Messithebest írta:Szerintem te Ronaldinho idejében utálhattad a Barcát.. kíváncsi lennék neked miről szól a futball, ha nem a látványról.
Nem csak neked szól, nem azért ezt idézem, csak ez van legelöl..
Ezeket a köröket mindig le fogjuk futni, ha Bob valahol kifejti, hogy ő a foci taktikai részét jobban szereti, és egyes számunkra látványos elemek nem hozzák lázba? Komolyan, bármi ilyen téma van, 2 napon át azon megy a vita, hogy hogy lehet ilyen Bob, hogy nem úgy gondolja mint a 95%-a a fórumnak.. Én se értek vele egyet sok mindenben, mégis el tudom fogadni, hogy neki ez a csapat jobban tetszik mint a 08/09-es, vagy hogy a Valencia elleni 0-1 neki jó meccs volt, mert baromi szervezetten játszottunk. Nekem az kínszenvedés volt, de istenem, ettől szép a foci, hogy mindenki másban látja meg azt, ami neki tetszik..

Én pl egy 60 méteres keresztlabdától, vagy egy jó védelem mögé belőtt passztól jobban elájulok, mint Neymar tegnapi cselétől, pedig az is rohadtul tetszett. Nem azt mondom, hogy egyet kell érteni vele, de volt már itt lejjebb olyan, aki majdhogynem lehülyézte Bob-ot, mert máshogy merészeli látni a dolgokat. Azért ez is túlzás már szerintem..
Na mindegy, ez itt kicsit off volt, bocsi érte, csak ezt már komolyan nem értem, hogy hogy tudjuk minden egyes témánál csutt ugyanezeket a köröket újra és újra lefutni..

El kéne fogadni, hogy nem mindenki látja ugyanúgy a dolgokat, és attól még, hogy Bob egyedi nézetekkel bír, nem lesz földönkívüli..