Isten hozott, Aleix!

az hagyjan, de holnaptol mar nem is lesz hatalmon Bartomeu es bandaja, szoval eleg necces lenne igazolnivisca el barca írta:és szted melyik lesz a nagyot durranó igazolás aki majd fél évig lelátózik?Samper írta:Lesz még legalább egy nagyot durranó igazolás az elnökválasztás előtt. Nem viccből hozta . B. Babraidat, amikor szembesült az előrehozott választással.
Úgy érted Özil jöjjön? Hát nagyon remélem nem, őt sokat láttam az Arsenalban idén és remélem eszébe sem jut a vezetőségnek mert nagyon leszálló ágban van + harcosság és motiváció terén is komoly gondok vannak vele.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy..Özil?
Capon: Naigen, konkrétan megmutatják neki a stadion összes hegesztését, és festékhibáit
és szted melyik lesz a nagyot durranó igazolás aki majd fél évig lelátózik?Samper írta:Lesz még legalább egy nagyot durranó igazolás az elnökválasztás előtt. Nem viccből hozta . B. Babraidat, amikor szembesült az előrehozott választással.
csak hivatalos mérkőzéseken nem játszhatnak a szerzemények, szóval barátságosokon játszhatnak.nagyatyesz írta: Amúgy az újak játszhatnak a felkészülési meccseken, illetve a Gamperen?
Még mindig az az A opció, hogy ő marad és Vidallal ketten megoldják. A B opciónál meg hozunk valakit Vidal mellé - leginkább Cédric Soraresről írtak -, úgyhogy 4 hátvédünk semmiképp sem lesz, max papíron. De Montoya és Douglas végleg kikerültek a képből szerintem..visca el barca írta:alves ezek után csak ne maradjon. tök felesleges 4 jhv.
Óóó, akkor nem jön Gündi..Erxy írta:Mestre azt is elmondta, hogy nem lesz tobb igazolasunk egyelore, mivel kiirjak a valasztasokat es ilyen esetben ugye lemond a jelenlegi vezetes.
https://pbs.twimg.com/media/CG-ZUU9XEAAOSiQ.jpg:largevisca el barca írta:hú de jó nője van
2 jhv előreláthatóan megy, amennyiben nem Alves lesz az egyik engem az sem különösebben érdekel.alves ezek után csak ne maradjon. tök felesleges 4 jhv.
Ezek után nem hiszem hogy maradna. Nem hülye ő, hogy majd 30+ évesen 50/50%-ról beszéljünk vele kapcsolatban játékidőt tekintve.visca el barca írta:alves ezek után csak ne maradjon. tök felesleges 4 jhv.
6-ost már Lord Douglas lestoppolta magánakBFC írta:Akkor jó. (Megkapja a 6-ostMessiNeymarSuarez írta:Még nincs eldöntve a száma, azért sem volt fent a mezen, szerintem attól is függ hogy Dani Marad-e vagy sem. Meg persze Montoyáéktól![]()
)
Akkor jó. (Megkapja a 6-ostMessiNeymarSuarez írta:Még nincs eldöntve a száma, azért sem volt fent a mezen, szerintem attól is függ hogy Dani Marad-e vagy sem. Meg persze Montoyáéktól
Néztem de nem láttam, hogy a mez hátán írná a számot. Úgyhogy megkérdezem hátha valaki tud valamit. Hányas számot fogja megkapni ???MessiNeymarSuarez írta:Nekem se tetszik, idén full ilyen meze volt több kiscsapatnak is pl Granadának...
Nem véletlen a függőleges csíkozás, nem azért nem csináltak eddig vízszinteset mert hülyék voltak...
Amúgy Vidal 18 millió euro volt, most mondta a főnök
Hát nem kicsit.Stalkyard írta:Így látva ezt a mezt, elképesztően vérszegény.Legalábbis az ideihez képest óriási a kontraszt.
Amúgy tuti, nem kicsit örülhet most szerintem, gondolom egy álma valósult meg, nem gondolta volna 1 éve hogy pont itt fog kikötni.BFC írta:Zavarban szegény gyerek, hagyd márMessiNeymarSuarez írta:HAHA, VIDAL FAIL, szegény kicsit elvesztette a labdát![]()
Sebaj itt még belefér, sok sikert nálunk!![]()