Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Anélkül, hogy lebecsülném a Juvét, én egy hangyányit optimistábban várom a meccset, de igazad van a tripla minden előzetes várakozásunkat magasan felülmúlná és egy összecsapáson minden lehetséges.visca el barca írta:már csak kettőt kell aludnieddig nem voltam túl nagy bl lázban, de ma már rendesen benne van a bugi a lábamban
mint általában a fontos meccsek előtt, most sincs túl jó érzésem... vhogy tul szép lenne ha tripláznánk a "semmiből"
Biztos megint nem engedi el a klubja, mint múltkorR10 miért nincs a csapatban? ha már Deco is ott van elférhetne ő is.
Hú, ne is mondd. Én már nagyon kivagyok. Szerdán, több, mint egy hónap után teszteltem a sérült combomat - még az eurobarca talin sérültem rá -, és sikerült NEM visszasérülni, szóval teljes az öröm. És alig várom ezt az öröm ünnepet. Behúzzuk, érzem. Egyébként a Juve is a semmiből triplázna. Bár azért Olaszországban igaz, hogy ők kimagaslanak pár éve.veb írta:már csak kettőt kell aludnieddig nem voltam túl nagy bl lázban, de ma már rendesen benne van a bugi a lábamban
mint általában a fontos meccsek előtt, most sincs túl jó érzésem... vhogy tul szép lenne ha tripláznánk a "semmiből"
Erxy írta:par perce twittelte a klub, hogy a keresunknek eleget teve nem fogja figo kepviselni a klubot azon a meccsen.
helyes
Éndefender3 írta:Ki fogja nézni pénteken a nyílt edzéseket?
Igazi idióta mind a 2, szerencsére Messi ellenfeleinek kicsit több esze van, legalábbis egyelőre úgy tűnik.mess2009 írta:ez a két olasz barom, (Gattuso és Materazzi) világgá kürtöli, hogy Messit le kell rúgni, ha meg akarják állítani... addig mondogatják, míg ez lesz a valóságban is!! nem mintha eddig nem faragták volna, szerencsére van már rutinja , hogy vigyázzon magára de azért ilyen baromsággal jópofáskodni nagy bunkóság.
Ebben igazad van, csak nézdd: Mindhárom csata kétfordulós volt. Na, ha most mondjuk 1-1-et sikerült hozin rendes játékidőben, ott már bármi lehetséges. Tiziknél meg főleg...Allegri ellen tehát az utóbbi években mindig felül tudtunk kerekedni, üljön a kispadon bárki.
Ellenünk két fegyver alkalmazható:Leon írta:Mint olasz csapat,vagy mint a legtöbb csapat a Barca ellen,a Juve 8- 9 emberrel a 16oson fog ácsorogni és rugdossa majd ki/fel a labdákat az 1-2 szem kp-n levő emberének. Más esélyük nem nagyon van. Ezen magatartás ellen egy Messi szóló vagy egy Suarez féle lefordulás lehet a kulcs úgy érzem. Ha megvan a Barca vezetés akkor kinyílnak és nekik annyi.
Próbáld meg a Kertem nevű kocsmát a Városligetben. Nekem azt mondták, hogy legutóbb, hogy a BL döntőt adják. De azért kérdezz rá előtteGery0704 írta:Sziasztok valaki nem tud egy helyet Bp-n ahol majd lehet nézni a bl döntőt, akár kivetitőn?nem egy legeldugottabb kocsmába mennék de azért emberi áron innék egy jó sört is
előre is köszi a segítséget
Én nem vagyok biztos senki győzelmében, de én úgy nézem ezt a döntőt, hogy mindkét csapatnak szurkolók, mert amióta a focit nézem és ismerem azóta kettejüknek drukkolok.LG írta:Nem hinném, hogy akár mi, akár ők megvédhetnék a BL címet. Ők szerintem már azzal túlteljesítették az elvárásokat, hogy itt vannak a döntőbe, a győzelmük csodaszámba menne. Nem hinném, hogy jövőre megismételhetik ezt a menetelést.Koko1998 írta:De igazából nem is tudom..(Ez csak feltételezés) Ha a Juve nyerne, az nagy dolog lenne, nagyon összeálltak idén, mert hiába is szurkolók nekik nem hiszem h jövőre ugyanez a bravúr menne(bár reménykedem), és lehet megint 12 évet kell várni még egy ilyen idényre és nem lenne esély a címvédésre(mert ezzel a csapattal jövőre nem fog menni, mármint nemzetközi szinten, kiöregedtek és egy teljes fiatalitás fog kelleni). Ha a Barca nyerne meglenne az esély jövőre a címvédésre "csak" a formán múlik és okés h elmegy Xavi(számitani fog) de nem fogja teljesen megtörni őket. A csapat összeállt már csak fejleszteni kell amennyire szükséges.
Nekünk borzasztóan jól sikerült a formaidőzítésünk, tavaszra egyértelműen a legjobb csapat lettünk. A legnagyobb riválisaink pedig inkább elfáradtak mostanra, és sérülések is tizedelték őket, minket meg szerencsésen elkerültek.
De az ilyen szezonok megismételhetlenek, törvényszerű a visszaesés, nem véletlen, hogy nem védte még meg senki a BL címet.
Egyébként biztos vagy a győzelembe. Ha ők szereznek vezetést, úgy nehezebb lesz, de akkor is fordítunk. Ha mi szerzünk fezetést, sima lesz. Úgy gondolom, minimum kettő lesz közte a javunkra.
Valaki megemlítette 2011-et, nekem is hasonló érzéseim vannak. Akkor is mondogatták, hogy nem szabad a MU-t lebecsülni, de sima volt nagyon a döntő.
Nem hinném, hogy akár mi, akár ők megvédhetnék a BL címet. Ők szerintem már azzal túlteljesítették az elvárásokat, hogy itt vannak a döntőbe, a győzelmük csodaszámba menne. Nem hinném, hogy jövőre megismételhetik ezt a menetelést.Koko1998 írta:De igazából nem is tudom..(Ez csak feltételezés) Ha a Juve nyerne, az nagy dolog lenne, nagyon összeálltak idén, mert hiába is szurkolók nekik nem hiszem h jövőre ugyanez a bravúr menne(bár reménykedem), és lehet megint 12 évet kell várni még egy ilyen idényre és nem lenne esély a címvédésre(mert ezzel a csapattal jövőre nem fog menni, mármint nemzetközi szinten, kiöregedtek és egy teljes fiatalitás fog kelleni). Ha a Barca nyerne meglenne az esély jövőre a címvédésre "csak" a formán múlik és okés h elmegy Xavi(számitani fog) de nem fogja teljesen megtörni őket. A csapat összeállt már csak fejleszteni kell amennyire szükséges.
A Real év végére már nem volt szervezett csapat, minden az egyéni teljesítményeken múlott náluk. Ezzel szemben a Juve szervezett. Az olasz védelmek legendásan jók és nyilván készülnek a MSN csatársorra. A középpályán most ők az erősebbek, ezért - szokásunktól eltérően - készülnünk kell a középpályás játékuk megzavarására, különben irányítani tudják a meccset. Nem ártana, ha a védőink folyamatosan ügyelnének a jó lesipuskás csatáraikra, a csatáraink mozgásában meg lenne egy - két új, kreatív (pl.helycserés) figura.P.U.Y.O.L. írta:- Látva az utóbbi évek clasicóit, kifejtenéd, hogy miért erősebb ellenfél a Juve egy meccsen, mint a Real?Samper írta: Most már tudjuk: egy egymeccses döntőben a Juve keményebb ellenfél, mint a Real lett volna. Kiderül, jelent-e valamit, hogy LE testközelből megismerte az olasz bajnokságot és tud-e valami váratlan nyerő taktikát. Az biztos, hogy nem elég, hogy játsszuk a megszokott játékunkat.
- Szerinted a mostani játékunk nem lenne elég az olaszok ellen? Miért kéne alkalmazkodnunk hozzájuk? Az lenne a fő cél, hogy rájuk erőltessük a saját játékunkat és ne hagyjuk őket levegőhöz jutni.
Szerintem nagyon sok fog múlni az első fél órán. Találni kéne 1-2 gólt, mert minnél tovább marad a 0-0, annál inkább fognak beállni a 16-osukra és leszünk egyre görcsösebbek. Nyílván a legrosszabb opció, ha ők szerzik az elsőt, de ebbe inkább nem is szeretnék belegondolni...
Én úgy gondolom, ha előnnyel fordulunk, akkor meg lesz, ha döntetlen vagy 1-0 oda a félidő, akkor simán lehetnek 11-esek is.
- Látva az utóbbi évek clasicóit, kifejtenéd, hogy miért erősebb ellenfél a Juve egy meccsen, mint a Real?Samper írta: Most már tudjuk: egy egymeccses döntőben a Juve keményebb ellenfél, mint a Real lett volna. Kiderül, jelent-e valamit, hogy LE testközelből megismerte az olasz bajnokságot és tud-e valami váratlan nyerő taktikát. Az biztos, hogy nem elég, hogy játsszuk a megszokott játékunkat.