Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Megmondtam.danianevem írta:Mini-Valderrama.
Nekem az a problémám, hogy mindegyik játékos olyan posztokon játszik, ahol a nagycsapatba esélyük sincs bekerülni. Adama egy iszonyatosan tehetséges szélső, de a jobb oldalra szinte lehetetlen bekerülni. Ha rotálnánk is inkább a bal szél az esélyesebb, de ott gyenge. Az egyetlen lehetőség, ha Messi visszamegy középre és Suarez helyett játszhat. Munir egyértelműen középső támadó, ott pedig vagy a vámpír vagy Messi játszik. Halilovicot pedig a Bolhával együtt nem nagyon lehet feltenni mert kioltják egymást, hacsak LE nem húz egy nagyot és találja meg a helyét, mint mondjuk SR.nek.Samper írta:Nem érthető számomra, hogy mi volt tavasszal Samper körül, ahogy az extrát felcsillantó Adama és Halilovic körül se- Hármukat feltétlenül itt tartanám, de az utóbbi kettőnek egyelőre nem annyira a játéklelehetőség hiányzik, hanem a jó személyi edző. Munir és Sandro közül az egyik ősztől, a másik tavasztól fejlődhetne máshol.
Igen, nagyjából Busi-szint, idén összesen 9 lövése volt a bajnokságban.palesz77 írta:(Amúgy nem egy nagy lövő ugye?Busi szintre saccolnék, 2 évente 1-1 távoli lövés..)
Nagyon szimpatikus a srác, az összes idézet közül ez tetszik a legjobban. Remélem ez azt is jelenti, hogy ha esetleg nem robbant az első pár 'A' csapatos szezonjában, akkor nem akar rögtön lelépni, hanem "beéri" a szép lassan való beépüléssel. Akkor az eddig látottak alapján nincs kétségem afelől, hogy idővel a kezdőbe is be tudja verekedni magát - persze csak ha fejlődik továbbra is.Gareth Tello írta:I have been in all the categories and I felt very comfortable, but that depends on each player. Sometimes I think going too fast isn't the best way to progress.
Igen, ő az egyik ilyen. Csányiék hatalma nagyobb, mint sokan gondolják...palesz77 írta:Nem őt említetted, hogy miatta Tajti kevesebbet játszhat majd? Tisztítják neki az utat..![]()
Nem látok benne Barca szintű játékost sem most, sem a jövőben. Örülnék, ha nem jönne vissza.nzxtpo írta:Én viszont, ha visszajön sokat fogok elvárni tőle, már amennyit egy ilyen idős játékostól el lehet, egy ilyen szintű csapatban. Ő megfogja hozni a lendületet a csapatba csereként, amit Initől vártak sokan, és kisebb csapatok ellen kezdőként is meg fogja állni a helyét. Az tény, hogy nem egy Thiago, de szerintem sokaknak fog kellemes meglepetést okozni.palesz77 írta:Denis could return for 3M+player. Salary Montoya too high, Halilovic and Adama were options, but they prefer Samper loan. Deal close [sport]
Na, úgy tűnik tényleg visszatér. Kíváncsi leszek rá, videók alapján nem látom benne az X-et, ami pl Iniben, Iscoban vagy Thiagoban benne van, de remélem rám cáfol. Samper kölcsönadásának annyira nem örülnék, bár neki nagyon kellenének a percek az is igaz.. De remélem őt nem herdáljuk el, minimum 2 évig szeretném látni a keretben, baromi jó az a srác, mindenképp meg kell adni neki az esélyt majd.
Én viszont, ha visszajön sokat fogok elvárni tőle, már amennyit egy ilyen idős játékostól el lehet, egy ilyen szintű csapatban. Ő megfogja hozni a lendületet a csapatba csereként, amit Initől vártak sokan, és kisebb csapatok ellen kezdőként is meg fogja állni a helyét. Az tény, hogy nem egy Thiago, de szerintem sokaknak fog kellemes meglepetést okozni.palesz77 írta:Denis could return for 3M+player. Salary Montoya too high, Halilovic and Adama were options, but they prefer Samper loan. Deal close [sport]
Na, úgy tűnik tényleg visszatér. Kíváncsi leszek rá, videók alapján nem látom benne az X-et, ami pl Iniben, Iscoban vagy Thiagoban benne van, de remélem rám cáfol. Samper kölcsönadásának annyira nem örülnék, bár neki nagyon kellenének a percek az is igaz.. De remélem őt nem herdáljuk el, minimum 2 évig szeretném látni a keretben, baromi jó az a srác, mindenképp meg kell adni neki az esélyt majd.

Nem őt említetted, hogy miatta Tajti kevesebbet játszhat majd? Tisztítják neki az utat..Gareth Tello írta:Az a hír pedig teljesen lesokkolt, hogy Ayoub - a Masía egyik legtehetségesebb középpályása - szinte biztosan a Portóban folytatja...
Valószínűleg olyat kínáltak neki amit itt még nem kapna meg. A felnőtt csapattal edzés, néhány meccs köztük amúgy pedig az ifi csapatban való folyamatos játéklehetőség. De ez csak az én sejtésem. Azért egy 17 éves játékosról beszélünk...MQuCsabi írta:Jól értem, hogy a Portó korosztályos csapatába igazol? Vagy a felnőttek közé dobják ott be, mert akkor olyan rosszul azért nem jár, bár ezt elképzelhetetlennek tartom.Az a hír pedig teljesen lesokkolt, hogy Ayoub - a Masía egyik legtehetségesebb középpályása - szinte biztosan a Portóban folytatja... Pedig nagyon vártam az Aleña-Ayoub párost a jövő évi Juvenil A-ban...![]()

Ha jól tudom, akkor az U18-asoknál kezd majd, de jó esély van rá, hogy már a B csapatban is kaphat néhányszor lehetőséget első Portugáliában töltött szezonja során.MQuCsabi írta:Jól értem, hogy a Portó korosztályos csapatába igazol? Vagy a felnőttek közé dobják ott be, mert akkor olyan rosszul azért nem jár, bár ezt elképzelhetetlennek tartom.
Jól értem, hogy a Portó korosztályos csapatába igazol? Vagy a felnőttek közé dobják ott be, mert akkor olyan rosszul azért nem jár, bár ezt elképzelhetetlennek tartom.Az a hír pedig teljesen lesokkolt, hogy Ayoub - a Masía egyik legtehetségesebb középpályása - szinte biztosan a Portóban folytatja... Pedig nagyon vártam az Aleña-Ayoub párost a jövő évi Juvenil A-ban...![]()

A katalán média biztosra veszi, hogy a Juvenil A jelenlegi edzője, García Pimienta lesz Vinyals utódja, akár már a héten bejelenthetik az edzőcserét. Óscar García pedig úgy tűnik, a Red Bull Salzburgnál folytatja, így talán Pimienta a legjobb választás.Petr írta:Barcelona B coach Jordi Vinyals (51) told the players last week that he won't continue. The team got relegated to 3rd division. [sport]
Tudom díjazni, kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az utóda. Gondolom az új elnökségtől függ.
A transfermarkton becsült piaci értékek vannak feltüntetve, nem "hivatalos árak". Ha az ifik szerződésében van elengedési záradék és annak megfelelő ajánlat jön értük, akkor a játékoson múlik, akar-e váltani. Azt nem tudom, hogy a mostani átmeneti vezetőség aláírhat-e beérkező ajánlatokat, de szerintem ilyeneket -amiknél nincs alkupozícióban a klub- igen.Samper írta:A Transfermarkt szerint az ismertebb B-sek ára 5 millió körül van. Ez azt jelenti, hogy aki leteszi, viheti? Klubelnök se kell hozzá, ha benne van a szerződésében?
Sajnos csak saját kívánság, nem emlékszem, hogy Adamát szóba hozták volna a Rayóval az utóbbi hónapokban.kristop írta:erről volt már szó korábban, vagy csak saját kívánság? mert most megnéztem és a rayonál nem volt normális ember a helyén. az egyik oldalon kakuta végigjátszotta nagyjából a szezont, de a másikon több noname emberke váltogatta egymást nem túl nagy sikerrel. a játékstílusa meg tökéletesen illene paco jemez támadó felfogásához.
erről volt már szó korábban, vagy csak saját kívánság? mert most megnéztem és a rayonál nem volt normális ember a helyén. az egyik oldalon kakuta végigjátszotta nagyjából a szezont, de a másikon több noname emberke váltogatta egymást nem túl nagy sikerrel. a játékstílusa meg tökéletesen illene paco jemez támadó felfogásához.Gareth Tello írta:Ezért örülnék, ha a Rayóhoz kerülne kölcsönbe, Paco Jémeznél minden bizonnyal jó kezekben lenne.