Daniolo összesen 39.valahány millióért ment, különböző juttatásokkal meg díjakkal, szóval elég durvaTobias88 írta:Amúgy ha Danilo 32 millióért megy a Reálba, akkor hogy a fenébe vehetjük meg Vidal-t 23 millióért, egyszerűen nem értem. Az egyik egy 3 éve folyamatosan bizonyító játékos aki jelenleg a világ legjobb jobbhátvédje, a másiknak meg volt egy jó fél szezonja...
Újabb gratula a vezetőségnek. Majd Vermaelen-nel biztos aktív kezdő lesz ő is...(na jó, ez azért túlzás)Amúgy meg:
- Kapus poszton duplán megvagyunk
- Alves remélem marad. Douglas és Montoya mehet amerre akar, a kettejükért talán kapunk 8 milliót. Védelem többi pontja szerintem rendben van jelenleg, főleg, hogy Mathieu sokkal jobb mint a szezon elején vártuk
- Középpályáról megy Xavi, akit tavaly én már elküldettem volna, most meg sajnálom hogy elmegyA hármas páros itt kirobbanthatatlan, de sajnos Iniesta sem lesz már fiatalabb. Rafinha nem rossz, de nem egy Thiago sajnos, így rá nem lehet bízni Iniesta pótlását, Sergi Roberto meg említést sem érdemel. Szóval nincs mese, kell egy igazolás, lehetőleg egy fiatal világklasszis. Lehet dobálni a neveket:
- Csatársor Pedro hosszabbításával rendben van. Deulofeu-t nem tudom hova fogjuk most idén eldobni, mert a Sevillában tavasszal 5 percet nem játszott, annyira rossz és beképzelt. Mehet megint kölcsönben, 5. embernek ott van Munir adott esetben, de Adama Traoré is megteszi kupameccseken, ő is tehetséges
- - Pogba, láttuk mit (nem) csinált a döntőn, menjen máshova
- Vidal, döntő legrosszabb játékosa rossz szezonnal, ugyan már
- Güngdogan, 2 éve sérült nagyjából
- Reus, szélső ő, nekünk nem kell
- Akikből szerintem kellene válogatni: Coutinho (40m), Kevin De Bruyne (40m), Oscar (50m)

és Vidalt sem 23-ért vesszük, legmagasabb ár amit említettek az 17 millió ha jól tudom, de azt is úgy hogy Denisék ára is benne van hogy visszavisszahozzuk őket.
Ha nagy teherbírású és fegyelmezett, akkor még "dupla igazolás" is lehet, mivel így sokkal stabilabb lesz a jobb szél, és Rakiticnak nem azzal kell folyton foglalkoznia hogy 2 játékosnyi területet védjen

Coutinho mennyire jó? Amúgy még Ronaldinho is őt ajánlotta.
Kíváncsi vagyok rá, Oscar abban lenne nagyon jó, hogy Neymarral kiválóan megérti egymást(Nem mintha Iniesta és Neymar nem tolna olyan durva passzolgatásokat hogy leesik az állam...

Amúgy Vidal barátságos mérkőzéseken játszhat, ugye?

Nagyon kíváncsi vagyok már rá őszíntén, pedig nem tartottam nagy cuccnak.
Lehet hogy jövőre már érte is 40 milliókat akartak dobálni, és Sevillából mostanában nem igazoltunk rosszul, reméljük nem most fogjuk elkezdeni

Amúgy Alvest mindenképp megtartanám, vészesetre is, meg ha esetleg nem jönne be Vidal, plusz rotáció. 50-50%-ban szerintem mindkettőjüknek jó lenne és ha egyikük lesérül vagy eltiltott akkor sem kell aggódnunk. Minnél jobb a pad, annál jobbak az esélyeink, mivel lehet rendesen rotálni, és sérülés esetén sincs teljes KO.
Már csak annak szurkolok nagyon hogy Pedro jövőre megtalálja ismét önmagát. Talán mostanság már egyre jobb, igaz gólt nem lő, viszont hihetetlenül önzetlen és láttuk BL döntőn is bejött és gólpasszt is adott, pedig elönzőzhette volna simán