Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem az azért árnyalja a képet, hogy a görögök az X-el hivatalosan is kiszálltak a versenyből. Nekik az lett volna a felkapaszkodás első lépcsője, de mivel ott meg lettek fogva, így végképp megtörtek. Van egy nagyon jó görög ismerősöm aki meccs előtt mesélte, hogy milyen "összefogás" ment az országban, hogy 15 pontot kell hozniuk és meglesz. Hát nem lett meg, pedig küzdöttek. Sőt, még így is nyerhető lett volna az a meccs a mi szempontunkból.csababarca írta:Grat a srácoknak,ennyivel minimum jobbak voltak.
Görögök meg no komment. Én ezért is bosszankodtam mikor ittohn leikszeltünk velük,mert fullvak az a csapat (is), itthon verni kellett volna őket, és meg is lett volna a sansz,ha nem ultradefenzív valamivel próbálkozunk.
Mindegy, de az a +2 pont jól jönne most.
Hát a görögök mennek a pitába...csababarca írta:Grat a srácoknak,ennyivel minimum jobbak voltak.
Görögök meg no komment. Én ezért is bosszankodtam mikor ittohn leikszeltünk velük,mert fullvak az a csapat (is), itthon verni kellett volna őket, és meg is lett volna a sansz,ha nem ultradefenzív valamivel próbálkozunk.
Mindegy, de az a +2 pont jól jönne most.
Így van, a legjobb 3. helyezett pedig automatikus résztvevő! (az jelenleg mi vagyunk egyébkéntStalkyard írta:Most ebben a rendszerben a 3. hely pótselejtezőt ér? Vagy mi a szitu? Valaki világosítson már fel![]()
Egyébként gratula a csapatnak!
Zoli játéka azért hiányozni fog a szőröstalpúak ellen. Az most túlságosan is kulcsposzt nálunk, remélem megoldja akár Elek, akár más...zola8787 írta:Gera előtt ismét le a kalappal.

Az Zsáláj mit kihagyottsoadroli írta:Szalai te veréb

Eskü nem kötekedésből, de kb úgy tolják most a magyarok, mint a Barca a Malaga-i bukón. Egyáltalán nem rossz meccs. Szépen passzolgatunk, alig pattan el a labda tőlünk (ne kössetek bele, ez a régi meccseinket nézve nagy szó). Támadósorunk nincs, ennyi.Stalkyard írta:Két percig bírtam ezt a "focimeccset". Egészen szánalmas.
Sosem volt egy cselgép, meg egy futóbajnok, de most már jó ideje kritikán aluli. Ő valami egész mást sportágat űz a pályán, focizni mintha abszolút nem tudna. Labdavezetés, labdakezelés totál idegen fogalmak. Valami elveszett nála valamikor a holland meccs körül, azóta zuhanórepülésben van az amúgy sem túl magas szintjéről. Egyértelműen nincs most helye a válogatottban.zola8787 írta:Szalai Ádám egy suta futballista. Nagyon remélem, hogy nem véletlenül volt csere a mai meccsen. Ha Dárdai a testi fölénye miatt erőlteti, akkor értelmesebb lenne Futácsot behívni, ő legalább tényleg ütközik, de ez a Szalai mintha félne! Ja és baromi lassú, megye 1ben gyorsabbak a kis cigány csatárok, mint ez a tulok.