Ami a legnagyobb érdekesség volt a mai játéknapban szerintem, hogy a Salzburg leadta az otthon szerzett két gólos előnyét, és beleszaladt egy 3-0-ba Malmöben, így ki is esett.kanty írta:Számomra a különbség azért a két meccsen meglepő. Mindkét esetben a jobb csapat ment tovább szerintem is, de azért ennél szorosabb eredményre számítottam.
Bajnokok Ligája & Európa Liga
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Számomra a különbség azért a két meccsen meglepő. Mindkét esetben a jobb csapat ment tovább szerintem is, de azért ennél szorosabb eredményre számítottam.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Ezekben személy szerint nem találok semmi meglepőt (ahogy a Videoton kiesésében se).kanty írta:Vannak azért érdekes eredmények. A Diegóval, Alves-szel, Nanival, Meireleis-sel felálló Fenert lemossa a Shaktar. De a Brugge is rúgott egy hármast a Panathinaikosnak. És a Partizan is kiejtette a Steauát.

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
Vannak azért érdekes eredmények. A Diegóval, Alves-szel, Nanival, Meireleis-sel felálló Fenert lemossa a Shaktar. De a Brugge is rúgott egy hármast a Panathinaikosnak. És a Partizan is kiejtette a Steauát.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Igaz, hogy nem állt egy percig sem továbbjutásra a Vidi, de ebben több volt. Sajnos a kiállítás megpecsételte a dolgokat, pedig pont előtte már voltak ígéretes támadások. Így viszont Bate gól és sima kiesés.
A kiállítás meg ugyan hátulról volt, de labdának tűnt, nem mintha a sporin múlt volna a mai. Otthon kilehetett volna hozni egy szűkös egygólos győzelmet.
A kiállítás meg ugyan hátulról volt, de labdának tűnt, nem mintha a sporin múlt volna a mai. Otthon kilehetett volna hozni egy szűkös egygólos győzelmet.

A hangsúly itt lehet, hogy inkább az olaszon van. (if you know what i meanDr.Dre írta:Sampdoria - Vojvodina 0-4![]()
Azért írom ezt ide, mivel a Vojvodia egy újvidéki csapat, és azért nem mindegy egy olasz első osztályú csapatot így leverni (Újvidéken sulizok).
Mik vannak...

Egyébként Nikolicsék meccsét félbeszakították 1-2-nél ma, Nemanja szerezte meg a vezetést a Legiának. Valószínűleg a gólja nem kerül be így a statisztikákba, viszont 0-3-mal kaphatja meg a meccset a Varsó. Tegnap meg Lovrencsicsék kaptak ki 1-3-ra a Baseltől a BL-selejtezőben.
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Sampdoria - Vojvodina 0-4
Azért írom ezt ide, mivel a Vojvodia egy újvidéki csapat, és azért nem mindegy egy olasz első osztályú csapatot így leverni (Újvidéken sulizok).
Mik vannak...

Mik vannak...

Titi - The Legend!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Inkább ide, mert mégiscsak nemzetközi kupa.
Lehet a meleggel volt eddig a gond Fehérváron.
Erőszakos játék, labdaszerzések, lövőhelyzetek, lehetőségek, kifejezetten jó eddig a Videoton. Persze ilyenkor szoktunk gólt kapni egy lecsorgóból a 90-ik percben, de van itt keresnivaló és akár még egy 0:0 sem rossz eredmény, de benne van ebben a meccsben a győzelem lehetősége. Hajrá Vidi, így tovább.
szerk: Írni kellett...szöglet-öngól, redőny lehúzva....
Döntetlen legalább összejött, Vinicius szépen bevállalta.
Lehet talán keresnivaló a visszavágón, bár biztos, hogy nagyobb tempót fog nyomni a fehérorosz csapat. Eddig is a góllövéssel (is) voltak gondok, idegenben innentől meg muszáj lesz betalálni. Azért bízni kell, mert nem verhetetlen csapat a BATE.
Lehet a meleggel volt eddig a gond Fehérváron.

szerk: Írni kellett...szöglet-öngól, redőny lehúzva....

Döntetlen legalább összejött, Vinicius szépen bevállalta.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A balul sikerült VB után (talán pont a sok kiemelkedő évek utáni fáradtság miatt is) a spanyolok eléggé legyalulták Európát.
Egykoron a spanyol Armada, mára a spanyol futball a rettegés tárgya. És akkor ehhez hozzájön, hogy mi pedig a spanyol klubfutballt tudtuk uralni, akkor pedig jól mutatja mit kis képvisel a jelenlegi csapat. Szép volt fiúk, csodás év.

- pitta19
- Jugador d'estrella
Valahol olvastam, pontosan nem tudom hogy hol, de a szerint az írás szerint: 5 spanyol csapat indulhat a Bl-ben, a Sevilla helyét nem veszi át senki az El-ben (mert ugye eredetileg ott indult volna) a Villareal a helyezése miatt indulhat majd az Európa kupában, a Bilbao pedig mivel velünk játsza a kupadöntőt és mi bajnokként vagyunk BL indulók, így a kupadöntő eredményétől függetlenül El indulók, nem a hetedik helye miatt.
De, így van.palesz77 írta:Már így is indulók nem? Mert mi Bl indulók vagyunk automatikusan, így úgy tudtam eddig, hogy ez "rájuk száll". De nem tuti..Bob_Marley írta:Akkor bonyolítok tovább, mert ha a Bilbao megnyeri a kupát az automatikus EL helyet biztosít.
Capon kérdésére viszont nem tudom választ. Ha igen, akkor abban az esetben most a 8. hely is EL-t ér, hiszen a Bilbaonak meglesz a kupa döntő miatt.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Már így is indulók nem? Mert mi Bl indulók vagyunk automatikusan, így úgy tudtam eddig, hogy ez "rájuk száll". De nem tuti..Bob_Marley írta:Akkor bonyolítok tovább, mert ha a Bilbao megnyeri a kupát az automatikus EL helyet biztosít.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Akkor bonyolítok tovább, mert ha a Bilbao megnyeri a kupát az automatikus EL helyet biztosít. 

- Capon
- Llegenda del Barça
Csak azért gondolom, mert így az EL-ből kiesik egy csapat, azt valahonnan pótolni kell.S.Agüero írta:Szerintem nem, de javítsatok ki, ha tévedek.Capon írta:Gratula a Sevillanak!
Az Andalúzok 5. helyen végeztek a bajnokságban, de a mostani győzelmükkel BL résztvevők lettek. Akkor most a 7. Bilbao automatikusan indul az EL-ben nem?
De mivel a spanyol bajnokságnak a koefficiense alapján jár 2 EL hely (ezt gondolom nem írja felül semmi, mert az utolsó 5 év eredményeit veszik alapul), így ebből a bajnokságból kell pótolniuk, tehát marad a 7. Bilbao.
Vagy rosszul logikázom?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- MatyiG
- Adminisztrátor
Szerintem nem, de javítsatok ki, ha tévedek.Capon írta:Gratula a Sevillanak!
Az Andalúzok 5. helyen végeztek a bajnokságban, de a mostani győzelmükkel BL résztvevők lettek. Akkor most a 7. Bilbao automatikusan indul az EL-ben nem?

- Capon
- Llegenda del Barça
Gratula a Sevillanak!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
De van, '71-73 között egymás után megnyerték háromszor.santhera írta:
Az Ajaxnak nincs.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Az Ajaxnak nincs.Barca_10 írta:MessiNeymarSuarez írta:Amúgy ha most esetleg megnyerjük a Bl-t akkor megkapjuk az eredeti trófeát örökbe?
Igen,vagy egymás után háromszor kell megnyerni,vagy pedig ötödjére és akkor kapja meg egy csapat. Jelenleg a Realnak,a Milannak,a Liverpoolnak,az Ajaxnak és a Bayernnek van eredeti BL trófeája.
MessiNeymarSuarez írta:Amúgy ha most esetleg megnyerjük a Bl-t akkor megkapjuk az eredeti trófeát örökbe?
Igen,vagy egymás után háromszor kell megnyerni,vagy pedig ötödjére és akkor kapja meg egy csapat. Jelenleg a Realnak,a Milannak,a Liverpoolnak,az Ajaxnak és a Bayernnek van eredeti BL trófeája.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Remek döntő volt, nem gondoltam volna hogy 5 gólos lesz.
Azt meg végképp nem hogy tényleg izgalmas lesz.
Amúgy ha most esetleg megnyerjük a Bl-t akkor megkapjuk az eredeti trófeát örökbe?
Azt meg végképp nem hogy tényleg izgalmas lesz.

Amúgy ha most esetleg megnyerjük a Bl-t akkor megkapjuk az eredeti trófeát örökbe?
Tényleg remek döntő volt, mindkét csapat hozta, amit tud. A Dnipro előtt le a kalappal, nekem nagyon szimpatikus volt, ahogy végig küzdöttek, a 10-es srác meg nagyon ügyes volt, kíváncsi vagyok valami nagyobb csapathoz kerül-e majd.
A Sevilla előtt is jár a kalapemelés, az egész sorozat alatt jók voltak, a legjobb csapathoz kerül a kupa.
A Sevilla előtt is jár a kalapemelés, az egész sorozat alatt jók voltak, a legjobb csapathoz kerül a kupa.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nagyon jó finálé volt, összességében a Sevilla ennyivel jobb volt, megérdemelték a kupát. A Dnipro is megérdemel minden elismerést, szimpatikusan játszottak. Soha rosszabb döntőt!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Jó kis döntő volt. A mienknek is lehetne ennyi a végeredménye hasonló eloszlásban 
Az ukrán játékosnak meg jobbulást.

Az ukrán játékosnak meg jobbulást.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azigen
, összeesett egy ukrán játékos:SSS Reméljük nem nagy a gond:(
SZERK: Hordágyon levitték
éés:
vége: Dniprov- Sevilla 2-3
EL BAJNOK A SEVILLA!

SZERK: Hordágyon levitték
éés: