Ronaldinho&Barca írta:Nem semmi. Egyfelől gyengült a favágó atletico, ismeri a ligát, játékosokat, klubokat, nem utolsó sorban pedig van kellő tapasztalata ja és nem botlábú. Nem kell ide Pogba és egyéb hipersztár, ilyen melós emberekre van szükség, nem tűnik ki csak teszi szépen a dolgát. Nekem jók az előérzeteim, amolyan derült égből villámcsapás a jövetele, kíváncsi vagyok rá. Masch is nagy mészárosnak volt kikiáltva, mi lett belőle. Ha kijön a lépés jövőre.. nagyon ott lehetünk. Minőségi mély keret lesz ez, de nagyon. Mentálisan kell ott lenni fejben, biztos vagyok benne a kulcs lesz.
Egyetértek. Rengeteg semleges ember szerint ez a jelenlegi Barca a legesélyesebb arra hogy valaha is Bl címet védjen. Persze nem garantált, de hatalmas lenne
Őszíntén, igazán megérdemelné ez a korszakos csapat hogy BL címet védjen elsőként.
2010-ben és 2012-ben mindkétszer buszos csapat ellen estünk ki az elődöntőben és ez gátolta meg a BL címvédést, viszont azóta sokkal jobban tudjuk feltörni a buszt, sokkal kevésbé veszélyesek a kontrák ránk és tudunk alkamazkodni az ellenfél játékához ha szükséges.
Nem 100%, de ezek ismeretében ígéretes
hank1ee : Annyit se, barátságos meccseken játszhat, szóval akár pár hét múlva láthatjuk is játszani Vidallal együtt