Rafinha

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.05.24. 11:53:59

Csbal írta: ezt ugye nem komolyan kerdezed? Mert ha igen, akkor tenyleg felesleges barmit mondani erre.
de kifejtem a gyengebbek kedveert.(miattad)
ezt arra ertik altalaban akik valaha fociztak is(de ezzel el is arultad h csak okoskodni jarsz ide, tapasztalatod nulla), hogy az ellenfel ha engedi, a jatekos jol jatszik. Es itt nem tiltasrol, hanem tudasbeli kulonbsegrol van szo. Peldaval elve, ha odaallsz messi melle es o csak all, akkor siman elviszed mellette a labdat, es ugy nezhet ki hogy mekkora asz vagy, de ha mar o is komolyabban veszi, akkor nulla vagy, mert nem tudsz kettot a labdaba rugni. Na hat kb ez rafinha. Egy agyonhypolt hulyegyerek, aki csak a gyengebb, tet nelkuli meccseken villant ahol az ellenfel abszolut nem szalonkepes.

igy mar erted, kicsirigo?
Azért ehhez a stílushoz kell gyomor... :)
Én csak annyit kérdeznék, hogy a Depor számára mikor, hol, hanyadik perctől volt tét nélküli a meccs? :) Inkább magyaráznád azzal, hogy gyenge volt az ellenfél... de ez az érv, amire felépítetted ezt az egyébként gusztustalan, személyeskedő, pökhendi hozzászólást, kicsit necces egy kiesés elől menekülő csapatot illetően.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Cseri
Entrenador del Barça

2015.05.24. 11:26:51

Rafinha szerintem sosem lesz meghatározó játékosa a Barcának,de,ha bírja a padot pedroi szerepben maradhat. Tegnap szét kellett volna szakadnia,hogy bizonyítson,de nem úgy tűnt,mint, aki ezt teszi. Tudom,adott egy gólpasszt is,de ez a teljesítmény egy fiatal,kezdőcsapatba ácsingózó játékostól nagyon kevés.
Csbal "stílus maga az ember" azt hiszem ennél többet nem is kell mondani,ha érted kicsirigó... Gondolom te is a magyar futball kimagasló tehetsége vagy,"szakértelem" az van, tudás meg nulla,de ne ad fel, diszkóba a szobahőmérsékletű iqval megáldott csajoknál még jó lehetsz.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
whitecule
Barça B
Kapcsolat:

2015.05.24. 10:06:06

Csbal írta:Mindenki ugy jatszik ahogy engedik. Nagy igazsag. Sajnos rafinha ha engedik, tud mutatni valamit, de csakis ilyen esetben, tet nelkul, gala meccsen. Ennyi...
És ki tiltja meg neki, hogy mutasson valamit?
Csbal
Jugador d'estrella

2015.05.24. 02:41:37

Mindenki ugy jatszik ahogy engedik. Nagy igazsag. Sajnos rafinha ha engedik, tud mutatni valamit, de csakis ilyen esetben, tet nelkul, gala meccsen. Ennyi...
noname
Llegenda del Barça

2015.05.23. 22:59:12

Ilyenből többet kéretik! :D
A Fifa egy szégyen
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.05.23. 22:19:52

Első félidőt igen odatette, felszabadultan, minden görcs nélkül és bátran játszott, jöttek a szép megoldások is. A sarkazása Messinek pl eszméletlen nagy volt, kár hogy Leo se számított rá.. :D De a gólpassza is szép volt. Kár, hogy nem így szokott mindig játszani..
Feast4
Director del Fútbol

2015.05.11. 23:08:44

kristop írta:szerintem pedig jó lenne oda rakitic posztjára, melózni tud, megindulásokat is vállal, néha a kreativitás is benne van. messi amikor bemegy a középpályára, ő még talán jobban is tud olyan esetekben helyet cserélni vele, mint rakitic, aki azért a szélre nem tökéletes. egyszerűen szerintem csak nagyon formán kívül van jelenleg.

Az a baj, hogy Rakiticcsel ellentétben ő értelmetlenül túráztatja magát. Hétvégén most az előttem szóló fordulatával éljek, én is direkt néztem, annyi vakra futása volt, annyit ment labda után feleslegesen, hogy meglepődtem, pedig volt hogy percekig nem hallottuk a nevét sem. Elveszlik a mezőnyben. Ez az amit már többször is mondtam a nagy akarásnak nyögés a vége. Amikor meg nagy nehezen megszerezte az inditásai nem ültek, néha csak előre vágta a labdát ész nélkül. Oka van annak azt hiszem, hogy Robinak mostanában több szót ad mint neki. Sergi Robeto védekező középpályás erre LE jól rájött. Neki viszint azt hiszem nem találja a helyét a csapatban. Szervezni nem tud, vkpnak nem vkp. Ini helyén lehete neki szerep, de Ini még mindig bőven jobb.

Igazából a transzferbann lehet az ő esélye. Ha most netán sikerülne legalább két kupa LE számára nagyobb lenne a terep és a türelem kisérletezgetni, mert a szurkolók és a vezetőség is elnézőbb lenne ha mellé nyúl. Új játékost nem hozhat ezért meglévő anyagból kell gazdálkodni. Úgy hiszem a jövő év megválasztja az ő karrierjét. Sokat kell fejlődnie rövid időn belül, mert ha nem jut a következő szezonban sem komoly szerephez akkor ő is egyike lesz a futottak még baraca nevelések fejezetnek. Ha nem válik be és iniesta is 32 körül lesz már tuti hoznak egy új középpályást, vagy a B-ből vagy ha lejár a büntetés veszünk valakit.

Úgyanez igaz amúgy Bartrara is. Ha jövőre sem tudja magát a kezdőbe harcolni szerintem ő, Sergi Roberto, és Rafinha kéz a kézben távozik.
Kép
palesz77

2015.05.11. 22:06:45

kristop írta:szerintem pedig jó lenne oda rakitic posztjára, melózni tud, megindulásokat is vállal, néha a kreativitás is benne van. messi amikor bemegy a középpályára, ő még talán jobban is tud olyan esetekben helyet cserélni vele, mint rakitic, aki azért a szélre nem tökéletes. egyszerűen szerintem csak nagyon formán kívül van jelenleg.
Az a bajom ezzel - direkt szoktam nézni mostanában -, hogy Messi arra a posztra lép baromi sokszor vissza, ahol egy támadóbb szellemű középpályás fickándozni szokott. Szóval ha Rafinha ott tolja, Leo "elveszi előle a levegőt", a társak 10-ből 8-szor legalább neki passzolnak, így ő alig jut labdához, amit meg meg is kap, javarészt leadja Leonak. Ami természetesen érthető, mert Messi utána olyan lasztikat szór, hogy sokszor el se hiszem, csak emiatt nemigazán kedvező az a része a pályának egy Rafinha stílusú játékosnak. De abban egyetértek, hogy a szélre ő inkább ki tud lépni hasznosan, mint Rakitic, de az sem az ő posztja, ezt már sokszor láthattuk.

Aztán persze az is benne van, hogy tényleg csak nagyon rossz szériája van a kis Alcantarának, de én ebben is látom ennek az okát.
kristop
Entrenador del Barça

2015.05.11. 21:26:16

palesz77 írta:Az a baj, hogy még ha tudna is annyit fejlődni - amiben nem vagyok teljesen biztos, de van rá esély bőven szerintem -, azt nálunk most nem fogja, mert a középpályánk "nem kompatibilis" nagyon az ő stílusával.. Ebben a Lucho csapatban nem jósolok neki nagy jövőt, pedig azért nem ügyetlen gyerek.
szerintem pedig jó lenne oda rakitic posztjára, melózni tud, megindulásokat is vállal, néha a kreativitás is benne van. messi amikor bemegy a középpályára, ő még talán jobban is tud olyan esetekben helyet cserélni vele, mint rakitic, aki azért a szélre nem tökéletes. egyszerűen szerintem csak nagyon formán kívül van jelenleg.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
palesz77

2015.05.11. 20:59:51

noname írta:Miért nem vállal be többet? Az utóbbi időben amikor játszott, az tűnt fel, hogy eltűnik. Ott van ő a sűrűjében, de egyszerűen nem tud kitűnni. Még Xavi is jobban ki tud, mint Rafinha. Nem mondom, jó melós játékos ő, de több tehetség van benne, mint amit megmutat. :roll:
Ezt én se értem, egy meccsen jó ha 1 szép indítása van, de még az is ritkaság számba megy. Tény, hogy nagyon nem fekszik neki ez a középpálya sajnos, Ini aki sokkal nagyobb klasszis, szintén nem tündököl, hát még Rafinha, aki nem csak rutinban, de tehetségben is elmarad tőle, de e mellé még bátortalan is, amivel nem fogja megalapozni a helyét a kezdőben, de hosszútávon a csapatban sem.. Pedig volt egy nagyon jó időszaka pár hónapja, lendületesebb és bátrabb volt, nem tudom mi lett most vele.
S.Agüero írta:Második félidőben picit eltűnt, de nem volt ez rossz meccs neki.
https://www.youtube.com/watch?v=QdC3wHBlf3w" target="_blank

De sajnos az látszik, hogy alapember belőle nem lesz, hacsak nem fejlődik nagyon gyorsan.
Az a baj, hogy még ha tudna is annyit fejlődni - amiben nem vagyok teljesen biztos, de van rá esély bőven szerintem -, azt nálunk most nem fogja, mert a középpályánk "nem kompatibilis" nagyon az ő stílusával.. Ebben a Lucho csapatban nem jósolok neki nagy jövőt, pedig azért nem ügyetlen gyerek.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.05.11. 20:47:53

Második félidőben picit eltűnt, de nem volt ez rossz meccs neki.
https://www.youtube.com/watch?v=QdC3wHBlf3w" target="_blank

De sajnos az látszik, hogy alapember belőle nem lesz, hacsak nem fejlődik nagyon gyorsan.
noname
Llegenda del Barça

2015.05.10. 21:20:29

Miért nem vállal be többet? Az utóbbi időben amikor játszott, az tűnt fel, hogy eltűnik. Ott van ő a sűrűjében, de egyszerűen nem tud kitűnni. Még Xavi is jobban ki tud, mint Rafinha. Nem mondom, jó melós játékos ő, de több tehetség van benne, mint amit megmutat. :roll:
A Fifa egy szégyen
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.04.25. 18:35:13

Kicsit több, mint megfelelőt nyújtott szerintem. Főleg az első 20-25 percben fickándozott, a két gól után eltűnt néha.
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2015.04.25. 14:53:57

Itt a lehetőség, hogy bizonyítson, nagyon rég játszott már igazán jól. Bízom benne, remélem nem kelt csalódást.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2015.04.22. 20:46:03

Azt gondolom a Maestro helye lesz az övé, ha elmegy, Ini cseréje lesz a kisebbik Alcantara. Xavi a nyáron lép, szerintem, és amíg itt van akar neki adni Lúcsó pár játékpercet, és ennek Rafinha látja kárát.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Feast4
Director del Fútbol

2015.04.22. 19:58:06

Jack Napier írta:Ő ugye most nem sérült? Mert ha nem akkor nem igazán értem miért van így hanyagolva... Mert benne jóval több potenciál van mint Róbertben és a levezető Xaviban ( aki amúgy mostanában elég jól tollja...)
remélem vele is az lesz , hogy nem játszatjuk és elmegy valami szürke középcsapatba =D> :roll:

Nem Sergi Roberto posztján játszik. Robot LE kitalálta vkpnak. És nekem gyanús, hogy neki még nem tudja mi lenne az igaz posztja. Próbálgatta Xavi és Rakitic helyén ott nem az igazi, Iniesta helyén lenne talán, de Ini perpill gyengébb évvel is keményebb mint ő. Főleg ha csinál még két barbatrükköt mint tegnap akkor mondhatni, hogy magára talált végre.

Másrész én nagyon sokszor azt látom rajta, hogy a nagy akarásnak nyögés a vége.... Szétfutja magát értelmetlenül. Sajna azt kell mondjam nem ez az az éve amikor van idő őt felépíteni...
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.04.22. 19:24:42

Jack Napier írta:Ő ugye most nem sérült? Mert ha nem akkor nem igazán értem miért van így hanyagolva... Mert benne jóval több potenciál van mint Róbertben és a levezető Xaviban ( aki amúgy mostanában elég jól tolja...)
remélem vele is az lesz , hogy nem játszatjuk és elmegy valami szürke középcsapatba =D> :roll:
A középpályás játékunk nincs kitalálva és érthetetlen, hogy mikor milyen összetételben játszanak. De ha eddig így is eredményesek vagyunk?
Jack Napier
Jugador d'estrella

2015.04.22. 18:58:32

Ő ugye most nem sérült? Mert ha nem akkor nem igazán értem miért van így hanyagolva... Mert benne jóval több potenciál van mint Róbertben és a levezető Xaviban ( aki amúgy mostanában elég jól tolja...)
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
danianevem
Entrenador del Barça

2015.04.07. 17:09:35

Veb-bel értek egyet. Eredménykényszer mellett nem egyszerű felépíteni egy játékost, márpedig annak az is része lenne, hogy egy-egy gyengébb meccs után ne a kispadon találja magát...

Verratival meg Iscoval viszont felesleges összevetni, nem egy szintet képvisel velük. Előbbi egy Serie B csapatból került "bagóért" (10 millió euró egy másodosztályban játszó fiatal játékosért talán nem olyan alacsony összeg) a PSG-be, de már 16 éves korában szerződtette volna a Milan. A franciáknál pedig kiharcolta a kezdőtagságot, ez a lehetőség itt is meglenne Rafinha előtt.
Isco meg egy BL-negyeddöntőig jutó csapatban volt alapember, nem egy Celtában. Az első realos évében 2000 perc alatt 8 gól és 6 gólpassz talán nem olyan rossz...
Kovacic és a mostani Interrel szembeni elvárások is jóval messzebb vannak a Barcáétól.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.07. 16:57:00

de, értem én. ettől függetlenül továbbra sem látom benne azt amitől ő lenne a megoldás hosszútávra. aztán ha rámcáfol, majd elnézést kérek, ahogy máskor is szoktam, mikor nem jön a jóslatom.

a példáid egyébként nem minden esetben ülnek. verrattinak azért egy motta, matuidi duóval kellett küzdenie a helyért, valljuk be egyik, sem egy világsztár. pogbát meg inkább hagyjuk, megfogadtam h róla nem vitatkozom itt senkivel :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.04.07. 16:39:12

visca el barca írta: az, hogy az u19-ben, meg a celtában mit mutatott, az egy teljesen huszadrangú dolog. ez itt az "A" csapat, ahol követelmény h minden évben 57858 kupát kell nyerni. nyerhetsz te forma3000-et, meg lehetsz pontkirály egy AHL csapatban, attól nem biztos h az f1-ben vagy az NHL-ben megállod a helyed. az meg hogy fejlődhet megint egy olyan dolog, amire építeni nem lehet. nem lehet úgy megcsinálni egy középpályát, hogy majd 3 év múlva beérik és milyen jó lesz. ahhoz nonstop játszani kellene, de ahhoz meg láthatólag kevés egyelőre. ezért nem megy mostanában a fiatalok beépítése, mert ha nem hozzák a szintet, egy két év és repülnek. lásd bojan és barátai. ezért nem megy a topklubokban a dédelgetés, meg építgetés. real, cselzi, a többi megagigaklub sem kísérletezgetik nagyon fiatalokkal. ha igen, akkor is megvesznek egy olyan 20 éves gyereket, akiben tényleg van vagy kraft, vagy marketing érték. ott van murinnyó. megvette de bruynet, jó játékos, de nem volt idő építgetni, mert trófeák kellettek, vissza is ment wolfsburgba, ahol a cél a "jó szereplés" és van lehetőség arra, hogy folyamatos játsszon, mert ha kikap a csapat, akkor sem történik semmi. vagy ott van zouma, akiből amennyit láttam 5 éven belül a világ legjobb védője lehetne, alig-alig játszik. ott az aranylabdás varane. ő is csak akkor játszik mikor pepe vagy ramos sérült/eltiltott. itt nálunk annyiban speciális a helyzet, hogy mindenki abból él, hogy ó de hát xavi, ini, meg puyol is elkezdte vmikor. igen. de ez a trió (meg pedro stb stb), annyira különleges és egyedi helyzet volt, amire egyszerűen nem lehet példaként tekinti, mert olyan egyszerűen nem lesz soha többet. azért most a bannal nagy szerencséje van neki is, meg a többi fiatalnak is, mert ha nem lenne a ban, az uj elnök, biztos h KP-re hozna egy sztárt és annak 1000% hogy ő inná meg a levét. így, hogy nem igazolhatunk, xavi valszeg elmegy, biztos h több lehetőséget fog kapni, úgyhogy jövőre elválik, hogy tényleg barca szintű spíler e vagy sem. (pfú de utálom ezt a barca-szintezést :mrgreen: ).
Nem igazán érted mit akartam ezzel mondani. Rafinha ahol eddig volt bizonyított. És látszott rajta, hogy nem egy nyeretlen kétéves vagy egy totális zsákbamacska. Fel lehet hozni a Celta-t ami nem topcsapat volt, de azért ott volt a Valencia-val holtversenyben. (nem egy forma 10000000) És 21 évesen a húzóembere volt, szinte minden meccset végigjátszott, nem is akárhogy. Ha pedig azt várod, hogy itt egyből, egy ilyen csapatban 22 évesen kezdő legyen és hátára vegye a csapatot el kell, hogy keserítselek. Ilyen helyzetben, amiben ő van kb. Messinek kellene lennie.
Isco volt hasonló helyzetben, az első évében nem is volt annyit használva a csodagyerek, pedig a helyén játszhatott, itt pedig egy olyan Iniesta van a helyén, aki klubikon, második számú csk, idén nincs az az edző aki idén padra vágná egy elsőéves fiatal kedvéért.
A Real és Chelsae Mou-val és Perez-el pedig szándékosan a két leggázabb példát hoztad, de Bruyne-vel és zoumaval.
De akkor én is mondok néhány nevet akik most eléggé fel vannak kapva. És nagy klubba mentek, ahol szintén nem várnak sokat. Verratti-t eladták bagóért a PSG-nek, pedig nem volt egy nagy sztár akkor, most a PSG húzóembere, ahogy Pogba sem és 3 milláért került Torinóba most 80 milláért akarja a fél világ. Kovacic szintén 3 millióért ment az Interbe, most 30 körül árulják. És ezek csak akikkel minket is szóba hoztak mostanában.

Rafinha az első osztályú klubban bizonyított és egy olyan még egy éve sem játszik itt, Iniesta konkurenciájaként.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.07. 15:56:30

Chino írta:Amennyire tudtam követtem a pályafutását. (nem tudom te mennyire) A B-csapatot 19 évesen a hátán vitte, a Celta-ban is húzóember volt és mindezt baromi jó játékkal. A világ egyik legjobb csapatában, első évében csodát nem lehet tőle várni, nem lehet mindenki Messi. Főleg, hogy relatatíve kevés szerepet szerepet, akkor is sokszor nem a helyén. Volt ő már jobbszélső, Iniesta mellett védekezőbb, Rakitic típusú kp. Ennek ellenére nem hozott rossz teljesítményt volt, hogy a csapat legjobbja volt, és a legtöbbször beállva fel tudta pörgetni a játékot. Ini is akkor tudta mindig a legjobb teljesítményt hozni, mikor a számára legalkalmasabb szisztémában játszott.
A tegnapi miatt pedig őt kellene legkevésbé savazni. Gyakorlatilag Piqué-n és Bravon kívül mindenki maga alatt teljesített, még Messi is.
Ez a 10 meccsre 1-2 jó hatalmas túlzás.Nem azt mondom, hogy ő lesz jövőre a megváltás és ő fogja megnyerni a meccseket, de nagyon sok lehetőség van benne.
Amellett Ini-vel, egy másik támadó szellemű középpályással nem könnyű együtt játszania. Ilyen fiatalon, első évében, relatíve kevés játéklehetőséggel kell átvennie egy idegen posztot nem tudom ki lenne képes. Az agyonsztárolt Isco sem hiszem hogy így brillírozna, nézd meg ő hogy játszott, amikor visszább kellett lépnie.
1vs1-ben például nagyon jó, hajt is rendesen, vannak pontatlan labdái, de ezekben lehet fejlődni.
Ha visszagondolsz Thiago-ra (akiről nehéz objektíven írnom, mert az egyik kedvencem), első évében ő is sok hibával játszott, sok rossz meccse volt, csak hát az idő mindent megszépít és mindig az a jó aki nem itt van.
Ha visszagondolsz a meccsekre amikor beszállt a brazil, szinte mindig fel tudta pörgetni a kp-t. (persze nem ilyen 5-6 percekről beszélek)
Amellett nem hiszem, hogy a két szép szeméért kapta meg az év fiatal játékosa címet sem.
az, hogy az u19-ben, meg a celtában mit mutatott, az egy teljesen huszadrangú dolog. ez itt az "A" csapat, ahol követelmény h minden évben 57858 kupát kell nyerni. nyerhetsz te forma3000-et, meg lehetsz pontkirály egy AHL csapatban, attól nem biztos h az f1-ben vagy az NHL-ben megállod a helyed. az meg hogy fejlődhet megint egy olyan dolog, amire építeni nem lehet. nem lehet úgy megcsinálni egy középpályát, hogy majd 3 év múlva beérik és milyen jó lesz. ahhoz nonstop játszani kellene, de ahhoz meg láthatólag kevés egyelőre. ezért nem megy mostanában a fiatalok beépítése, mert ha nem hozzák a szintet, egy két év és repülnek. lásd bojan és barátai. ezért nem megy a topklubokban a dédelgetés, meg építgetés. real, cselzi, a többi megagigaklub sem kísérletezgetik nagyon fiatalokkal. ha igen, akkor is megvesznek egy olyan 20 éves gyereket, akiben tényleg van vagy kraft, vagy marketing érték. ott van murinnyó. megvette de bruynet, jó játékos, de nem volt idő építgetni, mert trófeák kellettek, vissza is ment wolfsburgba, ahol a cél a "jó szereplés" és van lehetőség arra, hogy folyamatos játsszon, mert ha kikap a csapat, akkor sem történik semmi. vagy ott van zouma, akiből amennyit láttam 5 éven belül a világ legjobb védője lehetne, alig-alig játszik. ott az aranylabdás varane. ő is csak akkor játszik mikor pepe vagy ramos sérült/eltiltott. itt nálunk annyiban speciális a helyzet, hogy mindenki abból él, hogy ó de hát xavi, ini, meg puyol is elkezdte vmikor. igen. de ez a trió (meg pedro stb stb), annyira különleges és egyedi helyzet volt, amire egyszerűen nem lehet példaként tekinti, mert olyan egyszerűen nem lesz soha többet. azért most a bannal nagy szerencséje van neki is, meg a többi fiatalnak is, mert ha nem lenne a ban, az uj elnök, biztos h KP-re hozna egy sztárt és annak 1000% hogy ő inná meg a levét. így, hogy nem igazolhatunk, xavi valszeg elmegy, biztos h több lehetőséget fog kapni, úgyhogy jövőre elválik, hogy tényleg barca szintű spíler e vagy sem. (pfú de utálom ezt a barca-szintezést :mrgreen: ).
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.04.07. 15:55:09

ZBarca írta:Jövőre - feltéve, ha Xavi tényleg távozik - komolyabb szerepet is kaphat, ezért kellenének neki a játékpercek. Jól tette Lucho, hogy játszatta a hétvégén.
Szerintem nincs vele semmi baj. Fiatal még + ez az első éve itt, adjunk még neki egy kis időt! :wink:
Ha meg a végén mégsem lesz belőle világklasszis, kiegészítő embernek jó lehet. Egy szóval van jövője ennél a csapatnál.
Kiegészítő ember biztosan lehet, de ezt a család nem tűrné - és valószínűleg ő se. Rövid az ideje a bizonyításra, mert 16 januárjára biztos lesz 1-2 drágán igazolt új középpályás.
Chino
Llegenda del Barça

2015.04.07. 15:08:01

Amennyire tudtam követtem a pályafutását. (nem tudom te mennyire) A B-csapatot 19 évesen a hátán vitte, a Celta-ban is húzóember volt és mindezt baromi jó játékkal. A világ egyik legjobb csapatában, első évében csodát nem lehet tőle várni, nem lehet mindenki Messi. Főleg, hogy relatatíve kevés szerepet szerepet, akkor is sokszor nem a helyén. Volt ő már jobbszélső, Iniesta mellett védekezőbb, Rakitic típusú kp. Ennek ellenére nem hozott rossz teljesítményt volt, hogy a csapat legjobbja volt, és a legtöbbször beállva fel tudta pörgetni a játékot. Ini is akkor tudta mindig a legjobb teljesítményt hozni, mikor a számára legalkalmasabb szisztémában játszott.
A tegnapi miatt pedig őt kellene legkevésbé savazni. Gyakorlatilag Piqué-n és Bravon kívül mindenki maga alatt teljesített, még Messi is.
Ez a 10 meccsre 1-2 jó hatalmas túlzás.Nem azt mondom, hogy ő lesz jövőre a megváltás és ő fogja megnyerni a meccseket, de nagyon sok lehetőség van benne.
Amellett Ini-vel, egy másik támadó szellemű középpályással nem könnyű együtt játszania. Ilyen fiatalon, első évében, relatíve kevés játéklehetőséggel kell átvennie egy idegen posztot nem tudom ki lenne képes. Az agyonsztárolt Isco sem hiszem hogy így brillírozna, nézd meg ő hogy játszott, amikor visszább kellett lépnie.
1vs1-ben például nagyon jó, hajt is rendesen, vannak pontatlan labdái, de ezekben lehet fejlődni.
Ha visszagondolsz Thiago-ra (akiről nehéz objektíven írnom, mert az egyik kedvencem), első évében ő is sok hibával játszott, sok rossz meccse volt, csak hát az idő mindent megszépít és mindig az a jó aki nem itt van.
Ha visszagondolsz a meccsekre amikor beszállt a brazil, szinte mindig fel tudta pörgetni a kp-t. (persze nem ilyen 5-6 percekről beszélek)
Amellett nem hiszem, hogy a két szép szeméért kapta meg az év fiatal játékosa címet sem.
Forca Barca!!!!
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.04.07. 12:49:08

Jövőre - feltéve, ha Xavi tényleg távozik - komolyabb szerepet is kaphat, ezért kellenének neki a játékpercek. Jól tette Lucho, hogy játszatta a hétvégén.
Szerintem nincs vele semmi baj. Fiatal még + ez az első éve itt, adjunk még neki egy kis időt! :wink:
Ha meg a végén mégsem lesz belőle világklasszis, kiegészítő embernek jó lehet. Egy szóval van jövője ennél a csapatnál.
Kép
Válasz küldése