Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nagyon meglepne ha beállna. Középpáylán már le fognak szerintem támadni, ha beállnak a 16-os elé akkor tulajdonképp feladja a támadást és csak a kontrákban bízhat. Nagyon vigyáznunk kell, hogy nehogy bekapjunk egy elfutást, vagy egy jó helyről való szabadrugást. Prilótol és attól a lábtól nagyon kell tartani. És ha már szóba került Pirlo-t és Marchisiot el kell vágni egymástól. Ez Busquets dolga lenne, de szerintem Rakiticre marad. Neymarnak is kulcs szerepe lehet Lichsteinerrel szemben és Rakiticnnek Vidallal szemben, mert szerintem Init el fogja nyomni. Piquéknek meg a Tevez, LIorente és Pogba birkozó meccseket kell megynernie távol a 16-os vonalától. Szerintem nagyon kemény meccs lesz. Fizikálisan teljesen partiba vannak és nem ügyetlen játékosok semmivel sem képzetlenebbek a mieinknél, még ha egy-egyben jobbak is vagyunk. Nagyon félek attól, hogy Vidal elvágja a középpályát és a támadókat egymástól, (nagyon kell majd Iniesta, hogy mnegfelelő támogatás legyen előre). Elképesztő fizikálisan és hihetetlenül jól helyezkedik.garamm írta:Sziasztok!
A Juvét elnézve, valószínűnek tartom, hogy 8-9-en fognak a 16-osuknál falként állni, s egy kontra támadásuk simán sikerülhet bármikor. Ezért tartom veszélyesnek a Juvét.
Azonban, ha a helyzetkihasználásuk hasonló lesz, mint az elődöntőkben, akkor nem lesz gond.
A kérdés, hogy mikor sikerül a Barcának áttörnie a Juve védelmén. A második sikeres áttörés után akár még több gól is születhet.

az én 3 verziómNormandia írta:Szoros egygólos győzelmet várok. Tippem: 2:1 ide.

noname írta:Egy BL döntőn a legfontosabb a kipihentség fizikai és mentális szempontból is. A csapat edzett annyit egész szezonban, hogy nyugodtan rápihenhessenek erre a meccsre. Nem fog az az állóképesség eltűnni egy nap alatt.Feast4 írta:Na ez az amitől félek. Nehogy visszaüssön.
Példának ott van a MU elleni BL döntp, amikor Villa kb egy hónapig már értékelhetetlen volt, majd jött az egyhetes pihenő a meccs előtt és az volt az egyik legjobb meccse a szezonban.

visca el barca írta:a legnagyobb mikor megmondta, h eddig a barca volt az esélyesebb, de látva a két edzés közti különbséget, már 50-50%
a nagy "szakértőinktől"...Csaron írta:Ez a László Csaba ez mi a tetüt akar??vegig azt magyarázza hogy valami gond van a barcanál

Egy BL döntőn a legfontosabb a kipihentség fizikai és mentális szempontból is. A csapat edzett annyit egész szezonban, hogy nyugodtan rápihenhessenek erre a meccsre. Nem fog az az állóképesség eltűnni egy nap alatt.Feast4 írta:Na ez az amitől félek. Nehogy visszaüssön.
De megfogalmazta tisztán csak Ő Csabának elkerülte a figyelmét még a stúdióban is hallotta mindenki csak Ő nem.MessiNeymarSuarez írta: Plusz tovább vetítették a Messi VS Lucho boxot, mert hogy Enrique nem fogalamzta meg egyértelműen válaszként hogy Messi a világ legjobbja, mert amúgy is elmondta már vagy 50-szer.

Én sem értettem ezt a nagy kritikát, hogy a Barca nem veszi komolyan, meg túl lazák, stb.Stalkyard írta:Csabi nem engedné meg, hogy Neymar fülbevalóval eddzen. Ha ez megnyugtatja, soha nem is fog ez neki problémát okozni.![]()
Egyébként engem nagyon idegesít amit a szakértőink ott megint leművelnek, Faragóval meg Lászlóval az élen, a fiatal srácon meg Farkas Norbin érződik, hogy azért finoman próbálják megmagyarázni, hogy spanyol kultúrában hogy is mennek a dolgok, meg kicsit próbálják felhívni a figyelmet, hogy azért egy volt Hearts edző ne kérdőjelezze már meg a 4-szeres BL győztes csapat módszereit, de a két agyoniskolázott nem igazán veszi a lapot, és folyik a drámázás.
Furcsa, hogy tényleg minden áron próbálnak valami drámát keresni hogy bizony akkor sincs rendben minden a Barcánál.Stalkyard írta:Csabi nem engedné meg, hogy Neymar fülbevalóval eddzen. Ha ez megnyugtatja, soha nem is fog ez neki problémát okozni.![]()
Egyébként engem nagyon idegesít amit a szakértőink ott megint leművelnek, Faragóval meg Lászlóval az élen, a fiatal srácon meg Farkas Norbin érződik, hogy azért finoman próbálják megmagyarázni, hogy spanyol kultúrában hogy is mennek a dolgok, meg kicsit próbálják felhívni a figyelmet, hogy azért egy volt Hearts edző ne kérdőjelezze már meg a 4-szeres BL győztes csapat módszereit, de a két agyoniskolázott nem igazán veszi a lapot, és folyik a drámázás.

visca el barca írta:érdekes ez a kis háttérműsor...
ég és föld a két csapat... nálunk mindenki röhög, edzés nulla, mintha vmi teadélutánon lennének.... a juve meg totál a másik véglet... mind1ik befeszülve, néz előre bambán mint egy gép...
alves meg idióta. az lett volna a nagy só ha lezúg a mozgólépcsőről és eltöri a lábát![]()