szerk.:
Monchi (sports director Sevilla): "Denis Suarez will stay at Sevilla for one more season. That's our wish and that's what his contract says"
Egy latin szappanopera nem ilyen fordulatos komolyan, mint ez a Suárez ügy..

Kíváncsi vagyok holnap mi lesz róla a legújabb fejlemény.
danianevem írta:Nem hinném, hogy esetleges egyezség után csak úgy egyből utalnák Marrottáék számlájára az x milliót. Gondolom most írnának egy előszerződést, olyan záradékkal, hogy esetleg vissza lehessen mondani a transzfert, ha netalán az orvosi stáb alkalmatlannak találná egy év múlva...
Ja, gondolom valami hasonló biztos van. De mi van, ha mondjuk jövőre Rafinha szintet lép, és Samper is totál berobban, melléjük meg D.Suárez tökéletes kiegészítővé növi ki magát? Ilyen miatt is értettem, ezek után nem mondhatja gondolom azt a vezetőség, hogy "ja bocs, mégse kell", pedig akkor felesleges lenne 80 millióért. Jó, ez elég utópisztikus feltételezés, de érted mit akarok mondani szerintem..
(Bár belátom, hogy ha Verrattit hoznánk el most, akkor örülnék mint majom a farkának, és nem érdekelne, hogy van ilyen opció is, pedig ott is benne lenne ez a rizikó..

)
danianevem írta:Ezt a kört meg már lefutottuk párszor.
Tudom, hogy lefutottuk, épp ezért is csodálkoztam, hogy olyat írtál, hogy ha még Ini épp jó formában is lenne, akkor is jobban megérné hosszabb távon Pogbát játszatni, vagy bármilyen fiatalt. Ez szerintem a Matyis témára ugyanúgy igaz, és a kapusra is - mint ahogy annál írtad is. Csak ezért fura tőled ilyet olvasni, mert a jelenlegi szituknál meg nem így vélekedsz, ahogy Pogbánál tennéd.
Abba meg én is bízok, hogy az eredménykényszer így a triplázás után nem lesz akkora, plusz Laporta is az ifik felé nyitottabb lesz ismét, ezért nem rúgatná ki Luchot 1 év kupamentes szezon után, és hagyna időt beépíteni Bartráékat.
danianevem írta:Tőlem biztos nem olvastál ilyet.

... Bár megjegyzem, szerintem sem ugyanaz, hogy Perez a 2000-es évek elején indokolatlanul magas árakon igazolgatott, mint hogy mostanra már a sok újgazdag csapatnak is köszönhetően "felhígult" a piac.
Azt tudom, ezt nem is neked céloztam, lehet félreérthető volt. Csak tovább vittem a gondolatmenetem fejben.
Amúgy igaz az is, hogy jobban elszabadultak az árak manapság, viszont bőven lehet látni okos igazolásokat is, 80-85 milliós igazolásra meg nem nagyon emlékszem még ezen a piacon sem rajtunk és a Realon kívül.. "Felnőttünk" szép lassan melléjük költekezésben sajnos, nincs ezen mit szépíteni.