Bajnokok Ligája & Európa Liga
- pitta19
- Jugador d'estrella
Valahol olvastam, pontosan nem tudom hogy hol, de a szerint az írás szerint: 5 spanyol csapat indulhat a Bl-ben, a Sevilla helyét nem veszi át senki az El-ben (mert ugye eredetileg ott indult volna) a Villareal a helyezése miatt indulhat majd az Európa kupában, a Bilbao pedig mivel velünk játsza a kupadöntőt és mi bajnokként vagyunk BL indulók, így a kupadöntő eredményétől függetlenül El indulók, nem a hetedik helye miatt.
De, így van.palesz77 írta:Már így is indulók nem? Mert mi Bl indulók vagyunk automatikusan, így úgy tudtam eddig, hogy ez "rájuk száll". De nem tuti..Bob_Marley írta:Akkor bonyolítok tovább, mert ha a Bilbao megnyeri a kupát az automatikus EL helyet biztosít.
Capon kérdésére viszont nem tudom választ. Ha igen, akkor abban az esetben most a 8. hely is EL-t ér, hiszen a Bilbaonak meglesz a kupa döntő miatt.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Már így is indulók nem? Mert mi Bl indulók vagyunk automatikusan, így úgy tudtam eddig, hogy ez "rájuk száll". De nem tuti..Bob_Marley írta:Akkor bonyolítok tovább, mert ha a Bilbao megnyeri a kupát az automatikus EL helyet biztosít.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Akkor bonyolítok tovább, mert ha a Bilbao megnyeri a kupát az automatikus EL helyet biztosít. 

- Capon
- Llegenda del Barça
Csak azért gondolom, mert így az EL-ből kiesik egy csapat, azt valahonnan pótolni kell.S.Agüero írta:Szerintem nem, de javítsatok ki, ha tévedek.Capon írta:Gratula a Sevillanak!
Az Andalúzok 5. helyen végeztek a bajnokságban, de a mostani győzelmükkel BL résztvevők lettek. Akkor most a 7. Bilbao automatikusan indul az EL-ben nem?
De mivel a spanyol bajnokságnak a koefficiense alapján jár 2 EL hely (ezt gondolom nem írja felül semmi, mert az utolsó 5 év eredményeit veszik alapul), így ebből a bajnokságból kell pótolniuk, tehát marad a 7. Bilbao.
Vagy rosszul logikázom?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- MatyiG
- Adminisztrátor
Szerintem nem, de javítsatok ki, ha tévedek.Capon írta:Gratula a Sevillanak!
Az Andalúzok 5. helyen végeztek a bajnokságban, de a mostani győzelmükkel BL résztvevők lettek. Akkor most a 7. Bilbao automatikusan indul az EL-ben nem?

- Capon
- Llegenda del Barça
Gratula a Sevillanak!
De van, '71-73 között egymás után megnyerték háromszor.santhera írta:
Az Ajaxnak nincs.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Az Ajaxnak nincs.Barca_10 írta:MessiNeymarSuarez írta:Amúgy ha most esetleg megnyerjük a Bl-t akkor megkapjuk az eredeti trófeát örökbe?
Igen,vagy egymás után háromszor kell megnyerni,vagy pedig ötödjére és akkor kapja meg egy csapat. Jelenleg a Realnak,a Milannak,a Liverpoolnak,az Ajaxnak és a Bayernnek van eredeti BL trófeája.
MessiNeymarSuarez írta:Amúgy ha most esetleg megnyerjük a Bl-t akkor megkapjuk az eredeti trófeát örökbe?
Igen,vagy egymás után háromszor kell megnyerni,vagy pedig ötödjére és akkor kapja meg egy csapat. Jelenleg a Realnak,a Milannak,a Liverpoolnak,az Ajaxnak és a Bayernnek van eredeti BL trófeája.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Remek döntő volt, nem gondoltam volna hogy 5 gólos lesz.
Azt meg végképp nem hogy tényleg izgalmas lesz.
Amúgy ha most esetleg megnyerjük a Bl-t akkor megkapjuk az eredeti trófeát örökbe?
Azt meg végképp nem hogy tényleg izgalmas lesz.

Amúgy ha most esetleg megnyerjük a Bl-t akkor megkapjuk az eredeti trófeát örökbe?
Tényleg remek döntő volt, mindkét csapat hozta, amit tud. A Dnipro előtt le a kalappal, nekem nagyon szimpatikus volt, ahogy végig küzdöttek, a 10-es srác meg nagyon ügyes volt, kíváncsi vagyok valami nagyobb csapathoz kerül-e majd.
A Sevilla előtt is jár a kalapemelés, az egész sorozat alatt jók voltak, a legjobb csapathoz kerül a kupa.
A Sevilla előtt is jár a kalapemelés, az egész sorozat alatt jók voltak, a legjobb csapathoz kerül a kupa.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nagyon jó finálé volt, összességében a Sevilla ennyivel jobb volt, megérdemelték a kupát. A Dnipro is megérdemel minden elismerést, szimpatikusan játszottak. Soha rosszabb döntőt!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Jó kis döntő volt. A mienknek is lehetne ennyi a végeredménye hasonló eloszlásban 
Az ukrán játékosnak meg jobbulást.

Az ukrán játékosnak meg jobbulást.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azigen
, összeesett egy ukrán játékos:SSS Reméljük nem nagy a gond:(
SZERK: Hordágyon levitték
éés:
vége: Dniprov- Sevilla 2-3
EL BAJNOK A SEVILLA!

SZERK: Hordágyon levitték
éés:
vége: Dniprov- Sevilla 2-3
EL BAJNOK A SEVILLA!
3-2
- noname
- Llegenda del Barça
Az eddig szónak melyik része haladja meg a képességeidet?bence-barca írta:Jól látom, h 20perc alatt te kielemezted?noname írta:Egy dolog biztos Vidalról. Rettentő keveset mozog és lassan. Támadásokhoz mindig ütemkéséssel ér fel, védelembe van, hogy vissza se ér. Montoya simán jobb nála.Ajánlom mutasson valamit, mert eddig teljesen átlag spanyol középmezőny.
![]()
Azért ha tényleg ilyen lenne, valószínű nem figyelt fel vna rá a Barca.

Vidal:
Pozitívumok: remekül szerel. Gyakorlatilag ha ráviszik a labdát, borítékolható, hogy az az övé.
Kiegyensúlyozott játék a támadás és a védelem között.
Negatívumok: keveset mozog. Nem keresi a labdát, alig vesz részt a presszingben. Kissé néha nehézkesnek tűnik(máskor nem, szóval fogjuk az idegességre).
Volt egy nagyon szép lövése, de egy lövés alapján nehéz megmondani bármit is.
Jó játékos, de szerintem legfeljebb egy Atletico szintjét üti meg. Nem lóg ki se felfele, se lefele.
Nem hiszem, hogy a Barca az ő szintje lenne. Montoyát én elég sokra tartom, szerintem Montoyában több a potenciál. Vészmegoldásnak nem lenne rossz, de nem érné meg.
És igen. Ezt egy félidő alapján mondom. Mielőtt bárkiből előjön vmi okosság.
Más: ez a gyerek a Sevilla 3. számú kapusa elvileg és az látszik. A szabinál úgy dőlt el mint egy zsák.
A Fifa egy szégyen
- Capon
- Llegenda del Barça
Ja ja elég jó meccs.
Remélem a végén azért a Sevilla fog örülni.
Ez a szabigól a végén azért érdekes volt, annyira lassú labdának tűnt, csodálkoztam hogy nem ért oda a kapus.
Remélem a végén azért a Sevilla fog örülni.
Ez a szabigól a végén azért érdekes volt, annyira lassú labdának tűnt, csodálkoztam hogy nem ért oda a kapus.
-
- Llegenda del Barça
Hajdú B. ma nincs formában egyelőre.
Bacca góljánál Reyest mondott először, most Rotan góljánál Konopylanka (vagy, h írják) nevét kiáltotta.
Jó kis meccs eddig, még úgy is, h 1-0nál tudtam bekapcsolódni.

Jó kis meccs eddig, még úgy is, h 1-0nál tudtam bekapcsolódni.
2-2 nem egy rossz meccs
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azigen 2-2 
Szép szabadrúgás..
Azért talán " kicsivel" jobb meccs mint a tavalyi 0-0

Szép szabadrúgás..
Azért talán " kicsivel" jobb meccs mint a tavalyi 0-0

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2015.05.27. 21:29:57-kor.
Mekkorát akasztott Rotan!!! 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pont leírtam és Bacca kiugrott.Alcantara írta:Bob_Marley írta:Én a Sevilállának szorítok, de a Dnipro eddig jól muzsikál.
eddig!

Na ezért véd Rico, elég jó formában tolja az utóbbi időben.
Vidal eddig azért nem olyan rossz, mint lejjebb leírták. Sokat van játékban, jól játssza meg a labdákat. Volt 1-2 nagyon jó elfutása is.

Eddig be is jött, viszont így, hogy fordított a Sevilla, attól tartok el fog dőlni.LG írta:Én is semleges maradok. Legyen egy jó, sok gólos meccs. Így, hogy a Dnipro szerzett vezetést, lehet is rá esély.