Bob_Marley írta:Én a Sevilállának szorítok, de a Dnipro eddig jól muzsikál.
eddig!

Bob_Marley írta:Én a Sevilállának szorítok, de a Dnipro eddig jól muzsikál.
Jól látom, h 20perc alatt te kielemezted?noname írta:Egy dolog biztos Vidalról. Rettentő keveset mozog és lassan. Támadásokhoz mindig ütemkéséssel ér fel, védelembe van, hogy vissza se ér. Montoya simán jobb nála.Ajánlom mutasson valamit, mert eddig teljesen átlag spanyol középmezőny.
Nem biztos hogy az miatt, de azt mondta a digis műsorvezető hogy leesett egy néző.mahitoo írta:Nem láttam. Mi történt?defender3 írta:El se kezdődött a meccs de máris dolga van a mentőnek. Jól bekezdtek mit ne mondjak.
Közben vezet a Dnipro.Mert nincs Duli azé!
Nem láttam. Mi történt?defender3 írta:El se kezdődött a meccs de máris dolga van a mentőnek. Jól bekezdtek mit ne mondjak.
Egyre gyanúsabb, hogy nem néztek más meccseket, vagy összefoglalókat a Ligából.bence-barca írta:Most látom, h nem Beto kezd a Sevilla kapujában az EL döntőn. Valaki tudja mi lett vele? Sérült, eltiltott vagy csak szimplán kiszorult?
bence-barca írta:Most látom, h nem Beto kezd a Sevilla kapujában az EL döntőn. Valaki tudja mi lett vele? Sérült, eltiltott vagy csak szimplán kiszorult?
Viszont ha valaki meg akarja nyerni a sorozatot, annak nem lehet kifogás a nehezebb sorsolás.noname írta:Csak most olvasom ezt az átszervezést. Hülyeség. Csak annyit érnek el vele, hogy e lagnagyobbak közül elvérzik pár hamarabb a kelleténél. Orosz, portugál, francia, holland....mikor értek ezek a bajnokok utoljára el komolyabb eredményt?![]()
Szép és jó, hogy bajnokok ligája, de ezzel szerintem több kár okoznak, mint hasznot.
Igen, meg ő állította ki Ibrát a Chelsea ellen idén.visca el barca írta:ez volt az aki elcsalta a meccset a realnak a mu ellen? vagy az egy másik török volt?BarcafanTomee írta:A török Cakir vezeti majd a BL döntőt, Martin Atkinson pedig az EL finálét.
ez volt az aki elcsalta a meccset a realnak a mu ellen? vagy az egy másik török volt?BarcafanTomee írta:A török Cakir vezeti majd a BL döntőt, Martin Atkinson pedig az EL finálét.
Mondjuk azért az túlzás, hogy közelebb kerültünk a régi rendszerhez...itt csupán arról van szó, hogy érjen már vmit egy bajnoki cím az európai kupaporondon is.kristop írta:ezzel egy lépéssel közelebb kerültünk a régi rendszerhez, ahol csak a bajnokok indulhattak. ami azt is jelenti természetesen, hogy gyengül a színvonal. és ezáltal szerintem egy lépéssel közelebb ahhoz, hogy a nagycsapatok tényleg megcsinálják azt a szuperligát vagy mi a rákot, amit már régóta terveznek.
senkit se kellene, hogy érdekeljen a sorozat elnevezése. a cél az legyen, hogy a legjobbak szerepeljenek, és a legnagyobb presztízzsel és téttel bíró sorozat legyen, ne pedig a "kinek húzzák a könnyű csoportot és a könnyű ellenfeleket az egyenes kiesésben" sorozat.
Igen ezt akartam is írni, hogy a végén úgyis elrendezik megint ki legyen ott. Ahogy a kalapok is olyanok, hogy XY csapat a másodikból is tovább fog menni.csababarca írta:Teljesen mindegy,hogy osztják fel a kalapokat, a végére úgyis az erősek fognak odakeveredni (BM,Barca,REal,Chelsea,PSG,Juve..), esetleg lesz egy meglepicsapat a nyolc között,de ennyi hozadéka lesz.
Ezeketől sosem fog felemelkedni kiscsapat, ettől sose lesz több pénzük.
Ahhoz amit Te szeretnél Bob, sokkal több változtatás kell. Pl fizetési sapka. De ezt lenyeletni a legnagyobbakkal, az feladat. Vagy igazolási keret megadása egy igazolási szezonra...FFP szép dolog,de simán kijátszható.