Gomes

Shaqiritől én többet vártam (bár az egész Interre igaz ez sajnos) talán a második évben tud valamit "villantani", 18 milliót nem biztos, hogy ért.danianevem írta:ShaqiriInter (eddig kölcsönben volt, most 18 millióért váltott)
KhediraJuventus
Ha Pirlo pótlására hozták, akkor az öreg hölgynek lesznek kellemetlen percei. Egyébként egyáltalán nem tartom olyan katasztrofálisnak, mint Madrid környékén.
DONE DEAL: Paulo Dybala has signed for Juventus on a five-year deal from Palermo for a fee of £23.4m rising to £29m.PCsabi írta:Juventus have completed the signing of Palermo forward Paulo Dybala. (Source: @juventusfc)
Amellett én is elsiklottam....Rinku írta:Ha valakinek lesz egy kis ideje, írja már le légyszi, hogy Cavaniban mi van, amiért vinné a MU, Juve meg minden. Biztos én mentem el valahol az ösztönös zsenialitása mellett, de szvsz Gomez #2, nem bírom megérteni miért merül fel akárhol is a neve. (50 milliókért legalábbis.)
Elvileg igazolhatunk, csak regisztrálni nem lehet az igazolt játékosokat 2016-ig. Vagy azóta megcáfolták? Már nem is tudom.Normandia írta:De egy évig nem igazolhatunk.
17 évesen az Anderlecht alapembere. Szerintem hatalmas tehetség, legalább őt Barcelonába kellene csábítani, főleg, hogy elvileg már Mastour felé is kacsingatnak Perezék...Petr írta:Elképzelésem sincs, hogy ki ő, de a FIFA 15-ben jól fejlődik13l4cks!d3 írta:Valaki ismeri, vagy egyáltalán tud értesültünk mi erről a transzferről? Egyébként, Youri Tielemansról lenne szó..
Petr írta:Elképzelésem sincs, hogy ki ő, de a FIFA 15-ben jól fejlődik.
Elképzelésem sincs, hogy ki ő, de a FIFA 15-ben jól fejlődik13l4cks!d3 írta:Valaki ismeri, vagy egyáltalán tud értesültünk mi erről a transzferről? Egyébként, Youri Tielemansról lenne szó.
De egy évig nem igazolhatunk.13l4cks!d3 írta:Fogalmam nem volt, hogy melyik topicba írjam, úgyhogy ez most jó lesz ide!
Nagyon pedzegetik (nem hír ordalakon) és már majdhogynem kész tényként kezelik egy 17 éves Anderlechtes srác hozzánk való igazolását. Valaki ismeri, vagy egyáltalán tud értesültünk mi erről a transzferről? Egyébként, Youri Tielemansról lenne szó.