Bajnokok Ligája & Európa Liga
Tényleg remek döntő volt, mindkét csapat hozta, amit tud. A Dnipro előtt le a kalappal, nekem nagyon szimpatikus volt, ahogy végig küzdöttek, a 10-es srác meg nagyon ügyes volt, kíváncsi vagyok valami nagyobb csapathoz kerül-e majd.
A Sevilla előtt is jár a kalapemelés, az egész sorozat alatt jók voltak, a legjobb csapathoz kerül a kupa.
A Sevilla előtt is jár a kalapemelés, az egész sorozat alatt jók voltak, a legjobb csapathoz kerül a kupa.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nagyon jó finálé volt, összességében a Sevilla ennyivel jobb volt, megérdemelték a kupát. A Dnipro is megérdemel minden elismerést, szimpatikusan játszottak. Soha rosszabb döntőt!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Jó kis döntő volt. A mienknek is lehetne ennyi a végeredménye hasonló eloszlásban 
Az ukrán játékosnak meg jobbulást.

Az ukrán játékosnak meg jobbulást.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azigen
, összeesett egy ukrán játékos:SSS Reméljük nem nagy a gond:(
SZERK: Hordágyon levitték
éés:
vége: Dniprov- Sevilla 2-3
EL BAJNOK A SEVILLA!

SZERK: Hordágyon levitték
éés:
vége: Dniprov- Sevilla 2-3
EL BAJNOK A SEVILLA!
3-2
- noname
- Llegenda del Barça
Az eddig szónak melyik része haladja meg a képességeidet?bence-barca írta:Jól látom, h 20perc alatt te kielemezted?noname írta:Egy dolog biztos Vidalról. Rettentő keveset mozog és lassan. Támadásokhoz mindig ütemkéséssel ér fel, védelembe van, hogy vissza se ér. Montoya simán jobb nála.Ajánlom mutasson valamit, mert eddig teljesen átlag spanyol középmezőny.
![]()
Azért ha tényleg ilyen lenne, valószínű nem figyelt fel vna rá a Barca.

Vidal:
Pozitívumok: remekül szerel. Gyakorlatilag ha ráviszik a labdát, borítékolható, hogy az az övé.
Kiegyensúlyozott játék a támadás és a védelem között.
Negatívumok: keveset mozog. Nem keresi a labdát, alig vesz részt a presszingben. Kissé néha nehézkesnek tűnik(máskor nem, szóval fogjuk az idegességre).
Volt egy nagyon szép lövése, de egy lövés alapján nehéz megmondani bármit is.
Jó játékos, de szerintem legfeljebb egy Atletico szintjét üti meg. Nem lóg ki se felfele, se lefele.
Nem hiszem, hogy a Barca az ő szintje lenne. Montoyát én elég sokra tartom, szerintem Montoyában több a potenciál. Vészmegoldásnak nem lenne rossz, de nem érné meg.
És igen. Ezt egy félidő alapján mondom. Mielőtt bárkiből előjön vmi okosság.
Más: ez a gyerek a Sevilla 3. számú kapusa elvileg és az látszik. A szabinál úgy dőlt el mint egy zsák.
A Fifa egy szégyen
- Capon
- Llegenda del Barça
Ja ja elég jó meccs.
Remélem a végén azért a Sevilla fog örülni.
Ez a szabigól a végén azért érdekes volt, annyira lassú labdának tűnt, csodálkoztam hogy nem ért oda a kapus.
Remélem a végén azért a Sevilla fog örülni.
Ez a szabigól a végén azért érdekes volt, annyira lassú labdának tűnt, csodálkoztam hogy nem ért oda a kapus.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Llegenda del Barça
Hajdú B. ma nincs formában egyelőre.
Bacca góljánál Reyest mondott először, most Rotan góljánál Konopylanka (vagy, h írják) nevét kiáltotta.
Jó kis meccs eddig, még úgy is, h 1-0nál tudtam bekapcsolódni.

Jó kis meccs eddig, még úgy is, h 1-0nál tudtam bekapcsolódni.
2-2 nem egy rossz meccs
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azigen 2-2 
Szép szabadrúgás..
Azért talán " kicsivel" jobb meccs mint a tavalyi 0-0

Szép szabadrúgás..
Azért talán " kicsivel" jobb meccs mint a tavalyi 0-0

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2015.05.27. 21:29:57-kor.
Mekkorát akasztott Rotan!!! 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pont leírtam és Bacca kiugrott.Alcantara írta:Bob_Marley írta:Én a Sevilállának szorítok, de a Dnipro eddig jól muzsikál.
eddig!

Na ezért véd Rico, elég jó formában tolja az utóbbi időben.
Vidal eddig azért nem olyan rossz, mint lejjebb leírták. Sokat van játékban, jól játssza meg a labdákat. Volt 1-2 nagyon jó elfutása is.

Eddig be is jött, viszont így, hogy fordított a Sevilla, attól tartok el fog dőlni.LG írta:Én is semleges maradok. Legyen egy jó, sok gólos meccs. Így, hogy a Dnipro szerzett vezetést, lehet is rá esély.
2-1 Sevilla innen szerintem behúzza
Nem is tudtam, hogy Douglas meg a Dniporban nyomja titokban
Nem is tudtam, hogy Douglas meg a Dniporban nyomja titokban

Bob_Marley írta:Én a Sevilállának szorítok, de a Dnipro eddig jól muzsikál.
eddig!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én a Sevilállának szorítok, de a Dnipro eddig jól muzsikál.

Szerencsés gól volt, a blokkolni akaró védőt az egyik sevillai a kezénél fogva pont annyira rántotta meg, hogy egyensúlyát veszítette, nem tudott időben blokkolni.
Valószínűleg ez játékvezetői szemmel nem volt érzékelhető.
Valószínűleg ez játékvezetői szemmel nem volt érzékelhető.
1-1 jó lesz ez így 

-
- Llegenda del Barça
Jól látom, h 20perc alatt te kielemezted?noname írta:Egy dolog biztos Vidalról. Rettentő keveset mozog és lassan. Támadásokhoz mindig ütemkéséssel ér fel, védelembe van, hogy vissza se ér. Montoya simán jobb nála.Ajánlom mutasson valamit, mert eddig teljesen átlag spanyol középmezőny.

Azért ha tényleg ilyen lenne, valószínű nem figyelt fel vna rá a Barca.

Én is semleges maradok. Legyen egy jó, sok gólos meccs. Így, hogy a Dnipro szerzett vezetést, lehet is rá esély.
- noname
- Llegenda del Barça
Egy dolog biztos Vidalról. Rettentő keveset mozog és lassan. Támadásokhoz mindig ütemkéséssel ér fel, védelembe van, hogy vissza se ér. Montoya simán jobb nála.
Ajánlom mutasson valamit, mert eddig teljesen átlag spanyol középmezőny.

A Fifa egy szégyen
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Ha játszana a 2 fiunk, akkor Sevillának drukkolnék. Így csak nézem. És kösz az infót srácok.
Jobbulást szerencsétlennek.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

A kommentátor azt mondta, hogy mellette egy másik kommentátor leesett a nézőtéren és hozzá kellett mentő.
Unalmas döntő már biztos nem lesz
Unalmas döntő már biztos nem lesz

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem biztos hogy az miatt, de azt mondta a digis műsorvezető hogy leesett egy néző.mahitoo írta:Nem láttam. Mi történt?defender3 írta:El se kezdődött a meccs de máris dolga van a mentőnek. Jól bekezdtek mit ne mondjak.
Közben vezet a Dnipro.Mert nincs Duli azé!
Azt mondta hogy úgy tűnik nincs nagy baja szóval gondolom csak kontroll.(legalábbis remélem)
Közben durva, vezet is a Dniprov. Ti melyik csapatnak szurkoltok inkább ?