LG írta:Feast4 írta:Az a marha nagy baj, hogy Alves ezer évesen félbénán is jobb mint a 3 emberünk együttvéve aki jobbon játszhat. Télen mindenképp igazolni kell szélső védőt, mert Adriano, Montoya, dozglas... Anyám!

Adrianoval semmi baj, de ő balos a másik kettő meg... jó ég! Vicces lesz a Montoya is le akar lépni.
Azt nem tudom kit. Eleve nem Bl iduló csapatot kell majd nézni és nem is átmeneti megoldást, mert nincs ember a posztra.
A másik kettőt meg szerintem nem láttuk annyit játszani, hogy ilyen lesúlytó véleményt írjunk róluk.
Pedig korrekt a megfogalmazás.
Alves amit a rosszabb napjaiban ad a csapatnak , Montoya még ahhoz a szinthez sem fog felérni.(legalábbis itt biztos nem) Én semmi elképzelést nem látok abban a srácban. Lehet , hogy dicséretes a hozzáállása , meg az edzésen elvégzett munkája , de ő ide kevés.
Montoya ha játszik , a félpályán megáll , és megállt a tudomány , Messinek nincs játszótársa , és egyáltalán nincs jobboldalunk.
Ő szerintem egy olasz bajnokságban állná meg a helyét.
Douglasról nem szeretnék véleményt formálni , mert az a kupameccs nem tétel.
Remélem , hogy marad Alves , nagy szüksége van rá a csapatnak. Kijelentette , hogy szeretne maradni , mivelhogy a gyerekei ide járnak iskolába , ezen nem szeretne változtatni , valamint az üzletei miatt is , jó lenne ha maradna.
Nem akar ő elmenni máshova , csak több pénz kell neki , ennyi. Kisírja ő magának , remélem a klub pedig engedni fog.