Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nézd akkor meg, hogy Messi hány percet hagyott ki egész ősszel - nem meccset, percet -, biztos jót tenne ennyi játék Halilovic fejlődősének..Samper írta:Semmiképpen nem adnám most kölcsön, hanem Messi "inasaként" őszre felhoznám. Attól függően, hogy kik jönnek januárban, esetleg akkor eladnám visszavásárlási opcióval.
Szerintem ha direkt játszanak gyengén(meg ha nem direkt, akkor is), úgy nehezen fogják magukat eladni máshova.Samper írta:Sajnos úgy. Nem látnak perspektívát és el akarnak menni.
És ebbe a Rayo miért menne bele?S.Agüero írta: Rayo jó lenne, de olyan kikötéssel kellene, hogy a játékpercek 50%-ában játszik legalább.
Semmiképpen nem adnám most kölcsön, hanem Messi "inasaként" őszre felhoznám. Attól függően, hogy kik jönnek januárban, esetleg akkor eladnám visszavásárlási opcióval.S.Agüero írta:Rayo jó lenne, de olyan kikötéssel kellene, hogy a játékpercek 50%-ában játszik legalább.palesz77 írta:According to contract, B player Alen Halilovic (18) has to be promoted to the first team this summer, although he could leave on loan. [ara]
Mindenképp a kölcsönre szavaznék, de nem tudom, hova kéne adni. Valami elsőosztályú csapatba, de ne Sevilla szintűbe, mert láthattuk mi lett abból idén.. Valami erősebb kis csapatba, akik játszani is szeretnek. Rayo pl, ők emlékeim szerint mindig attraktív focit próbálnak tolni, csak emiatt sokszor verésbe szaladnak bele..
Sajnos úgy. Nem látnak perspektívát és el akarnak menni.S.Agüero írta:Úgy érted, direkt játszanak rosszul és kapnak ki?Samper írta:Újabb vereség, ráadásul a szünetben 0:4 volt. Egyszerűen nem tudom kizárni a szándékosságot bizonyos játékosok részéről.
Rayo jó lenne, de olyan kikötéssel kellene, hogy a játékpercek 50%-ában játszik legalább.palesz77 írta:According to contract, B player Alen Halilovic (18) has to be promoted to the first team this summer, although he could leave on loan. [ara]
Mindenképp a kölcsönre szavaznék, de nem tudom, hova kéne adni. Valami elsőosztályú csapatba, de ne Sevilla szintűbe, mert láthattuk mi lett abból idén.. Valami erősebb kis csapatba, akik játszani is szeretnek. Rayo pl, ők emlékeim szerint mindig attraktív focit próbálnak tolni, csak emiatt sokszor verésbe szaladnak bele..
Egy kérdés a B csapat és egy másik a nemrég még tehetségnek mondott játékosok. A Club vezetésének mindkettőre reagálnia kellene, mégpedig a nyilvánosság számára is.MatsMessi írta:Megnéztem ma a Las Palmas elleni meccs ismétlését, és brutál gyenge volt a játékuk![]()
A második gól előtt a belsővédők, amit műveltek, azt még tényleg megye 1-ben sem nézik el... Dongou is az 1v1-es ziccerét elbohóckodjaA kapus meg Ondoahoz képest rém gyenge.. Jövőre reméljük egy sikeres év jön a harmadosztályban, remélhetőleg új edzővel!
Mini-Valderrama.Gareth Tello írta:Ha már szó volt múltkor a kis Xavi Simonsról:
Xavi Simons 2014/2015
http://vimeo.com/128639110" target="_blank
Így már sokkal érthetőbb, köszönöm. A kiemelt részt még vitatnám, mivel ez egy olyan ellentmondás ami miatt hiszem, hogy a játékosok is komoly szerepet játszottak a sikertelenségben. Mivel Vinyals rájuk épített egy évvel korábban, tudja jól mire képesek és már sikerült csapatot építenie az egyéniségek köré. Tehát értelmetlen lenne a padoztatásuk, ha csak nincs valami olyan dolog a háttérben (rossz hozzáállás, taktikai fegyelmezetlenség), ami miatt mégsem bízik bennük.Vinyals akkor is szinte kizárólag Adama és Munir egyéni zsenialitására épített, akkor ez be is jött neki... Csak arról oldalakat tudnék írni, hogy hogyan cseszte el a Valladolid elleni, abszolút nyerhető meccset Adama és Munir padoztatásával...
Ez a haj, valami fergeteges..Gareth Tello írta:Ha már szó volt múltkor a kis Xavi Simonsról:
Xavi Simons 2014/2015
http://vimeo.com/128639110" target="_blank
Xavi Simons: "I was with the physio when Xavi came over. He laughed when I told him that my name was also Xavi. It was funny. He’s my idol."
Ezt meg nem felejtettem el, megpróbálok majd kicsit hosszabban is írni róluk, de egyelőre ez a hsz így is épp elég hosszú.Köszönet érte, ha valaki elolvasta.
Őt én is figyeltem, uralta a jobbszélt.danianevem írta:de nekem a 2-esben játszó langaléta szélső(hátvéd?) játéka jobban tetszett a videóból. Illetve ők ketten nagyon érezték egymás játékát.
Tényleg kiváló videó, csak ajánlani tudom mindenkinek, elég jól lejön belőle, hogy Grimaldo milyen hihetetlenül hasznos támadásoknál. Jó kis bal oldali Alves lehet belőle, érzi a gyors, rövidpasszos összjátékokat, kicsit beljebb húzódva is képes segíteni a támadásokat, a kulcspasszai remekek, és a rúgótechnikája is átlag feletti egy balhátvédhez képest. Nekem jelenleg Samper, Adama, Munir és Joan Román mellett a legnagyobb kedvencem a B-ből.palesz77 írta:Álex Grimaldo 2014/2015 ● Barça B
Előszezon alatt nagyon megkedveltem a srácot, remélem jövőre, vagy utána évben már felhozzuk második számú balhátvédnek, és Albával hosszútávon megoldják a posztot, nagyon szimpatikus a srác játéka - nem csak videó alapján, hanem előszezon elsősorban.
Halilovic nekem egyelőre nagy rejtély, már ami azt illeti, hogy hogy fog elférni a nagycsapatban.palesz77 írta:Messi vs Halilovic passz
Szép meglátás volt, viszont felmerül bennem a kérdés, hogy ő is jobboldalt érzi legjobban magát, vérbeli támadó középpályás, magyarul nagyjából ott szeret játszani ahol Leo szokott mostanában, a stílusuk is elég hasonló - ettől a videótól függetlenül mondom -, felmerül bennem a kérdés, hogy hogy fognak ők megférni egymás mellett a pályán, ha esetleg felkerül?Messi nem fogja teljesen kioltani a kis horvátot? Aki követi a játékát, az leírhatná erről a véleményét, mert tényleg érdekelne.
Vinyals akkor is szinte kizárólag Adama és Munir egyéni zsenialitására épített, akkor ez be is jött neki. Aztán idén a Juvenil A-val már csak szenvedett, nem volt két olyan egyéniség a csapatban, mint az említett két támadó, normális csapatjátékot pedig nem igazán volt képes összerakni. (Aztán ezt utána megtette az utódja, Pimienta, akivel szép győzelmi sorozatot hozott össze a csapat.)danianevem írta:Ha nem megy a kupi, akkor nem a madámot kell kidobni...
Eusebio kapta a kritikákat, gondolom jogosan, leváltották. Jött Vinyals, aki tavaly azért csak behúzta az ifi BL-t, most már hirtelen ő is alkalmatlan lett? Szerintem is tehetséges a mostani generáció, de valami csak van az mögött, hogy xy nem, vagy nem úgy játszik... Egyáltalán nem biztos, hogy ez már edző sara.
Ezt meg nem felejtettem el, megpróbálok majd kicsit hosszabban is írni róluk, de egyelőre ez a hsz így is épp elég hosszú.palesz77 írta:Samperrel mi a helyzet, hogy játszik mostanság? Meg Adama és Ié? Halilovic fejlődött valamit idén? Éééés még ez a Palencia gyerek érdekelne, róla mit kell tudni? Első csapatban lehet majd keresnivalója?
Hát már most is középpályás Messi kis túlzással, az összes szervező feladatot ő látja el a jobboson, ami a horvátnak az erőssége alapból ugye. Halilovic meg most 18 éves, amekkora beharangozást kapott, kétlem, hogy még 5 évig várni akar arra, hogy Leo elmenjen előle..S.Agüero írta:Hány év van köztük, 8? Leo 2-3 évig még biztos betonkezdő lesz azon a poszton, utána lehet visszahozzák a középpályára, aztán Halilovic váltja őt 22-23 éves korában...
Hány év van köztük, 8? Leo 2-3 évig még biztos betonkezdő lesz azon a poszton, utána lehet visszahozzák a középpályára, aztán Halilovic váltja őt 22-23 éves korában...palesz77 írta:Messi vs Halilovic passz
Szép meglátás volt, viszont felmerül bennem a kérdés, hogy ő is jobboldalt érzi legjobban magát, vérbeli támadó középpályás, magyarul nagyjából ott szeret játszani ahol Leo szokott mostanában, a stílusuk is elég hasonló - ettől a videótól függetlenül mondom -, felmerül bennem a kérdés, hogy hogy fognak ők megférni egymás mellett a pályán, ha esetleg felkerül?Messi nem fogja teljesen kioltani a kis horvátot? Aki követi a játékát, az leírhatná erről a véleményét, mert tényleg érdekelne.
Nem arról van szó, hogy ki jó, meg ki rossz edző, hanem arról, hogy mi az adott csapatnál az edző szerepe. Villogjon a másodosztályban, vagy hogy ne essen ki, de mindenben vesse alá magát az A csapat aktuális és távlatos érdekeinek. Két különböző szerep ez.danianevem írta:Ha nem megy a kupi, akkor nem a madámot kell kidobni...
Eusebio kapta a kritikákat, gondolom jogosan, leváltották. Jött Vinyals, aki tavaly azért csak behúzta az ifi BL-t, most már hirtelen ő is alkalmatlan lett? Szerintem is tehetséges a mostani generáció, de valami csak van az mögött, hogy xy nem, vagy nem úgy játszik... Egyáltalán nem biztos, hogy ez már edző sara.