Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
corol
Entrenador del Barça

2015.06.04. 12:56:04

visca el barca írta:már csak kettőt kell aludni :D eddig nem voltam túl nagy bl lázban, de ma már rendesen benne van a bugi a lábamban :D mint általában a fontos meccsek előtt, most sincs túl jó érzésem... vhogy tul szép lenne ha tripláznánk a "semmiből" :?
Anélkül, hogy lebecsülném a Juvét, én egy hangyányit optimistábban várom a meccset, de igazad van a tripla minden előzetes várakozásunkat magasan felülmúlná és egy összecsapáson minden lehetséges.
Amiben bízom, hogy nagyon együtt van a csapat fizikálisan és szerintem mentálisan is, a nyilvánosság részére kommunikált valamennyi videóról, öltözői és egyéb képről ez jön le. Ez látszik a mérkőzéseken is, ahogy örülnek egymás góljainak és ahogy bosszankodnak a kihagyott ziccerek után. Nem érzek féltékenykedést, nem látunk veszekedést, sértődést is csak akkor tapasztaltunk, ha valamelyik MSN-t Lucho korábban lecserélte.
Még az a Dani Alves is maximálisan oda teszi magát és frenetikusan örül a sikeres megoldások után, akinek ugye bizonytalan a Barcás jövője.
Ezt most már ezzel a komplett csapattal be kell húzni, aztán jöhet egy kis pihenő.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.06.04. 12:51:08

R10 miért nincs a csapatban? ha már Deco is ott van elférhetne ő is.
Biztos megint nem engedi el a klubja, mint múltkor :twisted:
veb írta:már csak kettőt kell aludni :D eddig nem voltam túl nagy bl lázban, de ma már rendesen benne van a bugi a lábamban :D mint általában a fontos meccsek előtt, most sincs túl jó érzésem... vhogy tul szép lenne ha tripláznánk a "semmiből"
Hú, ne is mondd. Én már nagyon kivagyok. Szerdán, több, mint egy hónap után teszteltem a sérült combomat - még az eurobarca talin sérültem rá -, és sikerült NEM visszasérülni, szóval teljes az öröm. És alig várom ezt az öröm ünnepet. Behúzzuk, érzem. Egyébként a Juve is a semmiből triplázna. Bár azért Olaszországban igaz, hogy ők kimagaslanak pár éve.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.06.04. 12:27:40

már csak kettőt kell aludni :D eddig nem voltam túl nagy bl lázban, de ma már rendesen benne van a bugi a lábamban :D mint általában a fontos meccsek előtt, most sincs túl jó érzésem... vhogy tul szép lenne ha tripláznánk a "semmiből" :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barca_10
Entrenador del Barça

2015.06.04. 11:22:34

Erxy írta:par perce twittelte a klub, hogy a keresunknek eleget teve nem fogja figo kepviselni a klubot azon a meccsen.
helyes =D>

nagyon helyes.

R10 miért nincs a csapatban? ha már Deco is ott van elférhetne ő is.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Ronal.10
Entrenador del Barça

2015.06.04. 10:55:56

meccsnézésre visszatérve az Arsenalosok kibérelték a pecsát és vagy 1500an szurkoltak együtt egy fa kupán. Kár hogy nem volt ilyen kezdeményezés Bl döntőnkre.... hatalmas hangulat lett volna.
Erxy
Entrenador del Barça

2015.06.03. 23:33:04

par perce twittelte a klub, hogy a keresunknek eleget teve nem fogja figo kepviselni a klubot azon a meccsen.
helyes =D>
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.03. 21:49:06

defender3 írta:Ki fogja nézni pénteken a nyílt edzéseket?
Én :lol:

Amúgy 5-én lesz egy klasszikus mérkőzés is, Juventus és Barcelona legendákkal, ami érdekesség hogy Figo is ott van közöttük ráadásul ha minden igaz akkor Barcelona mezben játszik majd.
defender3
Entrenador del Barça

2015.06.03. 21:35:41

Ki fogja nézni pénteken a nyílt edzéseket?
santhera
Barça B

2015.06.03. 21:17:23

mess2009 írta:ez a két olasz barom, (Gattuso és Materazzi) világgá kürtöli, hogy Messit le kell rúgni, ha meg akarják állítani... addig mondogatják, míg ez lesz a valóságban is!! nem mintha eddig nem faragták volna, szerencsére van már rutinja , hogy vigyázzon magára de azért ilyen baromsággal jópofáskodni nagy bunkóság.
Igazi idióta mind a 2, szerencsére Messi ellenfeleinek kicsit több esze van, legalábbis egyelőre úgy tűnik.
mess2009
Director del Fútbol

2015.06.03. 20:12:28

ez a két olasz barom, (Gattuso és Materazzi) világgá kürtöli, hogy Messit le kell rúgni, ha meg akarják állítani... addig mondogatják, míg ez lesz a valóságban is!! nem mintha eddig nem faragták volna, szerencsére van már rutinja , hogy vigyázzon magára de azért ilyen baromsággal jópofáskodni nagy bunkóság.
Nigel
Barça B

2015.06.03. 19:22:06

JUVE: Úgy tűnik, hogy Giorgio Chiellini a szerdai edzésen enyhébb sérülést szedett össze, a védőnek abba kellett hagynia az edzést, mivel izomfájdalom jelentkezett nála. http://juventuz.blog.hu" target="_blank
Talán azért ennyire nem kellene készülniük erre a döntőre. :roll: :|

Egy kis hangolás a döntőre: https://www.youtube.com/watch?v=UPX6Ct4fgYo" target="_blank
:mrgreen: :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2015.06.03. 18:58:50

Lesz mozaik szombaton:
https://www.facebook.com/fcbarcelona/vi ... =2&theater" target="_blank
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.06.03. 16:06:25

Allegri ellen tehát az utóbbi években mindig felül tudtunk kerekedni, üljön a kispadon bárki.
Ebben igazad van, csak nézdd: Mindhárom csata kétfordulós volt. Na, ha most mondjuk 1-1-et sikerült hozin rendes játékidőben, ott már bármi lehetséges. Tiziknél meg főleg...
Kép
crixus
Entrenador del Barça

2015.06.02. 22:31:59

Az olasz csapatokkal szemben azért lehet nem is egy kellemes emlékünk, pláne Allegri-vel szemben. Az utóbbi 3 szezonban mindhárom edzőnk legyőzte az Allegri-féle Milan-t.

2013/14-ben (tavaly): 1-1 Milánóban és 3-1 a Camp Nou-ban, csoport-elsőség a végén.

2012/13-ban: 0-2-re kikaptunk Milánóban, de egy emlékezetes 4-0-val továbbmentünk hazai pályán.

2011/12-ben: a csoportkörben simán csoportelsők lettünk, egy hazai 2-2-vel és egy idegenbeli 3-2-vel a Milan ellenében. A negyeddöntőben pedig ugyancsak a Milan és Allegri ellen egy Milánói 0-0-át követően hazai pályán 3-1-gyel mentünk tovább.

Allegri ellen tehát az utóbbi években mindig felül tudtunk kerekedni, üljön a kispadon bárki.

A Juve-ra rátérve:
2002/03-ban a negyeddöntőben jött a Juventus, ez volt a két csapat legutolsó találkozása. Torinóban és Barcelonában is 1-1-lett 90 perc után az eredmény, a hosszabbításban viszont kikaptunk, a Juve ment tovább. Buffon és Xavi maradt mára az akkoriak közül. Ezen kívül lucho is pályára lépett mindkét meccsen.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.06.02. 21:40:59

Leon írta:Mint olasz csapat,vagy mint a legtöbb csapat a Barca ellen,a Juve 8- 9 emberrel a 16oson fog ácsorogni és rugdossa majd ki/fel a labdákat az 1-2 szem kp-n levő emberének. Más esélyük nem nagyon van. Ezen magatartás ellen egy Messi szóló vagy egy Suarez féle lefordulás lehet a kulcs úgy érzem. Ha megvan a Barca vezetés akkor kinyílnak és nekik annyi.
Ellenünk két fegyver alkalmazható:
1.: kőkemény bekkelés, ami ellen sokszor sajnos tehetetlenek vagyunk
2.: letámadás már a tizinknél. Én könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy ezt fogják csinálni.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.06.02. 21:24:40

Messi is more than creating opportunities in the Champions League with 35 chance , followed by Carlos Tevez in second place with 28 chance .
Leon
Director del Fútbol

2015.06.02. 19:52:46

Mint olasz csapat,vagy mint a legtöbb csapat a Barca ellen,a Juve 8- 9 emberrel a 16oson fog ácsorogni és rugdossa majd ki/fel a labdákat az 1-2 szem kp-n levő emberének. Más esélyük nem nagyon van. Ezen magatartás ellen egy Messi szóló vagy egy Suarez féle lefordulás lehet a kulcs úgy érzem. Ha megvan a Barca vezetés akkor kinyílnak és nekik annyi.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
20tek
Jugador del Barça

2015.06.02. 17:36:02

Gery0704 írta:Sziasztok valaki nem tud egy helyet Bp-n ahol majd lehet nézni a bl döntőt, akár kivetitőn? :D nem egy legeldugottabb kocsmába mennék de azért emberi áron innék egy jó sört is :D előre is köszi a segítséget
Próbáld meg a Kertem nevű kocsmát a Városligetben. Nekem azt mondták, hogy legutóbb, hogy a BL döntőt adják. De azért kérdezz rá előtte :-)
Gery0704
Jugador del Barça

2015.06.02. 15:54:27

Sziasztok valaki nem tud egy helyet Bp-n ahol majd lehet nézni a bl döntőt, akár kivetitőn? :D nem egy legeldugottabb kocsmába mennék de azért emberi áron innék egy jó sört is :D előre is köszi a segítséget
Koko1998
Barça C

2015.06.02. 14:04:28

LG írta:
Koko1998 írta:De igazából nem is tudom..(Ez csak feltételezés) Ha a Juve nyerne, az nagy dolog lenne, nagyon összeálltak idén, mert hiába is szurkolók nekik nem hiszem h jövőre ugyanez a bravúr menne(bár reménykedem), és lehet megint 12 évet kell várni még egy ilyen idényre és nem lenne esély a címvédésre(mert ezzel a csapattal jövőre nem fog menni, mármint nemzetközi szinten, kiöregedtek és egy teljes fiatalitás fog kelleni). Ha a Barca nyerne meglenne az esély jövőre a címvédésre "csak" a formán múlik és okés h elmegy Xavi(számitani fog) de nem fogja teljesen megtörni őket. A csapat összeállt már csak fejleszteni kell amennyire szükséges.
Nem hinném, hogy akár mi, akár ők megvédhetnék a BL címet. Ők szerintem már azzal túlteljesítették az elvárásokat, hogy itt vannak a döntőbe, a győzelmük csodaszámba menne. Nem hinném, hogy jövőre megismételhetik ezt a menetelést.

Nekünk borzasztóan jól sikerült a formaidőzítésünk, tavaszra egyértelműen a legjobb csapat lettünk. A legnagyobb riválisaink pedig inkább elfáradtak mostanra, és sérülések is tizedelték őket, minket meg szerencsésen elkerültek.
De az ilyen szezonok megismételhetlenek, törvényszerű a visszaesés, nem véletlen, hogy nem védte még meg senki a BL címet.

Egyébként biztos vagy a győzelembe. Ha ők szereznek vezetést, úgy nehezebb lesz, de akkor is fordítunk. Ha mi szerzünk fezetést, sima lesz. Úgy gondolom, minimum kettő lesz közte a javunkra.

Valaki megemlítette 2011-et, nekem is hasonló érzéseim vannak. Akkor is mondogatták, hogy nem szabad a MU-t lebecsülni, de sima volt nagyon a döntő.
Én nem vagyok biztos senki győzelmében, de én úgy nézem ezt a döntőt, hogy mindkét csapatnak szurkolók, mert amióta a focit nézem és ismerem azóta kettejüknek drukkolok.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.06.02. 13:51:38

Koko1998 írta:De igazából nem is tudom..(Ez csak feltételezés) Ha a Juve nyerne, az nagy dolog lenne, nagyon összeálltak idén, mert hiába is szurkolók nekik nem hiszem h jövőre ugyanez a bravúr menne(bár reménykedem), és lehet megint 12 évet kell várni még egy ilyen idényre és nem lenne esély a címvédésre(mert ezzel a csapattal jövőre nem fog menni, mármint nemzetközi szinten, kiöregedtek és egy teljes fiatalitás fog kelleni). Ha a Barca nyerne meglenne az esély jövőre a címvédésre "csak" a formán múlik és okés h elmegy Xavi(számitani fog) de nem fogja teljesen megtörni őket. A csapat összeállt már csak fejleszteni kell amennyire szükséges.
Nem hinném, hogy akár mi, akár ők megvédhetnék a BL címet. Ők szerintem már azzal túlteljesítették az elvárásokat, hogy itt vannak a döntőbe, a győzelmük csodaszámba menne. Nem hinném, hogy jövőre megismételhetik ezt a menetelést.

Nekünk borzasztóan jól sikerült a formaidőzítésünk, tavaszra egyértelműen a legjobb csapat lettünk. A legnagyobb riválisaink pedig inkább elfáradtak mostanra, és sérülések is tizedelték őket, minket meg szerencsésen elkerültek.
De az ilyen szezonok megismételhetlenek, törvényszerű a visszaesés, nem véletlen, hogy nem védte még meg senki a BL címet.

Egyébként biztos vagy a győzelembe. Ha ők szereznek vezetést, úgy nehezebb lesz, de akkor is fordítunk. Ha mi szerzünk fezetést, sima lesz. Úgy gondolom, minimum kettő lesz közte a javunkra.

Valaki megemlítette 2011-et, nekem is hasonló érzéseim vannak. Akkor is mondogatták, hogy nem szabad a MU-t lebecsülni, de sima volt nagyon a döntő.
Ronal.10
Entrenador del Barça

2015.06.02. 11:38:01

Óriás kivetités várható valahol? vagy tudtok valami jó helyet? (ahol nem 900 a sör ) :D
Samper
Director del Fútbol

2015.06.02. 08:15:52

P.U.Y.O.L. írta:
Samper írta: Most már tudjuk: egy egymeccses döntőben a Juve keményebb ellenfél, mint a Real lett volna. Kiderül, jelent-e valamit, hogy LE testközelből megismerte az olasz bajnokságot és tud-e valami váratlan nyerő taktikát. Az biztos, hogy nem elég, hogy játsszuk a megszokott játékunkat.
- Látva az utóbbi évek clasicóit, kifejtenéd, hogy miért erősebb ellenfél a Juve egy meccsen, mint a Real?
- Szerinted a mostani játékunk nem lenne elég az olaszok ellen? Miért kéne alkalmazkodnunk hozzájuk? Az lenne a fő cél, hogy rájuk erőltessük a saját játékunkat és ne hagyjuk őket levegőhöz jutni.

Szerintem nagyon sok fog múlni az első fél órán. Találni kéne 1-2 gólt, mert minnél tovább marad a 0-0, annál inkább fognak beállni a 16-osukra és leszünk egyre görcsösebbek. Nyílván a legrosszabb opció, ha ők szerzik az elsőt, de ebbe inkább nem is szeretnék belegondolni...
Én úgy gondolom, ha előnnyel fordulunk, akkor meg lesz, ha döntetlen vagy 1-0 oda a félidő, akkor simán lehetnek 11-esek is.
A Real év végére már nem volt szervezett csapat, minden az egyéni teljesítményeken múlott náluk. Ezzel szemben a Juve szervezett. Az olasz védelmek legendásan jók és nyilván készülnek a MSN csatársorra. A középpályán most ők az erősebbek, ezért - szokásunktól eltérően - készülnünk kell a középpályás játékuk megzavarására, különben irányítani tudják a meccset. Nem ártana, ha a védőink folyamatosan ügyelnének a jó lesipuskás csatáraikra, a csatáraink mozgásában meg lenne egy - két új, kreatív (pl.helycserés) figura.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.06.02. 06:37:47

Samper írta: Most már tudjuk: egy egymeccses döntőben a Juve keményebb ellenfél, mint a Real lett volna. Kiderül, jelent-e valamit, hogy LE testközelből megismerte az olasz bajnokságot és tud-e valami váratlan nyerő taktikát. Az biztos, hogy nem elég, hogy játsszuk a megszokott játékunkat.
- Látva az utóbbi évek clasicóit, kifejtenéd, hogy miért erősebb ellenfél a Juve egy meccsen, mint a Real?
- Szerinted a mostani játékunk nem lenne elég az olaszok ellen? Miért kéne alkalmazkodnunk hozzájuk? Az lenne a fő cél, hogy rájuk erőltessük a saját játékunkat és ne hagyjuk őket levegőhöz jutni.

Szerintem nagyon sok fog múlni az első fél órán. Találni kéne 1-2 gólt, mert minnél tovább marad a 0-0, annál inkább fognak beállni a 16-osukra és leszünk egyre görcsösebbek. Nyílván a legrosszabb opció, ha ők szerzik az elsőt, de ebbe inkább nem is szeretnék belegondolni...
Én úgy gondolom, ha előnnyel fordulunk, akkor meg lesz, ha döntetlen vagy 1-0 oda a félidő, akkor simán lehetnek 11-esek is.
Samper
Director del Fútbol

2015.06.02. 05:54:55

[quote=" Ezeknek a játékosoknak valószínűleg utolsó esélye, hogy BL-t nyerjenek, mert nem valószínű, hogy csak úgy egyből nagy csapatba szerződnek és az sem, hogy megint idáig mennek. Végelgyengülésig fognak, küzdeni, törni előre, harcolni, ütközni, rakkolni ameddig csak vért nem p*nak. Ide látom mindent egyből el fognak lőni, a kapu előtt, minden kontrába úgy fognak kapaszkodni mint az életükbe és minnél tovább fel tudják tartani a támadóinkat minnél tovább nem kapnak gólt annál nagyobb esélyük lesz.
És nehogy az legyen, hogy egy védelmi zárlat és bekapunk egy kontrát mert ezek úgy beállnak akkor 10 emberrel, hogy a jó ég se nyitja ki őket.
Nagyon remélem, hogy a technika kijön, de azok a játékosk se butábbak a mieinknél, felőrölni is nehéz lesz őket mert az olaszok nagyon egybe vannak fizikálisan. Nagyon sok Juve meccset láttam, ksizámíthatatlanok ha arról van szó, és nagyon értik mikor lassítsák és mikor gyorsítsák a játékot. Pirlót,és Marchisio-t szét kell majd választani ne tudjanak középen keverni és még középen meg kell állítani őket, félelmetes, de az öreg ha nem szed be sérülést még végig bírja a meccset. (És azok a szabadrúgások...) Tevezzel, és Pogbával pedig igen nehéz lesz bírkózni hátul. Az egyik egy erőszakos pitbull a másik meg egy izomállat ló. Rakiticnek kulcs szerepe lehet, hogy középen megöljük őket. Az MSN pedig nem szabad, hogy túlsprázza a dolgot. Semmi önzőség semmi felesleges virgázás.
Szerintem nagyon nehéz 90 perc(remélem csak 90 perc) áll előttünk.[/quote]

Most már tudjuk: egy egymeccses döntőben a Juve keményebb ellenfél, mint a Real lett volna. Kiderül, jelent-e valamit, hogy LE testközelből megismerte az olasz bajnokságot és tud-e valami váratlan nyerő taktikát. Az biztos, hogy nem elég, hogy játsszuk a megszokott játékunkat.
Válasz küldése