Mathieu18 írta:Az a gond, hogy az itt hozzászólók 90%-nak fogalma sincs az FC Barcelona történetéről, múltjáról, meghatározó személyiségeiről. Laportával kezdődik a számukra a Klub, pedig előtte 104 éven keresztül már működött, és sikeresen, eredményesen működött a Klub. Laportában valami magasságbelit, megváltót, Jahvét és ki tudja még kit nem látnak, pedig csak egy korrupt ügyvéd. Semmi több. Ja, és bukott politikus.
örülök h van még ember rajtam kívül a fórumon, aki nem esik hanyatt laporta kaján vigyorától meg unalmas szövegétől. pont uo. semmitmondó a "kampánya" mint a többinek. azért majd megnézem, hogy a katartól benyelt 200-300 millát miből fogja pótolni ha bontja/nem hosszabbítja a szerződést. ráadásul a tv-s pénz is megcsappan évi 30-40-50 millával. oké, lehet mondani, hogy de hát ő is szerződtetett minden klasszist akit akart, csak egyrészt ma már minden játékos 3x annyi, mint az ő idején, másrészt remélem mindenki emlékszik az olyan nagy sztárokra is abból az érából mint kvarezsma, maxi lopez, rüstü, milito (ha már a belga miatt mindenki fúj a mostaniakra) hleb, caceres, henrique, csiga, a brazil csillag keirisson, meg a megaüzlet bosnyák. jó persze, elhozta nekünk r10-et, decót és a többit, de borzalmasan sok
selejt kötött itt ki irreálisan sok pénzért....
cruyff meg aztán tényleg nem hiányzik, kezd uo. hülye lenni mint pelé. emlékeztek még hogy tolta neymar érkezésekor a két dudás egy csárdában szöveget? aztán mikor mégis megfértek egymás mellett akkor meg sem szólalt. aztán jött suarez és kezdte elölről

jó persze, csukott szemmel, fél lábbal, fél hülyén is többet ért a focihoz mint én, de sztem a nyilatkozatai kezdtek egyre kínosabbak lenni...
nem vágok magamon eret ha ő nyer (ő fog), de sztem is jobb lenne egy új ember. kicsit ilyen fagyasztós+mikrózott töltött káposzta szagú az egész. főleg ha csikit is visszahozza.