Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem az egyérintő a lényeg, hanem az, hogy amíg régebben Ronaldo amolyan mindenes támadó volt, most már szinte klasszikus középcsatár poszton játszik, mert valszeg 30 évesen már nem bírja a terhelést másképp.ferninho írta:érdekes de egyben hülye statisztika is.
kezdjük ott hogy se 11est, se szabadot, se fejest nem lehet nagyon több érintésből megoldani és előbbiből meg utóbbiból is volt jó pár darab.
Illetve ez pont inkább előny hogy egyérintőből képes megoldani és nem kell ápolgatnia a labdát, mert így is képes megoldani és emiatt nem tud odaérni a védő meg a kapusnak is sokkal nehezebb így.
Persze, a szólók ritkábbak nála, de amiatt szidni hogy egyérintőből képes megoldani a dolgokat, amiket sokan sehogy se tudnak az elég érdekes.
Eddig még Messi volt a makker, hogy mindig elé pattant, és berúgta 5 méterről.érdekes de egyben hülye statisztika is.
kezdjük ott hogy se 11est, se szabadot, se fejest nem lehet nagyon több érintésből megoldani és előbbiből meg utóbbiból is volt jó pár darab.
Illetve ez pont inkább előny hogy egyérintőből képes megoldani és nem kell ápolgatnia a labdát, mert így is képes megoldani és emiatt nem tud odaérni a védő meg a kapusnak is sokkal nehezebb így.
Persze, a szólók ritkábbak nála, de amiatt szidni hogy egyérintőből képes megoldani a dolgokat, amiket sokan sehogy se tudnak az elég érdekes.
érdekes de egyben hülye statisztika is.whitecule írta:KÉP
Nagyon érdekes kép Cristiano Ronaldo idei góljairól.
A La Ligában lőtt 48 góljának majdnem 20 százaléka tizenegyesből született, de ami ennél is durvább: 85 százalékuk (!!!) született egyetlen labdaérintés után. Tehát 48-ból 41.
Evidens, hogy Messi és közte nagy a különbség, de azért így számokra lebontva ez megdöbbentően nyilvánvaló.
Sajnos a kép már nem elérhetőwhitecule írta:KÉP
Nagyon érdekes kép Cristiano Ronaldo idei góljairól.
A La Ligában lőtt 48 góljának majdnem 20 százaléka tizenegyesből született, de ami ennél is durvább: 85 százalékuk (!!!) született egyetlen labdaérintés után. Tehát 48-ból 41.
Evidens, hogy Messi és közte nagy a különbség, de azért így számokra lebontva ez megdöbbentően nyilvánvaló.
Volt itt belinkelve egy elemzés a Real szezonjáról, szó volt benne, hogy CR játékra nagyon beszűkült, és ehhez köze lehet a térdproblémáinak is. Úgy gondolom, ebben lehet igazság.-CR térde, ami már egy éve nem az igazi, (persze ősszel nem volt vele baj) tehát ha jól játszik és gólt lő akkor nincs baja, ha nem megy a bugi akkor fáj és nem az igazi. Persze az nem számít, hogy milyen gyorsan és mennyit fut, hanem csak a teljesítmény. Tehát a térdfájdalmai csak arra vannak kihatással.... szerintem sokkal inkább mentális mint sem fizikai okokra vezethető vissza a rosszabb forma... na mindegy nem akarok belemenni. csak gondoltam idefirkantom ezt a kis szösszenetet a margóra.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy van, aki jobban megérdemli, mint ő. Mert egyébként még így is kiváló teljesitményt hozott, és ha Messi nem javul fel a tavaszi szezonban ilyen mértékben, akkor bőven Aranylabdát érhetne.Az öreg is megmondja.
Azért nem olyan rossz játékos ő, mégha divat is lett leszólni. A német válogatottban pl. kiválóan szokott játszani, a Juveban szerintem bőven jó lehet!Khedira megy a Juvéba... Anyám. Még ingyen is drága!
visca el barca írta:viccesek a madridista srácok mindenhol.
1. pep meg LE sikereket ér el - nímandok, hozzá nem értő kóklerok, messiékkel a takarító is BL győztes lenne
2. a realnál sokkal jobb játékosok vannak mint a barcában, ráadásul minden poszton
3. benitez kevés lesz, kiesnek, jajajajajajajaj
most akkor ha ott akkora sztárok vannak, oda nem lenne elég egy takarítónő edzőnek?
f*ck logic.
ezen én is nagyon sokszor fennakadok. Elképesztő milyen logikával képesek a szebbnél szebb véleményeket megfogalmazni. Rengeteg logikai fail van odaát. Az általad említettekhez még hozzáfűznék egyet ami nekem feltűnt:visca el barca írta:viccesek a madridista srácok mindenhol.
1. pep meg LE sikereket ér el - nímandok, hozzá nem értő kóklerok, messiékkel a takarító is BL győztes lenne
2. a realnál sokkal jobb játékosok vannak mint a barcában, ráadásul minden poszton
3. benitez kevés lesz, kiesnek, jajajajajajajaj
most akkor ha ott akkora sztárok vannak, oda nem lenne elég egy takarítónő edzőnek?
f*ck logic.
Vigyázz, mert még átolvasnak azt bannolnak valami tök random dolog miattpalesz77 írta:Nekem ilyen szempontból a kedvencem a Magánzárka topic, azt is érdemes végigfésülni az okok miatt, vannak nagyon jók.Stalkyard írta:Amúgy nem szokásom "átbeszélni", most sem rosszindulatból teszem, de nézzétek meg a túloldalt a Taktikai háború című topik nevét. Én jót nevettem, legalább van ott is humorérzék.![]()
De amúgy ja, ezen én is röhögtem - aki lusta lenne átmenni annak mondom, hogy "Taktikai háború (Legyél Pérez bábja)" a topic neve.
Nekem ilyen szempontból a kedvencem a Magánzárka topic, azt is érdemes végigfésülni az okok miatt, vannak nagyon jók.Stalkyard írta:Amúgy nem szokásom "átbeszélni", most sem rosszindulatból teszem, de nézzétek meg a túloldalt a Taktikai háború című topik nevét. Én jót nevettem, legalább van ott is humorérzék.![]()
eh, de meglepődtemwhitecule írta:Benítez hivatalosan is megerősítette, hogy otthagyja a Napolit.
Ez nekem is felvillanyozta a napomat, lehet, hogy Benítez titokban Barcás és az a feladata, hogy tönkretegye a Realt?visca el barca írta:már miért nem lenne? világ életében ott játszott. realban nem ő az ék, aki legközelebb van a kapuhoz? a lyonban nem ő volt?
A Daily Telegraph által közölt információk szerint Benítez már tárgyalt Florentino Pérezzel, és mindketten egyetértettek abban, hogy a Real Madrid jövője Gareth Bale.
oké, kacsa, de akkor is![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mondjuk Benzema se az az előretolt befejezőcsatár, úgyhogy már a támadórészlegen is bukik szerintem.visca el barca írta:ha benitez megy, nem lesz oda jó a 4-2-3-1
a két szélső (zselé, bél) meg a csatár (benzema) adott.
a maradék 3 posztra, fognak hozni egy normális VKP-t, akit játszatni kell. a maradék két belső posztra meg ott fog tolongani james/isco/krooss/modric.... lesznek majd nagy siránkozások, meg széthúzások..
Adja az ég, hogy Pogbát vegyék meg arra a posztra! Az a srác mindent, de mindent ami miatt jelenleg ajnározzák, támadásban mutatott.bence-barca írta: a Realnak nyáron mindenképpen vkp posztra kéne igazolnia (Pogba?)
félig meddigLG írta:..