Nagyon jól ment neki, viszont két probléma vanCapon írta:Komoly esély van rá. A klub úgy kommunikálta mikor leigazoltuk, hogy csak 1 évet tölt a B-be és köv. szezonra a nagy csapat tagja lesz.S.Agüero írta:Jövő nyáron ez lesz a középpályánk:
...Halilovic...
Párszor láttam a B csapatot játszani, inkább a szezon elején és azokon a meccseken elég ígéretes volt a fiatal horvát, nem tudom azóta hogy szerepelt.
A játékrendszerbe nem igazán tudom hogy lenne beilleszthető. Nagyon támadó felfogású játékos. Igaz, hogy mélyről indul, de védekezésben nem tud sokat hozzátenni és szinte mindig a pálya közepét-jobb szélét játsza be. Kicsit hasonló, mint amikor Messi visszalép labdákért középre. (a stílusa is nagyon hajaz rá) Fogalmam sincs, hogy tudna idomulni a játékrendszerhez.
A másik dolog pedig az állóképessége. Az első osztályhoz még nagyon kevés. A B-ben is a 70. perc környékére általában kifulladt. Nem véletlenül játszott ritkán 90 perceket. Egy év még kell, hogy felvegye a ritmust.
Ilyenre nem emlékszem, hogy 2. évre már a felnőtteknél kell lennie. Csak azt tudom, hogy ha felkerül ki kell még pengetni 7 milliót a Dinamonak.