Anélkül, hogy lebecsülném a Juvét, én egy hangyányit optimistábban várom a meccset, de igazad van a tripla minden előzetes várakozásunkat magasan felülmúlná és egy összecsapáson minden lehetséges.visca el barca írta:már csak kettőt kell aludnieddig nem voltam túl nagy bl lázban, de ma már rendesen benne van a bugi a lábamban
mint általában a fontos meccsek előtt, most sincs túl jó érzésem... vhogy tul szép lenne ha tripláznánk a "semmiből"
Amiben bízom, hogy nagyon együtt van a csapat fizikálisan és szerintem mentálisan is, a nyilvánosság részére kommunikált valamennyi videóról, öltözői és egyéb képről ez jön le. Ez látszik a mérkőzéseken is, ahogy örülnek egymás góljainak és ahogy bosszankodnak a kihagyott ziccerek után. Nem érzek féltékenykedést, nem látunk veszekedést, sértődést is csak akkor tapasztaltunk, ha valamelyik MSN-t Lucho korábban lecserélte.
Még az a Dani Alves is maximálisan oda teszi magát és frenetikusan örül a sikeres megoldások után, akinek ugye bizonytalan a Barcás jövője.
Ezt most már ezzel a komplett csapattal be kell húzni, aztán jöhet egy kis pihenő.