Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szezon első felében azért viszonylag sokat játszott. Lehet, hogy Emery-vel volt valami összetűzése, mert utána látványosan hanyagolta.csababarca írta:
Miért érne többet? Mit tett le az asztalra ez a gyerek?
Egy Sevillaban nem tudott még csak cserelehetőség se lenni.
Azért, mert manapság semmit sem bizonyító fiatalokért fizetnek ennél jóval többet, Deulofeuban pedig szintén van valami plusz, amit nem a brazil ligában mutatott meg. Nem mondom, hogy 20 millió eurót ér, de 10 millió euró körül biztosan. Persze a mai árak függvényében.csababarca írta:Miért érne többet? Mit tett le az asztalra ez a gyerek?
Egy Sevillaban nem tudott még csak cserelehetőség se lenni.
Miért érne többet? Mit tett le az asztalra ez a gyerek?Petr írta:Everton are close to signing Barcelona winger Gerard Deulofeu (21), who's back from a loan at Sevilla. Transfer fee would be 4M. [dailymail]
Az a 4 millió röhej lenne, sokkal többet ér.
noname írta:Engem igazából továbbra sem zavar, ha nézelődik a csapat brazíliában.
A félig ismeretlen fiatal "tehetségek'", akik onnan jöttek nem igazán váltak be, de nem is kerültek különösen sokba: Keirrisson, Henrique, Douglas összesen 25 millióba került, az még mindig fele annyi, mint amennyit Ibrán bukott a csapat. Ameddig ilyen 10 millákat ad ki a csapat, igazából lehet próbálkozni, ha csak 1 válik be minden 5 játékosból, akkor se járt rosszul a csapat.
A csapat 2 éves gyengélkedése részben azért is történt, mert a sok saját nevelés miatt a Barca nagyon elgépesedett, egyre kevesebb volt a kreativitás. Idén a játékosok visszakapták a szabadságukat és ez volt a szezon egyik kulcsa.
Azt ne felejtsük el, ha Verma nem sérül meg, biztos, hogy lehet középhátvéd poszton rotálni, és még akkor is jó opció, ha csak a tudása 3/4-ét hozza. Középpályán pedig bőven jó lesz "oldalrobi" a nem élethalál meccsekre, látszik, hogy az "új" szerepkörében nem nagyon tud rosszul teljesíteni. Én úgy gondolom, megleszünk januárig...Chino írta:palesz77 írta:Most olyat olvastam, hogy a Sevilla élt valami 6 milliós vásárlási opciójával, így technikailag az övüké, és ha mi akarjuk, akkor vissza kell vennünk végülis, azért is kerül pénzbe visszahozni. Nem tudom van-e valóságalapja, Erxy igazán jöhetnél, és felvilágosíthatnál..
Ezzel csak annyi a gond, hogy a kölcsönjátékosokra is él a tilalom, szóval, ha Denist visszahozzuk, rá is érvényes lesz, hogy csak januártól játszhat. Ergo a középpályás-kérdés nem fog megoldódni.
lesz egy Rakitic-Ini-Rafinha-SR kvartett oda (bár utóbbi inkább vkp). Azt tartom még esetleg opciónak, hogy Busi eggyel feljebb lép néha és Masch marad az eredeti helyén.
Ezzel leginkább az a gond, hogy úgy ki lesznek facsarva ősszel, hogy tavaszra már mozdulni sem bírnak majd.
Még jó, hogy írtál, így most nem kell tripláznom, az már végleges lenne..nzxtpo írta:Ban pls!
Ban pls!palesz77 írta:u.i.: Remélem ez nem minősül duplának.
Pedro: valahogy úgy vagyok vele, hogy szeretem is, meg nem is. Kiegészítőemberként tökéletesebb embert hozzánk nem tudok elképzelni, amikor be kell áll hoz egy konstans szintet, néha ollóz egyetpalesz77 írta:French club Paris Saint-Germain are willing to pay 25M for Barcelona winger Pedro (27). [sport]
Jövőre vagy télen szerintem benne van, hogy elengedjük, ha ő is váltana - már ha akkor még kell a PSG-nek majd -, de idén esélytelen. SR is ezért marad ahogy olvastam, Inter is vinné, de nem engedjük el a nyáron. Pedig tőlem mehetne, Samper megoldaná a beugrós vkp posztot simán.
Inter sounded out Barcelona on Martin Montoya (24). Transfer fee 10M, Inter prefer loan with buy option. Liverpool also interested. [gazz]
Mondjuk engem ez pont rohadtul nem érdekel, ha hasznára van a csapatnak, mint ahogy idén Suárez is a hasznára volt, vagy Neymar. Ők sem 10 millióért jöttek és lett volna helyettük is "tesco gazdaságos" játékos, de érdekes módon az idei szezon után ezt elfelejtik azok is, akik a szezon előtt a vételárukon vergődtek(, meg azon, hogy nem férnek meg Messi-vel).palesz77 írta: De kerül, még bőven többe is, mint 60..
danianevem írta:Pogbára ráírjátok, hogy nem passzolna a Barca középpályájára, de Bruyne meg igen? Érdekes...
Lehet félreérthető voltam, én azt akartam írni, hogy a Lucho féle csapatba nem passzolna a belga - szerintem azt is írtam.kanty írta:... Bírom én is, mert ügyes, de hozzánk szerintem nem igazán illene.
Persze tudom, hogy csak ötletelés szintjén merült fel a neve.
A belga azért nem Iniesta posztján játszik, közelebb érzi jól magát a kapuhoz, és a passzjátéka sem annyira jó. Szélen vagy a csatár mögött a leghatékonyabb, ez a két poszt nálunk vagy telített vagy nem is létezik.palesz77 írta:Pont hasonló a játékstílusuk úgyis..Nigel írta:Akkor jöjjön De bruyne helyette...A srác tényleg jó lehetne a régi középpályánkon Ini helyén, most viszont nem feküdne neki annyira a játék.
Szerintem se fog várni még egy hónapot, meg a fizetési igényei ha ekkorák, akkor felesleges is lenne. Ha a pénz a legfontosabb, akkor menjen a MU-ba. Kicsit csalódás lenne nekem, de ha nem elég neki 6,5 millió évente, hogy a példaképe stafétáját átvegye..danianevem írta:Gündogan felszólalt a facebookon. ...
Pont hasonló a játékstílusuk úgyis..Nigel írta:Akkor jöjjön De bruyne helyette...
palesz77 írta:Most olyat olvastam, hogy a Sevilla élt valami 6 milliós vásárlási opciójával, így technikailag az övüké, és ha mi akarjuk, akkor vissza kell vennünk végülis, azért is kerül pénzbe visszahozni. Nem tudom van-e valóságalapja, Erxy igazán jöhetnél, és felvilágosíthatnál..
150 millió a kivásárlási ára. Vihetik.palesz77 írta:French club PSG are interested in Barcelona winger Pedro (27), who still might leave despite signing a contract renewal last week. [lequipe]
Ezt muszáj volt, állítom ez a hét leghülyébb híre..Nagyon kifogyhattak a pletykalehetőségekből a lequibenél, ha ezzel rukkoltak elő, biztos most lépne le a hosszabbítása után..