Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet én tudom rosszul, de szerintem az aláírókon kívül senki nem tud semmiféle konkrétumot egy-egy adott játékos szerződéséről. A médiában megjelent infók kizárólag találgatások, illetve ilyen-olyan információkon alapuló pletykák. Gyárthatunk mi mindenféle elméletet, azok nagyrésze kb köszönő viszonyban sem lesz a realitással.culinho írta:Pár napja a Sport részletesen leírta a szitut. Denis kölcsönadási szerződésében nincs olyan pont, hogy idén nyáron visszajönne, olyan viszont igen, hogy az andalúzoknak opciós joga lenne jövőre 6 millióért megvenni. Amennyiben mi vissza szeretnénk 16-ban hozni, akkor 9 milliót kéne fizetni. Na most a Sevilla nem zárkózik el teljesen attól, hogy idén visszajöjjön Denis, de a fentiek alapján szeretnének 3 millió kompenzációt. Szerintem a vezetőség ezt akarja kiváltani/csökkenteni egy másik fiatal bevonásával. Ha így van, akkor csak gratulálni tudok a vezetőségnek ehhez a kölcsönhöz, olyankor, amikor tudva levő volt, hogy nem igazolhatunk és Xavi idén nyáron bizonyosan elmegy.
Az Adama-Halilovic-Samer trióból szeretne valakit elvileg a Sevilla, mi Sampert nem adnánk. Adama mehetne oda, Vidal helyét totál át is tudná venni, örülnék ennek a transzfernek.roby122 írta:Így ha minden igaz 3 millió + Halilovic fog menni 1 évre kölcsönben , igazából ezt lehetett több helyen olvasni.
Rinku írta:Mindenhol azt cikkezik, az Eurobarcával együtt, hogyha Denis Suarez visszajön, valakit adni kell a Sevillának. Kérdéseim:
1. Miért kéne adni? Szerződésbe lenne foglalva talán?
2. Kölcsönbe vagy végleg kell odaadni? Halilovicot kár lenne elpazarolni ilyenekre.
3. Mennyi időre kéne, hogy menjen? Meg van határozva, hogy mondjuk kötelező 1 évig ott kell lenni vagy what?
Bocs, ha nem vagyon képben, de nem értem.
Ha van egy fix edzői stáb, akkor merni kell dönteni a játékosokról. Hiba persze mindig becsúszhat, de jobb egy határozott vezetés, mint az általános totoja.nzxtpo írta:Azért remélem opcióval megy, lehet, hogy nem lesz egy világklasszis, de ha védekezésben tud fejlődni, akkor kiegyensúlyozottabbak lehetnénk, mint Abidal-Alves idején, csak most fordítva, Rakitic vagy a helyén játszó játékos is többet koncentrálhatna a támadásra.Petr írta:Barcelona is willing to let right back martin Montoya (24) leave this summer. The club prefers a permanent deal, no loan. [sport]
Ezek szerint már nyáron leléphet, nem kell kivárnia a telet, mint azt előre jósolták. Nem tudom, hogy a nyári eligazolás mennyire lenne rossz a csapatra nézve, de elnézve Montoya játékperceit nem igazán. Menjen csak, így is épp elég időt töltött a kispadon.
Azért remélem opcióval megy, lehet, hogy nem lesz egy világklasszis, de ha védekezésben tud fejlődni, akkor kiegyensúlyozottabbak lehetnénk, mint Abidal-Alves idején, csak most fordítva, Rakitic vagy a helyén játszó játékos is többet koncentrálhatna a támadásra.Petr írta:Barcelona is willing to let right back martin Montoya (24) leave this summer. The club prefers a permanent deal, no loan. [sport]
Ezek szerint már nyáron leléphet, nem kell kivárnia a telet, mint azt előre jósolták. Nem tudom, hogy a nyári eligazolás mennyire lenne rossz a csapatra nézve, de elnézve Montoya játékperceit nem igazán. Menjen csak, így is épp elég időt töltött a kispadon.
Kíváncsi leszek én is, Herrera neve már többször is felmerült, rajta kívül én is Coutinhot mondanám, aki komolyabb szintet képvisel, Ericksenről nem tudok nyilatkozni. Ramsey meg Daily Mail féle kacsa csak szerintem.roby122 írta:Én abban bízom , hogy Coutinho fog érkezni jövő nyáron.messideco írta:Na viszont erre kíváncsi vagyok, ki lehet az a misztikus két játékos. Eddig kacsaszinten Ramsey jelent meg talán. Eriksenben reménykedem
Nem tévedsz. Most fog lejárni a szerződése hónap végén. Benne is azért több volt , csak hát a sérülései tönkrevágták a karrierjét.messideco írta:Afellaynak lejárt a szerződése, ha nem tévedek?![]()
Barcelona plan to sign a midfielder in January. Gundogan first option. Alternatively, advanced talks with two Premier League players [sport]
Na viszont erre kíváncsi vagyok, ki lehet az a misztikus két játékos. Eddig kacsaszinten Ramsey jelent meg talán. Eriksenben reménykedem
Kölcsönjátékosra is ugyanúgy vonatkozik a tilalom, szóval ha visszahozzuk is csak januártól játszhat. Kérdés, hogy nyáron csatlakozik és addig itt edz vagy marad Sevillaban télig. Már ha tényleg hozni akarjuk.palesz77 írta:Luis Enrique told Denis Suarez (21), who is on a two-year loan at Sevilla, that he will return to Barcelona this summer. [md]
Már csak az a kérdés, hogy játszhat-e Január előtt is..![]()
Koke 60 milliója is röhej, nem is fogja megadni szerintem senki érte.. David Luiz és Lallana meg tökéletesen bizonyította, hogy mennyire éri meg hypera igazolni ilyen drágán. James még azt mondom, elég jó első szezonja volt, de ő se ért 80 millát. Rakitic 20 millió volt, Kroos is - még ha lejáró szerződéssel is - Gündi se lenne sokkal több, Alexis 40 alatt - hála nekünk mondjukdanianevem írta:60-at Kokeért kérnek (sőt a klub tavaly meg is adta volna), akinek közel sincs akkora marketingje, mint a franciának. Elszálltak az árak, az FFP is csak részben lassította le a folyamatot, de nem a régi arányokhoz kell mérni. Egy Lallana 30, David Luiz 50, James 80...