Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LG írta:Hihetetlen a Lyont nagyon sajnálomRemélem azért ellenunk már nem lexnek a szarládák ilyen mákosak, ha kiejtjuk oket én lexek a világ legboldogabb embere
, de ha nem akkor épp elenkezoleg
Annyira gyulolom oket
![]()
Amugy ugylátxik mégsem olyan [auto_cenzúra] a spanyol bajnokság, a Barca, Villarreal a legjobb 4ben, az Uefában a Sevilla a legnagyobb esélyes
Én nem azt mondtam h egyszerre, hanem azt h az utóbbi években olyan csapatok domináltak, akik antifocit játszanak.Tavaly cselzi,milan, juvebarcafan írta:mikor vlt az a 4 csapat a legjobb 4 között egyszerrenoname írta:Végre támadó felfogású cspatok a 4 között.
Olyan rossz volt nézni h olyan csapatok vannak a 4 között mint a Juve, Milan, Inter, cselzi.
Idén végre a szép foci dominál.
Villareal,BARCA-no comment-spanyol csapatok
Arsenal-rengeteg sikeréhes fiatal játékos. Az ő játékuk is tetszik nekem.
Milan-a milan,inter,juve trióból sztem talán az egyetlen, amelyik tud szépen játszani, de sajnos csak hátrányban,és k...a sok szerencséjük van.
ez hülye. inkább az idegbeteg cse hentesét rakná helyre.A Juventus szakvezetője, Fabio Capello nem értette a közönség viselkedését, amely kifütyülte a torinói játékosokat. A vezetőedző szerint csapata jól játszott az ellen az Arsenal ellen, amely kontrákra rendezkedett be. Ennek ellenére a Juventusnak több lehetősége volt, ám ezeket nem tudta kihasználni.
Fabio Capello hozzátette, hogy az Arsenal remek formában van jelenleg, és sajnálja, hogy nem két hónappal korábban találkoztak, hiszen akkor biztosan továbbjutott volna a Juventus.
Nem baj mi meg asszem 4-et és 20-at vágtunkKluivertinho írta:Hmm... Arsenal... Az idei BL kiírásban mindössze 2 gólt kaptak