Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát a görögök mennek a pitába...csababarca írta:Grat a srácoknak,ennyivel minimum jobbak voltak.
Görögök meg no komment. Én ezért is bosszankodtam mikor ittohn leikszeltünk velük,mert fullvak az a csapat (is), itthon verni kellett volna őket, és meg is lett volna a sansz,ha nem ultradefenzív valamivel próbálkozunk.
Mindegy, de az a +2 pont jól jönne most.
Így van, a legjobb 3. helyezett pedig automatikus résztvevő! (az jelenleg mi vagyunk egyébkéntStalkyard írta:Most ebben a rendszerben a 3. hely pótselejtezőt ér? Vagy mi a szitu? Valaki világosítson már fel![]()
Egyébként gratula a csapatnak!
Zoli játéka azért hiányozni fog a szőröstalpúak ellen. Az most túlságosan is kulcsposzt nálunk, remélem megoldja akár Elek, akár más...zola8787 írta:Gera előtt ismét le a kalappal.

Az Zsáláj mit kihagyottsoadroli írta:Szalai te veréb

Eskü nem kötekedésből, de kb úgy tolják most a magyarok, mint a Barca a Malaga-i bukón. Egyáltalán nem rossz meccs. Szépen passzolgatunk, alig pattan el a labda tőlünk (ne kössetek bele, ez a régi meccseinket nézve nagy szó). Támadósorunk nincs, ennyi.Stalkyard írta:Két percig bírtam ezt a "focimeccset". Egészen szánalmas.
Sosem volt egy cselgép, meg egy futóbajnok, de most már jó ideje kritikán aluli. Ő valami egész mást sportágat űz a pályán, focizni mintha abszolút nem tudna. Labdavezetés, labdakezelés totál idegen fogalmak. Valami elveszett nála valamikor a holland meccs körül, azóta zuhanórepülésben van az amúgy sem túl magas szintjéről. Egyértelműen nincs most helye a válogatottban.zola8787 írta:Szalai Ádám egy suta futballista. Nagyon remélem, hogy nem véletlenül volt csere a mai meccsen. Ha Dárdai a testi fölénye miatt erőlteti, akkor értelmesebb lenne Futácsot behívni, ő legalább tényleg ütközik, de ez a Szalai mintha félne! Ja és baromi lassú, megye 1ben gyorsabbak a kis cigány csatárok, mint ez a tulok.