Az ára 18-20m között van.. Nemrossz igazolás

Számomra is érthetetlen amit a juve csinál átigazolások terén. Nem mondom hogy jövőre nem lesz megint bl-esélyes a juve, de eddig az igazolások alapján nem látok rá sok esélyt!messideco írta:Hát akkor tényleg nekem is nagyot fog koppanni az állam, ha Vidal ténylegesen az Arsenalba megy, amúgy nem értem mi zajlik ott, az idei sikercsapat magját (Pirlo-Vidal-Pogba-Tevez, talán Bonucci) is elszórja a Juve... Olasz foci
A középpálya szinte teljes lecserélése az számomra is rejtély, de úgy gondolom a csatársor az bőven lesz olyan ütős, mint idén, azért érkezett egy Mandzukic, meg egy nagy tehetség Dybala személyébenmessideco írta:Hát akkor tényleg nekem is nagyot fog koppanni az állam, ha Vidal ténylegesen az Arsenalba megy, amúgy nem értem mi zajlik ott, az idei sikercsapat magját (Pirlo-Vidal-Pogba-Tevez, talán Bonucci) is elszórja a Juve... Olasz foci
Wenger agyával gondolkodva, szerintem tuti, hogy nem fog csatár jönni. Giroud szezonjára nem lehet panasz (egyedül a Monaco ellen sült be), Welbeck csak télen érkezett + benne bőven van még potenciál, Walcott ha egészséges, akkor simán benne van 10 gól a bajnokságban ill. Sánchez is szépen termelt az első szezonjában. És összességében csak két góllal lőttünk kevesebbet, mint a bajnok Chelsea.kanty írta:Game!
Csatár? Szerintem amíg nincs egy klasszis csatára az Arsenalnak, addig a bajnoki cím nem reális elvárás. Giroud és Welbeck is ügyes, jó srác, de egy PL-bajnok csapatában maximum a padra jók. Pl. egy Cavanit elnéznék az ágyúsoknál.
A Real Madridnál töltött időszaka finoman szólva sem arról tanúskodott, hogy maradéktalanul képes lenne felvenni a liga ritmusát.kanty írta:Az alkalmazkodással nem hiszem, hogy gond lesz, játszott már ő a spanyol bajnokságban. Azonban nem tudom, hogy mekkora segítség tud lenni, nekem kicsit kiégetnek tűnt az elmúlt időszakban.hank1ee írta:van der Vaart -> Betis
Meglepő, ha tud alkalmazkodni a ligához, sokat segíthet a Betisnek a bentmaradáshoz. Ez azért nem biztos, mert a német élvonalból majdnem kiesett Hamburgban sem tudott alapember lenni.
Az alkalmazkodással nem hiszem, hogy gond lesz, játszott már ő a spanyol bajnokságban. Azonban nem tudom, hogy mekkora segítség tud lenni, nekem kicsit kiégetnek tűnt az elmúlt időszakban.hank1ee írta:van der Vaart -> Betis
Meglepő, ha tud alkalmazkodni a ligához, sokat segíthet a Betisnek a bentmaradáshoz. Ez azért nem biztos, mert a német élvonalból majdnem kiesett Hamburgban sem tudott alapember lenni.
Jó biznisz volt, két éve 7 millióért vették.Messithebest írta:Bacca -> Milan (30 millió euró)
Lerakták a kivásárlási árat, muszáj is volt nekik egy értelmes csatárt hozni.
Csak Firmino-ért fizettek, Milner, Ings és Bogdán ingyen volt.Zozzy 5 írta:jól láttam egyébként, hogy már Firminon kívül is nyélbe ütöttek pár remek igazolást? hány milliónál járnak most, 06. 24-én?
The agreed fee between Livepool and Hoffenheim for Roberto Firmino is £29m [€40m]. (Source: BBC Sport)PCsabi írta:Liverpool have agreed a deal with Hoffenheim to sign Roberto Firmino.(Source: Sky Sports)