Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen ez az a jelent amire gondoltam. Azt onnan még mindig nem tudom, hogy sikerült kiszedni de jár a taps érte.visca el barca írta:nem csak neked maradt emlékezetes (már ha erre gondoltál)
https://youtu.be/NDEqvLNgvTk?t=39s" target="_blank
Imádom a srácot és most még jobban megerősíti a helyét a szívemben . Dicséretes hozzáállásMichaaBee írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/a ... na-4362703
Valakinek nagyon fáj a foga a kezdőre.Dicséretes hozzáállás!
szerk.: 11 nappal hamarabb jelentkezett edzésre, hogy részt vehessen az amerikai túrán.
Talán a másodiknál, ha kijön a beadásra. A többiről nem tehet. A luzitánok jól és ötletesen nyomták.
Marc Ter Stegen ● Ultimate Best Goalkeeper Show 2015Petr írta:Ter Stegen (97) is the player with the second most accurate long balls in the CL this season #fcblive Most: 117, Kroos [via @ermessidi]
A végén azért a két szögletnél 10évet öregedtem, amúgy a tekintete végig nyugodt voltAlcantara írta:Mienk a jövő egyik legnagyobb kapusa, ez ma is tisztán látszódott.
Maga a nyugalom és önbizalom.
Szerintem komolyabb szerepet kapott idén , mint Bravo!tudomka958 írta:na akkor legyunk optimistak:megnyerjuk a bl-t...
ter stegennek lesz meg 5 meccse: bl donto spanyol es europai szuperkupa klub-vilagbajnoksag!
ugye hogy nem is olyan mostohagyerek...egyebkent szeretem...
Én is hasonlóan gondolom a dolgot, de szerintem jövőre még beleférne, még a német részéről is vállalható lenne ugyanez a felosztás, mint ami idén volt. Aztán 2 év múlva fordulhatna a dolog, hogy Bravo csak kupa, ter Stegen bajnokság+BL. Persze azért a chilei miatt is kár, mert rendkívűl jó kapus, ezt bizonyította az idei szezonban.kanty írta:Talán egyedül vagyok a véleményemmel, de én a németet tenném első számú kapusnak a következő évtől. Idén nem volt gond, hogy felváltva védtek, de szerintem ez nem természetes, és előbb utóbb feszültség lehet a csapaton belül. Bravóval semmi gondom, de már 32 éves - tudom a kapusoknál ez még nem vészes. A németé viszont a jövő, az önbizalma és a fejlődése szempontjából pedig szerintem a legjobb nem a kölcsönadás, vagy a meccsszámokkal való zsonglőrködés lenne, hanem ha folyamatosan védene.
Igaz, hogy vannak hibái, de ezek szerintem legfőképp annak tudhatóak be, hogy nem véd rendszeresen. (Gondolok itt pl. a döntőbeli bizonytalanságára lábbal.)
Végezzünk el egy gondolatkísérletet. Tegyük fel egyikük sem akar 2.sz. kapus lenni és ezt el is nyilatkozza. Ki kapna közülük jobb ajánlatokat? Melyiknél meddig enné a fene a szurkolóinkat, hogy hogy szabadott az illetőt elkótyavetyélni? Mekkora teher lenne ez a mindenkori kapusunknak? Na ezért lenne nálam is MATS a kezdő.Erxy írta:egyetértek.kanty írta:Talán egyedül vagyok a véleményemmel, de én a németet tenném első számú kapusnak a következő évtől. Idén nem volt gond, hogy felváltva védtek, de szerintem ez nem természetes, és előbb utóbb feszültség lehet a csapaton belül. Bravóval semmi gondom, de már 32 éves - tudom a kapusoknál ez még nem vészes. A németé viszont a jövő, az önbizalma és a fejlődése szempontjából pedig szerintem a legjobb nem a kölcsönadás, vagy a meccsszámokkal való zsonglőrködés lenne, hanem ha folyamatosan védene.
Igaz, hogy vannak hibái, de ezek szerintem legfőképp annak tudhatóak be, hogy nem véd rendszeresen. (Gondolok itt pl. a döntőbeli bizonytalanságára lábbal.)
nálam jövőre ter Stegene lenne a bajnokság is a Bl mellett, Bravoé pedig a spanyol kupa.
tudom, ez nem a legigazsagosabb, mivel Bravo is magas szinten vedett, de ha van ket, a jelenben hasonlo, sot, ugyanolyan szinten vedo kapusom, akkor logikus, hogy azt vedetem, akiben tobb van a jovot illetoen, ez pedig a nemet.
megvolt neki ebben a szezonban a beetetes, mar ismeri a csapatot a nyelvet stb, itt az ideje szintet lepnie, mert benne egyertelmuen megvan a lehetoseg, hogy az elkovetkezo evek legjobb kapusava valjon, ezt pedig kar lenne elpocsekolni
egyetértek.kanty írta:Talán egyedül vagyok a véleményemmel, de én a németet tenném első számú kapusnak a következő évtől. Idén nem volt gond, hogy felváltva védtek, de szerintem ez nem természetes, és előbb utóbb feszültség lehet a csapaton belül. Bravóval semmi gondom, de már 32 éves - tudom a kapusoknál ez még nem vészes. A németé viszont a jövő, az önbizalma és a fejlődése szempontjából pedig szerintem a legjobb nem a kölcsönadás, vagy a meccsszámokkal való zsonglőrködés lenne, hanem ha folyamatosan védene.
Belevettem a döntőket, de amúgy igazad van, EB-t elfelejtettempalesz77 írta:Csak most az EB miatt erőltetettebb menet lesz, ilyenkor több hétközi forduló szokott lenni. A döntőket meg azért belevenném, elvégre ha végigvédett egy kupasorozatot a végén nem raknám már ki.. Úgy kb egyenlőre jönne ki a meccseik száma szerintem - idén is 26-31 lenne az elosztás ezzel a módszerrel, hogy kevesebb hétközi forduló volt, ami nem rossz szerintem.nzxtpo írta:Végigszámoltam az idei évben a kupa+bl meccsek (mert ugye a két döntő nem hétközben van) + a hétközi fordulók 26 meccset jelentett volna (ebben benne van a BL döntő is), úgyhogy utána számolva mégsem olyan ígéretes, mint ahogy hangzott. Arról pedig ne is beszéljünk, ha jövőre kiesnénk előbb mindkét sorozatból, akkor ez még kevesebb meccs lenne.