Felmerül a kérdés ismét, amit már az első vele kapcsolatos hírek során, az átigazolási árára mondtam... Ér ő ennyit? Olasz bajnokikon nem láttam, máshol már többször figyelgettem, hogy mire ez a nagy hype, az én szememben nem bizonyította azt sem, hogy ide való, nem pedig azt, hogy ennyit keressen, vagy ennyibe kerüljön. Viszont ha idejön csillagászati áron, és ilyen fizetéssel, akkor ajánlom neki, hogy dolgozza ki a belét minden meccsen, aztán ha bebizonyítja, hogy téves az én aggodalmam én leszek a legboldogabb.Samper írta:"Nagyvad" leigazolása, vagy ilyennek kilátásba helyezése nélkül aligha képzelhető el választási kampány. Mi akartuk, hogy hozzák előre az elnökválasztást.Erxy írta:Miguel Rico (egyike a leghitelesebb katalan ujsagironak) infoi szerint Pogba, de inkabb az ugynoke azt szeretne, hogy Messi utan Pogba legyen a legjobban fizetett jatekosunk.![]()
ez evi 15millio eurot jelentene min.![]()
sokba fog nekunk ez kerulni ha nem allunk el ettol a biznisztol..
"Nagyvad" leigazolása, vagy ilyennek kilátásba helyezése nélkül aligha képzelhető el választási kampány. Mi akartuk, hogy hozzák előre az elnökválasztást.Erxy írta:Miguel Rico (egyike a leghitelesebb katalan ujsagironak) infoi szerint Pogba, de inkabb az ugynoke azt szeretne, hogy Messi utan Pogba legyen a legjobban fizetett jatekosunk.![]()
Annál több is, de direkt kihagytam őket, nélkülük is több mint 100 millió az éves fizukra a kiadás..visca el barca írta:azt ne feledd, h xavi meg alves elmegy, egyből felszabadul 15 misimár józan paraszti logikával gondolkodva
Tudom, de jó lenne, ha nem ezt a vonalat vinnénk tovább, hogy mindenki csillagászati fizetésekkel rendelkezik nálunk, mert ezt nem lehet örökké tartani, és nem szeretném, ha a közeljövőben ilyenek miatt borulna a bili..danianevem írta:Éppenséggel pont most fog felszabadulni egy komolyabb összeg a fizetéseknél (Alves és Xavi távozása miatt), de nyilván ennek az összegnek max. a felét szabadna megajánlani Pogbának.
azt ne feledd, h xavi meg alves elmegy, egyből felszabadul 15 misipalesz77 írta:Mondjuk ezt már szerintem anyagilag sem bírnánk. Messi 36 millió egy évben a klubnak, Suárez adó nélkül 14,5 millió, Neymar 11, Ini 9,5, Pique 8,7, Masch 7,2, Busi is most lett Iniékkal egy kategóriába sorolva emlékeim szerint..
Éppenséggel pont most fog felszabadulni egy komolyabb összeg a fizetéseknél (Alves és Xavi távozása miatt), de nyilván ennek az összegnek max. a felét szabadna megajánlani Pogbának.palesz77 írta:Mondjuk ezt már szerintem anyagilag sem bírnánk.Erxy írta:ez evi 15millio eurot jelentene min.![]()
Mondjuk ezt már szerintem anyagilag sem bírnánk. Messi 36 millió egy évben a klubnak, Suárez adó nélkül 14,5 millió, Neymar 11, Ini 9,5, Pique 8,7, Masch 7,2, Busi is most lett Iniékkal egy kategóriába sorolva emlékeim szerint.. Így is már évi több 100 millió megy el csak fizetésekre, szerintem nemigen engedhetjük meg magunknak, hogy vegyünk még néhány luxusfizetéssel bíró játékost - hosszútávon legalábbis.Erxy írta:Miguel Rico (egyike a leghitelesebb katalan ujsagironak) infoi szerint Pogba, de inkabb az ugynoke azt szeretne, hogy Messi utan Pogba legyen a legjobban fizetett jatekosunk.![]()
Nekem azzal van bajom, hogy rohadt drágán kapnánk egy játékost, aki fejben még nem elég erős - VB alapján mondom, azóta lehet "felnőtt", akkor visszavonom -, e mellé pedig nem passzolna hozzánk szerintem. Baromi lomha, máshogy nem tudom kifejezni magam. Olaszban oktatja a népet, nálunk közel sem lenne ilyen sikeres ezzel a stílusával érzésem szerint, úgyhogy ja, ennyi pénzért nem kockáztatnám meg. Harmada ennyiért simán, de így..Chino írta:Pogba-val kapcsolatban pedig csatlakozom azokhoz akik nem értik miért van gond a hozzáállásával/magatartásával.
nem, ők valóban sosem fizetnek ennyitKubla9 írta:Szerintem ők se fizetnének neki annyi pénzt.
Szerintem ők se fizetnének neki annyi pénzt.visca el barca írta:Erxy írta:Miguel Rico (egyike a leghitelesebb katalan ujsagironak) infoi szerint Pogba, de inkabb az ugynoke azt szeretne, hogy Messi utan Pogba legyen a legjobban fizetett jatekosunk.![]()
az a pali egy kis csíra a foci világában, de nagy vérszívó
jó lesz ő a reálba "védekező középpályásnak"
Erxy írta:Miguel Rico (egyike a leghitelesebb katalan ujsagironak) infoi szerint Pogba, de inkabb az ugynoke azt szeretne, hogy Messi utan Pogba legyen a legjobban fizetett jatekosunk.![]()
tipikus neve sincs játékos, zsigerből fikázzuk. ha viszont aktívan nézed a leverkusen meccseit és ez alapján formáltál véleményt, akkor elnézést kérek.barca0417 írta:Chalhanoglu vonal meg remélem szót sem érdemel..
Ez csak amúgy valami vicc lehet. Vidal 10 milliót ha ér, nemhogy még két ilyen játékost odaadni. Ezek nincsenek maguknál.palesz77 írta: Barcelona have pre-deals for two right backs: Sporting Lisbon's Soares (fee: 7M) and Sevilla's Vidal (fee: 10M+Denis+loan Halilovic) [sport][/color]
Hát ha ez igaz lenne.. Fú de boldog lenék.S.Agüero írta:Thomas Helmer ( ex BVB player) has apparently said on Sport1 that Gundogan to Barcelona is done.
Amúgy a jelöltek közül valamiért nekem Mario lenne a befutó, Bob féle érveléssel. A liga egyik erősebb csapatában sok éve játszik, helytáll folyamatosan - squawka szerint a csapat 2. legjobbja idén.roby122 írta:Nálam Bellerín és Mario Gaspar viszik eddig.
Ennek meg szintén örülök, mármint hogy Ié a felnőttekkel edz..Kash írta:Pogba már nálunk edz.![]()
Pedig mindegyik olasz meccset láttam, de semmi..santhera írta:Olasz válogatott alapembere volt a vb-n, de bántóan szürke szvsz. Pletyka kategóriába elmegy.
Nem egy kutyaütő a pali.MessiNeymarSuarez írta:Ez a Gündogan forma tényleg annyira jó játékos volt sérülése előtt?
Olasz válogatott alapembere volt a vb-n, de bántóan szürke szvsz. Pletyka kategóriába elmegy.palesz77 írta:Matteo Darmian (25).
Róla mit kell tudni? Újabb hátvéd, akiről sosem hallottam még..![]()