Stalkyard írta:Csabi nem engedné meg, hogy Neymar fülbevalóval eddzen. Ha ez megnyugtatja, soha nem is fog ez neki problémát okozni.
Egyébként engem nagyon idegesít amit a szakértőink ott megint leművelnek, Faragóval meg Lászlóval az élen, a fiatal srácon meg Farkas Norbin érződik, hogy azért finoman próbálják megmagyarázni, hogy spanyol kultúrában hogy is mennek a dolgok, meg kicsit próbálják felhívni a figyelmet, hogy azért egy volt Hearts edző ne kérdőjelezze már meg a 4-szeres BL győztes csapat módszereit, de a két agyoniskolázott nem igazán veszi a lapot, és folyik a drámázás.

Én sem értettem ezt a nagy kritikát, hogy a Barca nem veszi komolyan, meg túl lazák, stb.
LE a sajtótájékoztatón sem árult el semmit, na majd biztos egy 45perces átmozgató edzésen fog megmutatni bármit is.
Ráadásul, simán lehet ez is taktika... A stúdió felét megzavarta az edzés.

Sőt, egyébként ha kicsit felkészültek volna, megnéztek volna 1-2 Barca edzés videót, akkor láthatták volna, hogy a publikus részek, amit feltöltenek az első 5-6perc mindig ilyen.
Viszont, Lázár Bence meg már annyira belebújt a Barca seggébe, hogy az is fájt. Meg anniyra menőzni akart, hogy ő mekkora Barca szurkoló, hogy ő sok videót látott, meg Ronaldinho-val egy napon született, stb. Kit érdekel?!