedüli szerzeményük:)
Nem furcsa ez nektek?

Úgy ismersz, mint aki ilyen szívtelen?visca el barca írta:gondolom majd enged az évi 12 milliós fizujábólkanty írta:Nso szerint Casillas a Portóhoz igazol. Szerintem mindkét fél jól járna, de azért fura lesz Ikert nem Real Madrid mezben látni.![]()
a portonál, jó ha az évi 2-3 millát megkapná. ugye Te sem akarod h éhen haljon?
gondolom majd enged az évi 12 milliós fizujábólkanty írta:Nso szerint Casillas a Portóhoz igazol. Szerintem mindkét fél jól járna, de azért fura lesz Ikert nem Real Madrid mezben látni.

Rinku írta:Volt itt még vagy április környékén egy szájhős madridista, aki azt írta, hogyha triplázik a csapat, feltetováltatja Mathieu-t magára, hol van a kölyök és mit lehet tudni róla azóta?
jelenleg csendben imádkozik valahol.GonzalezRaul, vmikor 2014 augusztusában írta: Hát ha 6 kupátnyertek az éven akkor én leszek az első aki a mellemre tetováltatom Jérémy Mathieu nevét és arcát...

Én meg nem. Amúgy meg a Real ígyis-úgyis versenyképes marad, nem ezen fog múlni.Remélem azért megoldják a problémát, mindenképpen szeretem, ha versenyképes Reallal küzdünk a bajnoki címért, az mindkét félnek jó.
Ramost ugyan nagyon nem bírom, de a Real egyik legjobb játékosa. Nélküle Pepe kéne legyena védelem vezére. Nálunk is nagyon nehezen rendeződtek a sorok, amikor a védelem vezére ki lett húzva.PCsabi írta:Manchester United have made a £28.6m bid for Sergio Ramos. [Sky Sports]
Sergio Ramos has told Real Madrid he wants to leave the club and join Man United. (Source: Sky Sports News)