Arda Turan
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem, én sem örülök. pogba, koke, verratti, bárki jobb lett volna. 20x leírtam miért nem jó ide, de LE szerencsére jobban tudja.
azért hajrá hajrá.
januárig mit fog csinálni?
azért hajrá hajrá.
januárig mit fog csinálni?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- danianevem
- Entrenador del Barça
Csak én nem örülök a török érkezésének? Van kismillió érv mellette, meg szinte tökéletesen illik rá az a brusztolósabb szerepkör is, de...
Ő is elég durva játékos, ráadásul nálam kimeríti az időzített bomba fogalmát az, aki fogja és meccs közben lekapja a cipőjét, hogy aztán a partjelzőhöz vágja...
Szóval képességekben jó lehet, nagyon is. Mentalitását tekintve már vannak kételyeim. Nagy harcos, a szó minden értelmében, a rosszabbik énje viszont nagyon nem passzol a mostani csapatba.
Amúgy üdv a klubban.
Ő is elég durva játékos, ráadásul nálam kimeríti az időzített bomba fogalmát az, aki fogja és meccs közben lekapja a cipőjét, hogy aztán a partjelzőhöz vágja...
Szóval képességekben jó lehet, nagyon is. Mentalitását tekintve már vannak kételyeim. Nagy harcos, a szó minden értelmében, a rosszabbik énje viszont nagyon nem passzol a mostani csapatba.
Amúgy üdv a klubban.

-
- aka Game90
Én örülök neki.
Üdv a csapatban!!!44!!4!!
Üdv a csapatban!!!44!!4!!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!